|
Продуктові ринки і не тільки у валютному контексті |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 03 тра, 2024 13:30
Джек есть ординарный(трёхлетний), а есть и 18ти летний, как в принципе и Уолкер, и Джеймсон, и прочие. Последний дороже Я предпочитаю крепким зерновым напиткам фруктовые, особенно легко идёт дорогой портвейн гривен по 1200 за литр(винтайм)
-
барабашов
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 359 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 чер, 2024 21:23
Denik написав:Треба м'ясом в морозилку запасатися
Цікава порада Е\е вже зараз малувато - виключення понад графік, на завтра графік 9 год відсутнє. Навіть столиця на скромній пайці. Тут вже швидше виробництво хамонів освоювати.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 04 чер, 2024 21:25
Ой+ написав: Denik написав:Треба м'ясом в морозилку запасатися
Цікава порада Е\е вже зараз малувато - виключення понад графік, на завтра графік 9 год відсутнє. Навіть столиця на скромній пайці. Тут вже швидше виробництво хамонів освоювати.
Я за хамон!
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 912 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 чер, 2024 08:31
somilitark написав:У Вас до морозилки є генератор?)))
Я не таскаю із собою 2 роки і 3 місяці (з них 2 роки в зонах бойових дій) морозилку.
-
Denik
-
-
- Подякував: 694 раз.
- Подякували: 1172 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 05 чер, 2024 12:11
Investor_K написав: Ой+ написав: Denik написав:Треба м'ясом в морозилку запасатися
Я за хамон!
Я за мозок.
-
Прораб
-
-
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 чер, 2024 13:42
Прораб написав: Investor_K написав: Ой+ написав: м'ясом в морозилку запасатися Тут вже швидше виробництво хамонів освоювати.
Я за хамон!
Я за мозок.
мозок не смачний
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1868 раз.
- Подякували: 328 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 19 лип, 2024 10:25
Василь-Рівне написав: Ой+ написав:Витрачати треба гроші на вітчизняні товари перш за все.
Це не про українців бо 73% безнадійно тупорилі на жаль.
ага, особливо коли на ринку процентів на 80 - китайські товари чи з їх комплектуючих. так хто тупорилий?!
-
Миша-клиент
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лип, 2024 12:46
Миша-клиент написав:ага, особливо коли на ринку процентів на 80 - китайські товари чи з їх комплектуючих. так хто тупорилий?!
І що? Я виробляю якісне і так, воно на пару копійок дорожче за дикий Китай, ті хто беруть в мене у захваті від якості і дякують, але це одиниці - 99% беруть неякісний дикий Китай, а потім сльози Ярославни що купили лайно так хто тупорилий? Га? І поясню це товар вартістю як дві пляшки горілки які люблячий татусь приголубить з кумом за вечір, але для дитини пошкодує купити цю річ за такі кошти і купить неякісне, тобто це не товар не по захмарним цінам це щоб Ви розуміли. Не вигідно ТУТ виробляти якісне бо тупорилі українці його не купують !!! Так Вам зрозуміло ? І я плюну на це все і припиню мучитись і завезу дикий Китай, бо так простіше і вигідніше - нехай тупорилі українці це жеруть - не хочете якісне - жеріть те на що заслуговуєте  !
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7004 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: П'ят 19 лип, 2024 13:04
Василь-Рівне написав: Миша-клиент написав:ага, особливо коли на ринку процентів на 80 - китайські товари чи з їх комплектуючих. так хто тупорилий?!
І що? Я виробляю якісне і так, воно на пару копійок дорожче за дикий Китай, ті хто беруть в мене у захваті від якості і дякують, але це одиниці - 99% беруть неякісний дикий Китай, а потім сльози Ярославни що купили лайно так хто тупорилий? Га? І поясню це товар вартістю як дві пляшки горілки які люблячий татусь приголубить з кумом за вечір, але для дитини пошкодує купити цю річ за такі кошти і купить неякісне, тобто це не товар не по захмарним цінам це щоб Ви розуміли. Не вигідно ТУТ виробляти якісне бо тупорилі українці його не купують !!! Так Вам зрозуміло ? І я плюну на це все і припиню мучитись і завезу дикий Китай, бо так простіше і вигідніше - нехай тупорилі українці це жеруть - не хочете якісне - жеріть те на що заслуговуєте  !
Пане Василю, при всій повазі, ви не праві. Ви вже вдруге пишете про дану тему. Хоч це і офтоп, але частково має відношення до теми гілки бо ваші конкуренти - імпортери. Відповідно їхня конкурентна перевага або її відсутність залежить від курсу валюти. Я все життя у продажах. Без профільної освіти (Хімік інженер-технолог). Коли я тільки починав, то отримав дуже важливу пораду яка неодноразово допомагала мені в житті. Звучить вона так: В и можете виробляти будь-який унікальний продукт. Але поки ви його не продали - це просто унікальний продукт, але не гроші.Я вас повністю підтримую, що краще купувати краще та якісне (воно зазвичай дорожче). Але маркетинг - це така штука яка як ви знаєте може продати навіть слона. Якщо товар який ви виготовляєте повністю складається із комплектуючих/сировини вироблених в Україні, то скоро ви будете конкурувати по ціні із китайцями. Якщо ж ви просто робите якісну збірку із іноземних комплектуючих/сировини, то без продаж (маркетингу) ви будете і далі скаржитись на "тупих українців" які купують дешеве.
-
Realist
-
-
- Подякував: 3094 раз.
- Подякували: 2233 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: П'ят 19 лип, 2024 15:42
Василь-Рівне написав: Миша-клиент написав:ага, особливо коли на ринку процентів на 80 - китайські товари чи з їх комплектуючих. так хто тупорилий?!
А може справа в маркетингу? Я, наприклад, в Епіцентрі або на СТО часто чую від самих майстрів - це дешево, але якість х-ня, це вже трохи краще, але і дорожче, а от ця річ - топчик, проте й ціна кусається. І більшість людей вибирає середню якість і середню ціну. Ніхто не хоче найдешевше, найнеякісніше (навіть зі слів продавця). Може й вам треба свій товар позиціонувати як середній по якості, тобто до китайського і свого - закупити ще дорожчий європейський/американський. Бо з 2х товарів/цін на них люди вибирають подешевше, а з 3-х - найчастіше виберуть середньої якості/ціни.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 87 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
2