Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 89558956895789588959 ... 14619>
Повідомлення Додано: Суб 06 лип, 2024 02:00

serg1974 написав:Зачем эти пустые слова. Ты же прекрасно понимаешь что никуда Канада эмигрантов, тем более всех, обратно не отправит.
Мы тоже можем, по твоему примеру, делать пустопорожние заявления: если вся Верховна Рада ( М25-60) пойдёт…. То вот тогда и мы прятаться не будем.

Зачем вообще обсуждать нереальные вещи и события. Чем ты лучше того кто тут но прячется ? Чтобы его из-за океана упрекать.

Може тим що не від кого не ховаюсь і поважаю закони країни в якій живу ? Може тим що не вважаю що мені усі щось вині ?
Поясни чому кацапи немають проблем з бажаючими (нехай і за гроші) 200 тис підписали контракт за півроку 2024, їхати до чужої країни з шансом не повернутись. А українці всіма шляхами шукають як втекти заховатись і тільки не я. Кацапи згуртувались навколо свого фюрера а українці кожен тягне ковдрю на себе.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 лип, 2024 02:05

ЛАД написав:
  Ukrainian написав:.............
Якщо Канада зобов’яже усіх своїх імігрантів з інших країн повертатись, повернусь по підвалах як місцеві ухилянти точно ховатись не буду. Виконуй закони країни в якій живеш.

Есть достаточно простое понятие - совесть.
serg1974 вам уже написал:
Зачем эти пустые слова. Ты же прекрасно понимаешь что никуда Канада эмигрантов, тем более всех, обратно не отправит.

Точно так же я понимаю, что меня уже не мобилизуют при любых условиях. Поэтому некоторые вещи я не пишу. Просто потому, что считаю себя не вправе. Что-то можно писать только тогда, когда сам на фронте. Что-то можно писать только находясь в Харькове (условно) под регулярными обстрелами или ещё ближе к фронту. Что-то можно писать в условном Львове. Короче, чем дальше от фронта, тем больше ограничений. Больше всего ограничений для людей из-за границы. И неважно, украинцы они или нет.
Из-за границы можно сочувствовать, переживать, советовать, но не упрекать или обвинять. Критиковать можно.
Мне очень нравится в этом отношении поведение rjkz. В отличие от вас он не бьёт себя в грудь и не расписывается в пламенном патриотизме. Он сделал свой выбор. С этим выбором можно соглашаться или нет, но его можно уважать. Он пишет о наших недостатках, объясняя, почему уехал, но не упрекает и, тем более, не обвиняет народ.
Никто не требует от вас вернуться в Украину и пойти на фронт, но пока вы это не сделали стоит вести себя... не знаю, как сказать, скромнее, что ли, сдержаннее.
Всё это сложно объяснить, так же, как и любые моральные категории. Это надо чувствовать. Совесть она или есть, или нет.
Просто надо понимать, что то, что позволительно писать Успиху с фронта, не может писать человек, находящийся в многих тысячах километров от фронта.
Надеюсь на ваше понимание.

Я звернув увагу як побільшало людей навколо які розмовляють 4 з п’яти кацапською та українською один з п’яти навколо. Причому з них багато призовного віку. Цікаво в них є совість і хто вони ?
Де і коли я себе бив в груди і розписувався в полум’яному патріотизмі ? Можна цитату ?
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 лип, 2024 02:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Тут часто цитируют, что надо воевать сегодня, чтобы не пришлось воевать детям.
Где? В Германии? Или в Польше?

может просто поддерживают амплуа незламних
неужели люди с +/- образовванием не понимают азов(хе-хе) демографиии и экономики
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 лип, 2024 03:03

ЛАД
Мені цікаво а де була совість кацапомовних жителів України які вперто голосували комуніста кравчука за комуніста Кучму знищили ядро армії, ядерну зброю та порізали чи відали за газ ракети та літаки ? За усі про кацапські партії?
Чому не голосували а ганьбили той же Рух Чорновола чи Свободу Тягнибока ? Чому слова Бандерівець у кацапомовних регіонах вважаються чимось образливим ?
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 лип, 2024 04:02

Ukrainian написав:ЛАД
Мені цікаво а де була совість кацапомовних жителів України які вперто голосували комуніста кравчука за комуніста Кучму знищили ядро армії, ядерну зброю та порізали чи відали за газ ракети та літаки ? За усі про кацапські партії?
Чому не голосували а ганьбили той же Рух Чорновола чи Свободу Тягнибока ? Чому слова Бандерівець у кацапомовних регіонах вважаються чимось образливим ?

позаблоковий та без'яденрий статус України обумовлений т.з "Доктриною Павличка"- на честь Дмитра Павличка, одного з очильників Народного Руху, голови комітету ВРУ з міжнародних питаннь 1990-1994. Чорновол ніколи не виступав проти демілітаризації УКраїни, голосував як потрібно було товаришам з Держдепу
І завдяки таким як ви "бандерівець" ще довго буде синонімом безвідповідального розпалювача ворожнечі
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 лип, 2024 04:40

fox767676 написав:
  Ukrainian написав:ЛАД

позаблоковий та без'яденрий статус України обумовлений т.з "Доктриною Павличка"- на честь Дмитра Павличка, одного з очильників Народного Руху, голови комітету ВРУ з міжнародних питаннь 1990-1994. Чорновол ніколи не виступав проти демілітаризації УКраїни, голосував як потрібно було товаришам з Держдепу
І завдяки таким як ви "бандерівець" ще довго буде синонімом безвідповідального розпалювача ворожнечі

А ось що насправді говорив В. Чорновіл
Ми не маємо ні армії своєї, тільки міністра маємо. А без армії яка це держава? Я не кажу, що ми якось збираємося нападати, або хтось сьогодні збирається на нас нападати, але коли немає армії у тієї держави, з нею ніхто не рахується. Армія - це політичний засіб в першу чергу.

https://www.youtube.com/watch?v=Q0BYR5Zw-P4

Чорновіл пропонував залишити в Україні тактичну ядерну зброю"
https://www.youtube.com/watch?v=11yU-vX5_oY
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 06 лип, 2024 06:16

Ukrainian написав:
  serg1974 написав:Зачем эти пустые слова. Ты же прекрасно понимаешь что никуда Канада эмигрантов, тем более всех, обратно не отправит.
Мы тоже можем, по твоему примеру, делать пустопорожние заявления: если вся Верховна Рада ( М25-60) пойдёт…. То вот тогда и мы прятаться не будем.

Зачем вообще обсуждать нереальные вещи и события. Чем ты лучше того кто тут но прячется ? Чтобы его из-за океана упрекать.

Може тим що не від кого не ховаюсь і поважаю закони країни в якій живу ? Може тим що не вважаю що мені усі щось вині ?
Поясни чому кацапи немають проблем з бажаючими (нехай і за гроші) 200 тис підписали контракт за півроку 2024, їхати до чужої країни з шансом не повернутись. А українці всіма шляхами шукають як втекти заховатись і тільки не я. Кацапи згуртувались навколо свого фюрера а українці кожен тягне ковдрю на себе.

Те ж саме можуть триндіти бігунці через кордон - якщо проскочать в Румунію чи Угорщину, то вже знають, що поки ніхто нікуди їх не видасть. А Канада то взагалі гуманна країна, навіть наркоманів беруть на непогане забезпечення.
Чому кацапам легше набрати армію, то напевно тому що в них в 5 раз більша чисельність, а по певним віковим групам військовопридатного віку то ще більше. А українці крім тих, хто шукає як сховатися і деякі завчасно втікли аж за океан, то чинять 3-ій рік опір. Ну але надіюсь, що скоро дійсно пощипають в законний спосіб сиромудрих ухилянтів які не розписали майно на котів і щоб дехто потім не голосив, а мене за що?
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 06 лип, 2024 06:19

katso написав:
  ЛАД написав:Но вообще система военкоматов хорошо работала в условиях обязательной прописки, когда надо было прописаться, если прибывал в какое-то место больше, чем на 3 дня (может, ошибаюсь, точно не помню)

Система военкоматов хорошо работала в советской системе - когда у человека была одна работа, одно место жительства, одна поездка в год на море с одобрения профсоюза, а если поедещь в командировку то в билетной кассе и в гостинницах спросят командировочное удостоверение чтоб тебя прописать на эти 3 дня (и автоматом уведомить местный военкомат), а на предприятии приказы о командировке или отпуске шли в военно-учетный стол, то есть в филиал военкомата на предприятии - а шаг влево шаг вправо государство делать не разрешало за что его и ненавидели, а не за наличие ракет но отсутствие пепсиколы. А сейчас эту же систему пытаются натянуть на мир компьютеров, дистанционной работы, ФОПов, лоукостов, ЭйрБиэнБи, Блаблакара, каршеринга, крипты и прочего макдоналдса - а оно не лезет, вот странно то.

Я б додав що в житловому приміщенні був встановлений стаціонарний телефон при наявних технічних умовах. Фактично зв'язок з особою був за місцем перебування та реєстрації.
Щодо Вашої уваги на тему - платити податки чи не платити і працювати офіційно чи ні. Коли переваги офіційного працевлаштування будуть мати суттєві переваги,тоді буде сенс далі вести облік. На сьогодні можна зробити висновок що кількість осіб які не поновили свої дані приблизно дорівнює всім хто не працює або працює неофіційно.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Суб 06 лип, 2024 06:25

fox767676 написав:
  katso написав:Система военкоматов хорошо работала в советской системе - когда у человека была одна работа, одно место жительства

++
в одном рвйоне может быть несколько квартир
родительская, семейная, для любовницы, для побухать, квартира-спортзал и квартира для майнинга подключенная к сетям критической инфраструктуры.
Все указывать?
и много еще за пределами
что им надо ??
Хотели капитализм\минархизм - распишитесь, хотя я за него меньше всего боролся

Адреса необхідна лише для листування і отримання від пошти відповіді якщо будуть одна із сторін доводити свою позицію.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Суб 06 лип, 2024 07:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ukrainian написав:Що саме можуть триндіти бігунці не зрозумів.
Я кордон перетинав цілком законно без хабарів і не через різні схеми.
Я тільки за щоб у житродупих ухилянтів усе майно забрали. Українців було 52 млн в 91 році а кацапів 145 млн. Різниці в три рази а не в п’ять. Населення зменшується і в України і в кацапстані.

Ось тепер потрібно згідно вимог закону оновити дані і з великою імовірністю вперед в окоп. Певно так і зробите?
В часи хмельницького то взагалі приблизно однакова к-ть населення була Україні і московія. Це звичайно дуже актуально посилатись на 91 рік, тоді ж ще дехто не втік до Канади.
станом на 2024 рік на підконтрольній Україні території проживають близько 31 млн наших громадян. https://www.ukrinform.ua/rubric-society ... spert.html
З них понад 10 млн пенсіонери, 5 млн діти до 18 і того працездатного віку 15 млн на дві статі. рфія то ще і за рахунок України цілком відновила і поповнила свої втрати і якщо порівнювати к-ть чоловіків 25-45 то чисельність чоловіків має у 6-7 разів вищу.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 89558956895789588959 ... 14619>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему