Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 88758876887788788879 ... 14839>
Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2024 13:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Усі мають закупити енергообладнання на $3-4 тисячі, - Павлюк

"Те, що ви недоплачували за електроенергію всі минулі роки - вважайте, що ви складали гроші в банку і тепер їх треба залпом заплатити за нову систему енергопостачання. Я знаю, що їх [грошей] немає, але ви їх проїли", - заявив виконавчий директор " Енергоефективні міста України".

За його словами, у нас десятиліттями було встановлено тариф, який і близько не покривав вартість електроенергії.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 414 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2024 13:48

Бетон написав:
"Те, що ви недоплачували за електроенергію всі минулі роки - вважайте, що ви складали гроші в банку і тепер їх треба залпом заплатити за нову систему енергопостачання. Я знаю, що їх [грошей] немає, але ви їх проїли", - заявив виконавчий директор " Енергоефективні міста України".

Рівень цинізму безмежний. Це навіть перебиває пропозицію продати собаку, щоб оплатити газ.
Перефразуючі, українці своїми "недоплатами" обкрадали енергогенеруючі компанії і тепер мають компенсувати. Ціла країна злодіїв. Цікаво, в якій політичній партії цей розумаха
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2024 13:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

хай відкривають кордони на зиму з такою риторикою
хоча б для тих кого богргів не має і бути не могло
чого мають бути заручниками у халамидників
fox767676

Подякував: 399 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2024 13:56

Hotab написав:
І ще чимало подасть в останній день, зменшуючи свій шанс на швидку службу.
А ще розуміють, що 17 легко перетворюється в 34 тис, а ця сума в ще гірші наслідки.

Цікавився у махрових ухілянтів їх думку "стосовно нового закона".
Так ось всі розуміють, що санкції і так з 17-го не маленькі і болючі, це штраф мінімум 17 000, заблоковані права, заблоковані рахунки, арешт майна, розшук поліцією, можливість перевірки документів не тільки "пікселями", а будь-яким шерифом чи даішником, тобто це серйозно, постає питання як з хати виходити?
Плюс жорсткі ухилянти розуміють, що будуть гайки закручувати і надалі, щоб їх заставити вийти на білий світ, тому багато хто зачухали репу.
Стосовно тих, хто буде "оновлювати" дані, є така думка, що треба це робити навіть 14-го числа, щоб не лягла система 15-16-го від великої кількості бажаючих, а то оновишся на один день пізніше, а 17 000 вже прилетіло, образливо і болюче зайти в правильні двері тільки не вчасно. В резерві чітко пишеться "коли дані оновлені". Тому вже в неділю 14-го очікую стрибок по кількості реєстрацій в резерві+.
Відповідно у держави буде широкій вибір кого брати після 17-го числа, в цьому я впевнений на 100%, відверто я здивований, бо багато упоротих вже задумалися про "треба йти", бути пещерною людиною після 16.07 навіть ухилянтам ортодоксам не в кайф)))
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2024 14:00

somilitark написав:
  Hotab написав:
А ще розуміють, що 17 легко перетворюється в 34 тис, а ця сума в ще гірші наслідки.

Так ось всі розуміють, що санкції і так з 17-го не маленькі і болючі, це штраф мінімум 17 000, заблоковані права, заблоковані рахунки, арешт майна, розшук поліцією, можливість перевірки документів не тільки "пікселями", а будь-яким шерифом чи даішником, тобто це серйозно, постає питання як з хати виходити?
Плюс жорсткі ухилянти розуміють, що будуть гайки закручувати і надалі, щоб їх заставити вийти на білий світ, тому багато хто зачухали репу.
Стосовно тих, хто буде "оновлювати" дані, є така думка, що треба це робити навіть 14-го числа, щоб не лягла система 15-16-го від великої кількості бажаючих, а то оновишся на один день пізніше, а 17 000 вже прилетіло, образливо і болюче зайти в правильні двері тільки не вчасно. В резерві чітко пишеться "коли дані оновлені". Тому вже в неділю 14-го очікую стрибок по кількості реєстрацій в резерві+.
Відповідно у держави буде широкій вибір кого брати після 17-го числа, в цьому я впевнений на 100%, відверто я здивований, бо багато упоротих вже задумалися про "треба йти", бути пещерною людиною після 16.07 навіть ухилянтам ортодоксам не в кайф)))

Свежо питание, да серится с трудом

У кого есть данные в "интернетах" обновляться не нуно, вроді як
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2024 14:03

whois2010 написав:
  Бетон написав:

Рівень цинізму безмежний. Це навіть перебиває пропозицію продати собаку, щоб оплатити газ.
Перефразуючі, українці своїми "недоплатами" обкрадали енергогенеруючі компанії і тепер мають компенсувати. Ціла країна злодіїв. Цікаво, в якій політичній партії цей розумаха

Та ладно.
🤯 У Чернівецькій області на кордоні з Румунією застрелили чоловіка «ухилянта» – ЗМІ

Двоє чоловіків (33 роки та 25) приблизно о 22:00 спробували нелегально перетнути кордон.
Працівники ДПСУ відкрили вогонь, одного було поранено, а інший від кулі в голову загинув.

Відомо, що цією справою зараз займається ДБР та відкрита стаття «умисне вбивство».

За админ штраф убивают все чаще, то электрика це таке

https://t.me/okoo_ua/59907?single
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 30 чер, 2024 14:06, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2024 14:03

Бетон написав:
  somilitark написав:
  Hotab написав:

Свежо питание, да серится с трудом

У кого есть данные в "интернетах" обновляться не нуно, вроді як

ви тільки письменник?
а почитати закон і вмикнути мінімальну логіку ніт?
щоб не вродєкати?
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2024 14:04

whois2010 написав:
  Бетон написав:"Те, що ви недоплачували за електроенергію всі минулі роки - вважайте, що ви складали гроші в банку і тепер їх треба залпом заплатити за нову систему енергопостачання. Я знаю, що їх [грошей] немає, але ви їх проїли", - заявив виконавчий директор " Енергоефективні міста України".

по аналогії мінздоровя може заявити "кожен пенс собі має побудувати реанімаційну палату вдома за свій рахунок, бо ви ж гади недоплачували ці всі роки"
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2024 14:05

Бетон написав:Усі мають закупити енергообладнання на $3-4 тисячі, - Павлюк

За його словами, у нас десятиліттями було встановлено тариф, який і близько не покривав вартість електроенергії.

Дивно , а нахіба тоді рижий придбав електростанції з мережами якщо це збиток приносило десятиліттями?

Дамбасс кормит Украину?(с)
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 чер, 2024 14:06

Hotab написав:Потрібні профі дати оцінку оцим узагальненням.
Якась пошесть. Оці фрази «все » (дешевше) , і приводять в приклад мішок гіпсу чи ноут.
«Всюди» , (пакують в бусик щоб збити гроші) коли знає якусь одну ситуацію , да ще і від когось на Закарпатті.
«Нікого не..» (призивають.. з пенсіонерів, наприклад) , коли знає одного чоловіка, з яким цього не сталось.
«Всі» (стрибають з потягів) , коли хтось десь виклад 1-2 відосики з таким
«Ніхто не буде..» (оновлювати свої дані) , коли 2 млн це зробило ще задовго до дедлайну, і чимало з них вже служить.
Що це таке??? Що це за хвороба масова?

Зловживання квантором загальності :)
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 88758876887788788879 ... 14839>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти