Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 89538954895589568957 ... 14641>
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 19:58

Hotab написав:Я оце уявляю цьому сержанту і з ним 5 , потрапить до рук розказжик про фарш , який назад в свинячу голову без сітківки не прокручується)))
Я уявляю який люля кебаб і куди йому засунуть))) . Не знімаючи куртку танкер ))

Уяву підключити до того що ж буде з цим сержантом і його 5, якщо вони потім після жорсткої бусифікації потраплять йому у підпорядкування?
Заапросто може ж виявитись законсперованим піджаком. :mrgreen:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 20:53

Hotab написав:
А вы территориально в Харькове? Это где так борзо работают?)

да +- везде так работают - как бы вам не хотелось не признавать очевидное...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 20:55

потужно!

Україна вийшла на друге місце у світі за обсягом боргу перед МВФ

Після отримання п'ятого траншу від Міжнародного валютного фонду (МВФ) у розмірі $2,2 млрд на початку липня загальний борг України перед МВФ зріс до $13,85 млрд. Таким чином, Україна стала другою серед найбільших боржників МВФ, - повідомляє Liga.net із посиланням на дані на Фонду.

Найбільшим боржником Фонду упродовж багатьох років залишається Аргентина. Наразі зобов'язання Аргентини перед МВФ становлять $40,94 млрд. Тривалий час другим найбільшим боржником залишався Єгипет. Нині його борг перед МВФ становить $13,59 млрд, що на $0,26 млрд менше, ніж в України. 
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 21:04

ЛАД написав:
  Бетон написав:
  ЛАД написав:.........
"одруження, народження дітей" это мелочи, которые не особо влияют на призыв.
Место работы немного существеннее. но тоже не очень.
Главное - место жительства, куда присылать повестку. В связи с отсутствием прописки у государства этих сведений нет. Вот за это и будут штрафы.

Да ладно.
Вытяг из территориальной громады в дия бери не хочу. Всё у них есть. У меня в ДІЯ даже два диплома з відзнакою есть. А если ввести мои фио в гугл, показывает когда женился развёлся и наверное где деньги лежат. Какой то днепровский сервис. Я им пытался предъявить, они ответили, что собирают инфу о гражданах из открытых реестров

Место регистрации - вполне.
Место вашего проживания, куда вам слать повестку, ни в каком реестре не найдётся.

Я могу проживать неделю в одном месте, неделю в другом, в отеле и ещё бог знает где. Органам это неинтересно.
Если я подам в суд, например, не по месту регистрации, мне откажут в рассмотрении.
ТЦК я приходил для штампа при смене регистрации, а не места проживания (ночлежки какой нить)
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 21:13

_hunter написав:
Україна вийшла на друге місце у світі за обсягом боргу перед МВФ

Яка тобі до цього справа ?
Дбай про Германщину , здоровіше будеш .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 21:48

_Mykola_ написав:
  Hotab написав:Я оце уявляю цьому сержанту і з ним 5 , потрапить до рук розказжик про фарш , який назад в свинячу голову без сітківки не прокручується)))
Я уявляю який люля кебаб і куди йому засунуть))) . Не знімаючи куртку танкер ))

Уяву підключити до того що ж буде з цим сержантом і його 5, якщо вони потім після жорсткої бусифікації потраплять йому у підпорядкування?
Запросто може ж виявитись законсперованим піджаком. :mrgreen:

Так тут нюанс: бусифікований стає гравцем тієї ж команди. Тепер йому як раз цікаво, щоб ЩЕ БІЛЬШЕ бусифікували, бо йому ж буде легше, якщо підрозділ укомплектований :mrgreen:
І з його нової точки зору бусифіксатори то є помічники його))

Ну і загалом , тема було про трохи інше: тут розумник один , другий , третій несе якусь дурь про фарш, про «зворотньої сили не має», «лопата під Токмак» Реально ж тупня, яка не налазить на голову. Ну от хай розкаже оце все дуболому сержанту. А то ж тут можна з себе придурка корчити. Хай там спробує. Я бачу оту посмішку сержанта з розказчика як з недоумка в психлікарні))
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2444 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 22:12

Re: Напад росії і білорусі на Україну

жена ехала в польшу и обратно с детьми. поезд набитый только женщинами.
за что вы (нюхатель кокоса от власти по надзору в укрзализныце) так их ненавидите, пытая в дикую жару без кондиционеров до полусмерти? или это толика справедливого мучения? разница в общении между нашими пограничниками и польскими большая. наши стали хамить в приказном тоне, выворачивать шмотки. шмон с собакой. поляки - как хороший полицейский, с улыбкой и культурно.
раньше было наоборот, что подтверждают знакомые
чувствуется совдеповская накрутка полит.обработки
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 22:17

Я про автобусы. Поезд идет строго по графику

Бетон написав:жена ехала в польшу и обратно с детьми. поезд набитый только женщинами.
за что вы (нюхатель кокоса от власти по надзору в укрзализныце) так их ненавидите, пытая в дикую жару без кондиционеров до полусмерти? или это толика справедливого мучения? разница в общении между нашими пограничниками и польскими большая. наши стали хамить в приказном тоне, выворачивать шмотки. шмон с собакой. поляки - как хороший полицейский, с улыбкой и культурно.
раньше было наоборот, что подтверждают знакомые
чувствуется совдеповская накрутка полит.обработки

От не ври.
Неоднократно выезжал и заезжал.
На выезд (из страны) наши не смотрели вещи вообще, поляки искали сигареты, алкоголь, может еще что-то.
На въезд не смотрит никто.
Что касается «жара/мордовать», так надо немного понимать, что если ты стоишь на выезде перед нашим ПП, так это потому что «чужой» медленно пропускает.
Ложь, заангажированость и предвзятость бетона переходит все границы.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2444 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 22:33

detroytred написав:
  Hotab написав:detroytred
А вы там шо, так хорошо выглядите, что вас хапают?)))

Так ключове ж -- на яку команду натрапиш.
Це перша отака.
Всі інші зустрічі проходили без звернення до мене.
Навпаки, я сам пару разів сам підходив до старшого групи (офіцера) покалякати за життя.

Правда, нюанс))
Сам знайшов пригоду... Бо поперся через парк по тропах навпростець по витоптаних, а не по асфальтованим доріжкам))
Бо запізнювався на прийом в поліклініку по запису.

Ну реально це було, як якесь дике полювання на дичь -- двоє з кущів (по одному) і потім п'ятеро здалеку з лавочок (вже з отих асфальтованих доріжок).
Ще опробуване не раз. Бо мене свідомо пропустили за межу, щоб я опинився спиною до отієї п'ятірки, яка потім здійснювала на підогнутих ногах охват. Що навіть жодна гілка під ногами не хруснула.

І що саме неприємне -- свідома провокація. Першим був дрищ (худий, малого зросту, неохайна форма, без головного убору, в очі не дивився, дьоргався, про документи не відреагував ніяк). Тобто на класичне -- штовхни його, поруш і ти, а потім хлопці мають повне право прорушника відповідно затримати. Ще й за отаке порушення вирішуй.

згадалась пацанва 90х, дай 5 капєєкь
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 05 лип, 2024 22:42

Бетон написав:..........
Я могу проживать неделю в одном месте, неделю в другом, в отеле и ещё бог знает где. Органам это неинтересно.
Если я подам в суд, например, не по месту регистрации, мне откажут в рассмотрении.
ТЦК я приходил для штампа при смене регистрации, а не места проживания (ночлежки какой нить)

Правильно.
Но если у вас место регистрации в Харькове, а место проживания во Львове, то ваши проблемы будут, когда вы получите повестку и об этом узнаете после объявления в розыск как злостного ухилянта.
И на жителей ночлежек система не рассчитана.
Но вообще система военкоматов хорошо работала в условиях обязательной прописки, когда надо было прописаться, если прибывал в какое-то место больше, чем на 3 дня (может, ошибаюсь, точно не помню).
После отмены прописки, честно говоря, не знаю, как решить эту проблему. Разве что всеобщей "цифровизацией" - все обязаны иметь мобильник и повестка приходит в смске.
Ну или высокой сознательностью - вы сами заботитесь о том, чтобы в случае прихода повестки по месту регистрации, вы об этом моментально узнали. Такой "высокой сознательности" можно добиться высокими штрафами за неявку по повестке. :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 89538954895589568957 ... 14641>
Форум:
+ Додати
    тему