Ще 21 березня: Київ атакували ракетами 21 березня - що повідомлялося За даними Повітряних сил ЗСУ, загалом російські війська запустили по Києву 31 ракету - дві балістичні ("Іскандер-М" і Х-47М2 "Кинджал") і 29 крилатих (типу Х-101/Х-555). Усі були збиті. https://www.unian.ua/war/masovaniy-rake ... 79594.html А тепер виходить, що навіть столиця, на якій було сконцетровано ресурси ППО, не має достатнього рівня захисту? _________________________________ Українці-то звикли, да і вибору не мають, а от яка буде реакція партнерів особливо після отакої статті якогось Рьопке в Білді: *"ППО столиці підійшло до кінця. Наступної зими в Україні не буде ні електрики, ні тепла. Наші політичні лідери жахливо прорахувалися. Не якась одна російська ракета пробила "захисну парасольку" над столицею, що складається з Patriot, IRIS-T та інших систем, а щонайменше 10. Або у Києва більше немає ракет, або самі системи ППО стали мішенями. У будь-якому разі це катастрофа", - зазначає Рьопке.* https://www.unian.ua/war/ataka-rf-na-ki ... 90507.html Коли європейці примірять війну на себе ... То звісно будуть волати про ніякої ескалації та виходу війни за кордони України.
detroytred написав:А тепер виходить, що навіть столиця, на якій було сконцетровано ресурси ППО, не має достатнього рівня захисту?
розумні люди такі питання не задають. ППО справилося з завдання, знищило, збило, відхилило ракети від істинних цілей , куди вони були направленні. Про все інше ......, багато говорити, та мало що слухати.
detroytred написав:Коли європейці примірять війну на себе ...
ніколи . вони як дівчина на прийомі у стамотолога , він ковиряє їй зуб , а вона стискає йому мошонку . Домовленість у них, ... ми не будемо робити один одному боляче.... Росія завжди була і буде орієнтована на захід, а не на туву, мордву, хакасія і інших ....рабів імперії.
detroytred написав:А тепер виходить, що навіть столиця, на якій було сконцетровано ресурси ППО, не має достатнього рівня захисту?
розумні люди такі питання не задають. ППО справилося з завдання, знищило, збило, відхилило ракети від істинних цілей , куди вони були направленні. Про все інше ......, багато говорити, та мало що слухати.
В больницу ракета прилетела, и говорят, она скорей всего, туда и была направлена, кацапы сами признались, говоря как всегда, что там прятались 100500 натовских генералов. ПВО нам должны дать как и F-16, это беспрецедентно, то, что террорист в 21-м веке не получает достойного отпора в виде уничтожения своих пусковых установок и аэродромов.
Re: Re: Попередження від військкомату 8-: (1000 причин не йти в армію від найпатріотичніших ухил pavelv cьогодні в 01:30 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net Ale, cьогодні в 01:16 Розгорнути попередні цитати... Ок, після полігону розкажеш про ексель)
Подивимось. Головне, щоб був одномісний номер. Бо я по життю НІКОЛИ, окрім мами, не міг спати, коли хтось ще поруч. Ось в Болгарію навіть 36 годин їздив, коли було довго чекати, не спав, потім 12 годин відсипався. Взагалі теплічна людина, професорський син, єдина дитина, улюблена. Жодного разу не був не зборах. Якщо не буде комфортних умов, то буде біда. Ну я це з юристом обговорю завтра. Якщо не зможу спати, то як я буду щось робити ..
Надо что-то делать с толпой офицеров, которые не собираются воевать. Они что с другого теста? На фупе сейчас один такой с ником pavelv (и это всего лишь какой-то летеха или сержант, после армии или сборов уже может быть капитан), которому как-то удалось прислать повестку, вот что только что выдал по поводу своего возможного будущего участия в войне: «Подивимось. Головне, щоб був одномісний номер. Бо я по життю НІКОЛИ, окрім мами, не міг спати, коли хтось ще поруч. Ось в Болгарію навіть 36 годин їздив, коли було довго чекати, не спав, потім 12 годин відсипався. Взагалі теплічна людина, професорський син, єдина дитина, улюблена. Жодного разу не був не зборах. Якщо не буде комфортних умов, то буде біда. Ну я це з юристом обговорю завтра. Якщо не зможу спати, то як я буду щось робити .»
Это надо доносить не только до людей, а и до власти, потому что будет беда, если не будут воевать те, кто на это учился и учился, между прочем, за счет наших налогов. Это просто немыслимо! Офицеров вместе с оставниками, наверное, миллионы, если каждый захочет одноместного номера и комфортных условий на войне как на курорте, то это… нет слов.
Re: Re: Попередження від військкомату 8-: (1000 причин не йти в армію від найпатріотичніших ухил pavelv cьогодні в 01:30 IP/Host: ---.mobile.vf-ua.net Ale, cьогодні в 01:16 Розгорнути попередні цитати... Ок, після полігону розкажеш про ексель)
Подивимось. Головне, щоб був одномісний номер. Бо я по життю НІКОЛИ, окрім мами, не міг спати, коли хтось ще поруч. Ось в Болгарію навіть 36 годин їздив, коли було довго чекати, не спав, потім 12 годин відсипався. Взагалі теплічна людина, професорський син, єдина дитина, улюблена. Жодного разу не був не зборах. Якщо не буде комфортних умов, то буде біда. Ну я це з юристом обговорю завтра. Якщо не зможу спати, то як я буду щось робити ..
Надо что-то делать с толпой офицеров, которые не собираются воевать. Они что с другого теста? На фупе сейчас один такой с ником pavelv (и это всего лишь какой-то летеха или сержант, после армии или сборов уже может быть капитан), которому как-то удалось прислать повестку, вот что только что выдал по поводу своего возможного будущего участия в войне: «Подивимось. Головне, щоб був одномісний номер. Бо я по життю НІКОЛИ, окрім мами, не міг спати, коли хтось ще поруч. Ось в Болгарію навіть 36 годин їздив, коли було довго чекати, не спав, потім 12 годин відсипався. Взагалі теплічна людина, професорський син, єдина дитина, улюблена. Жодного разу не був не зборах. Якщо не буде комфортних умов, то буде біда. Ну я це з юристом обговорю завтра. Якщо не зможу спати, то як я буду щось робити .»
Это надо доносить не только до людей, а и до власти, потому что будет беда, если не будут воевать те, кто на это учился и учился, между прочем, за счет наших налогов. Это просто немыслимо! Офицеров вместе с оставниками, наверное, миллионы, если каждый захочет одноместного номера и комфортных условий на войне как на курорте, то это… нет слов.
Во!))) От тепер ви прочитали таку ж саму хатєлку, як і у вас, --- просто хатєлку. Тільки від то лі "лейтехі чи сержанта". І збудилися вкотре))
Тому і пояснюю вам всоте: не дивіться на чиїсь хатєлки і свої не створюйте. І не вигадуйте несінитниць. Для розсуду хатєлок є закони. Конкретні закони. Які визначають. І є факти. Які спростовують ваші цифри про мільйони офіцерів та повістки офіцерам лише дивом.
Як ніхто за можновладців не виконає їз функції... Так ніхто за вас, рядових та сержантів, не буде виконувати ваші посадові. Черги окремі. Чому? Вам вже десятки разів було пояснено.
Нємислімо -- це обурюватися тупуватими хатєлками іншого своїми)))
Згідно з документом Польща зобов’язується продовжувати підтримувати Україну протягом десяти років дії угоди. Окрім цього, містить такі пункти:
Польща розгляне можливість передачі Україні не менше як однієї додаткової ескадрильї МіГ-29 (щонайменше 14 винищувачів); надання Польщею декількох пакетів військової допомоги документ передбачає можливість перехоплення ракет і дронів у повітряному просторі нашої країни, випущених у напрямку Польщі; створення «українського легіону» – підготовку особового складу Сил безпеки і оборони України на території Польщі, приєднатися до якого зможуть громадяни України, які тимчасово проживають у Польщі та інших державах; співробітництво в оборонній промисловості, зокрема розміщення виробництв польських оборонних компаній в Україні та вивчення додаткових можливостей спільного оборонного виробництва; https://varta1.com.ua/news/ukrayina-ta- ... 82949.html