pesikot написав:І надані тобою дані показали, що вступ був в жовтні
третя хвиля - останній день зарахування 30 листопада. Шукати посилання знову?? Але цей раз - гроші вперед
Одне кину безкоштовно :
Вступники, які не встигли подати заяву на вступ під час основного літнього прийому та додаткової другої хвилі зарахування, мають можливість це зробити з 1 по 22 листопада. Для вступу потрібно надіслати лист на пошту Приймальної комісії ХДУ Examination@ksu.ks.ua. У темі листа обов’язково написати «3-тя хвиля зарахування-листопад» та надати такі документи:
У Херсоні може це і було, то це було всюди, так ? Особливо у Херсоні зразка 2022 року.
А тоді не про Херсон йшла мова ))
Крути, крути дупою. 17 липня все ближче )) Спитаю за все )
PS. Це тільки у росіян, якщо якесь явище було 1 раз, то це у них всюди та у всіх. Таке розширення одного явища на все суспільство. Якщо в Москві була ковбаса, то в усьому СРСР була ковбаса, в кожному раймазі
Зрозуміти це неможливо. Це якась ментальна хвороба А ше, маніакальний захист власної брехні Визнати, що помилився - це не про россіян
ГМО-шелкопряд прядет нить прочнее кевлара для бронежилетов Ученые из Университета Донхуа, Китай получили шелковую нить с помощью генномодифицированного тутового шелкопряда. Описанные в работе результаты демонстрируют технологию, которая может быть использована для производства экологически чистой альтернативы синтетическим коммерческим волокнам, таким как нейлон или кевлар
ГМО-шелкопряд прядет нить прочнее кевлара для бронежилетов Ученые из Университета Донхуа, Китай получили шелковую нить с помощью генномодифицированного тутового шелкопряда. Описанные в работе результаты демонстрируют технологию, которая может быть использована для производства экологически чистой альтернативы синтетическим коммерческим волокнам, таким как нейлон или кевлар
Elementary, season 6 episode 17
MH-17 напичканный трупами ...
Если не ошибаюсь - первый эпизод второго сезона телесериала BBC Television «Шерлок»
pesikot написав:У Херсоні може це і було, то це було всюди, так ? Особливо у Херсоні зразка 2022 року. А тоді не про Херсон йшла мова ))
А що тобі кинути, Київ, Чернігів чи Хацапетівку? Ти можеш доперти нарешті що правила вступу єдині і затрверджуються МОН, тобто якщо б можна прийняти в магістратуру тільки до 31 жовтня (умовно) то жоден універ не мав би права робити це навіть на день пізніше. Ти заперечуєш правила прийняті МОН тільки тому що я про них написав? А завтра заперечиш схід Сонця? Це просто неймовірно: минулого разу я за 5 хв кинув 5-7 посилань з університетів різних областей, потім кинув посилання на наказ МОН (!!) з правилами вступу де знову ж говориться про 30 листопада.. Тоді цей персонаж зник на кілька днів з ефіру. Зараз починаєш тупо спорити по новому кругу. Тебе що в гуглі забанили? Якщо зараз я знову тобі скину десяток посилань ти нарешті заспокоїшся? Тільки цей раз це не буде безкоштовно Май повагу до інших форумчан, чому хтось має читати купу сторінок де тобі товкмачать загальновідомі речі.
P.S. Панове зі "старших", утихомирте будь-ласка младшенького
от тобі не Херсон і не 2022 рік - чи це знов не влаштує?
Слід зазначити, що подати заяву про вступ на контрактну форму навчання можна буде й пізніше. Зокрема, зарахування на контракт буде можливим до 30 листопада
Колишній генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен спрогнозував, скільки ще триватиме війна в Україні, і пояснив, чому для Заходу важливо не дати Путіну перемогти. Так, відповідаючи в інтерв'ю N-TV про конкретні терміни закінчення війни, він зазначив, що важко робити прогнози щодо часу.
«Я боюся, що війна триватиме ще довгий час. План Путіна «А» – завоювати всю Україну за кілька днів – провалився. Його план Б – це заморожений конфлікт і російська окупація східної України в надії, що Захід ослабне і здасться», – сказав Расмуссен.
На його думку, війна триватиме щонайменше до кінця 2024 року, оскільки Путін сподівається, що президентські вибори у США 5 листопада принесуть зміни на його користь.
«На мій погляд, наступний рік буде вирішальним. Якщо ми дамо українцям усе необхідне не тільки для виживання, а й для перемоги у війні, у них будуть усі шанси відкинути росіян назад», – упевнений ексгенсек НАТО.
Він також заявив, що якщо Путін переможе, то у нього з'явиться апетит до нових завоювань.
«Я постійно чую цей аргумент: давайте укладемо мир, повернемося до більш комфортних часів. Але якщо мир буде досягнуто за рахунок українців, якщо українці будуть змушені віддати територію, тоді Путін дійде висновку, що його вторгнення було успішним. У нього з'явиться апетит до подальших дій. Чому б не продовжити? Наступною буде черга Молдови, потім Грузії, потім він чинитиме тиск на країни Балтії», – вважає Расмуссен.
Крім того, зазначив він, така слабкість Заходу стала б сигналом для автократів по всьому світу.
«Сі Цзіньпін у Китаї дійшов би такого самого висновку: Якщо Путіну зійшло з рук вторгнення в Україну, то і мені зійде з рук захоплення Тайваню. Ось чому ми не можемо дозволити Путіну досягти успіху в Україні. Але для того, щоб донести цю думку до жителів Європи, потрібне рішуче політичне керівництво», – підсумував він.
pesikot написав:Слухав би і слухав. Особливо коли для спору 2022 року видаються аргументи 2023 року Це щось нове
От тобі за 2022 з сайту кабміну - визнаєш нарешті, чи знов щось не так?
Після цього подати заяви можна буде лише на контракт: зарахування можливе до 30 листопада.
https://www.kmu.gov.ua/news/vstup-do-ma ... nykh-zaiav P.S. Я мав на увазі старших по розуму, порівняно з тобою. Це ж треба буде твердолобим, попри всі посилання далі нести маячню. Ти як Лавров з коронною фразою "видео вижу, но где-доказательства?"