Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 91449145914691479148 ... 14517>
Повідомлення Додано: Пон 22 лип, 2024 12:30

можна завезти пакістанців..

Україні бракує 4,5 млн працівників, – Мінекономіки.

Через виїзд українців за кордон в державі існує структурне безробіття. Для забезпечення щорічного зростання ВПП до 2030 року на 7% нам потрібно 4,5 мільйона працівників додатково.

https://www.me.gov.ua/News/Detail?lang= ... noVUkraini
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 лип, 2024 12:45

Xenon написав:можна завезти пакістанців..

Україні бракує 4,5 млн працівників, – Мінекономіки.

Через виїзд українців за кордон в державі існує структурне безробіття. Для забезпечення щорічного зростання ВПП до 2030 року на 7% нам потрібно 4,5 мільйона працівників додатково.

https://www.me.gov.ua/News/Detail?lang= ... noVUkraini

і шо планують випускати, на чому буде зростання, які фахівці потрібні будуть? Про це хтось думає, навіщо ці 4,5мл? А то у нас в кожній області державні університети з 3-4 тисячами препадів готують готельно-ресторанних бровістів за держкошт. Може треба у консєрваторії щось поміняти
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 22 лип, 2024 13:04

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Трололо а ты ж депутат вроде местных советов от 95х слуг?
В Борисполе или где?
И хвастался субсидией на квартирку на Подоле(или рядом) с вертикальной разводкой отопления, типа соседи-лохи по 4.500 плОтят по полной, а ты хитрый и умный, за что на тебя Франт взъелся, ибо он там же рядом жил, а потом всем хвастался как на акциях Эпла и Теслы за пару лет десятку зелени с такой же суммы срубил
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 лип, 2024 13:24

ЛАД написав:
  Letusrock написав:...........
А референдум це скоріше питання практичної сторони с сучасних реаліях, варіант "часткової євроінтеграції" а не любов до мадярів чи словаків / румун

Если судить по нашему форуму, то исходя из "практичної сторони" значительная часть населения Украины несмотря на "не любов до мадярів чи словаків / румун" и абсолютное незнание языка проголосовала бы за "воссоединение" с ними. :)
И не только на западе.

Так, всюди є люди, яким взагалі не принципово, куди приєднатись, хоч до Японії, лиш би побільше плюшок, а потім ще кудись, якщо не сподобається, але такі навряд чи будуть бігати з прапорами чужих держав та здихати за свої переконання.
Тільки от звідки ви взяли, що їх значна частина?
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 лип, 2024 13:35

Schmit написав:
  ЛАД написав:
  Letusrock написав:...........
А референдум це скоріше питання практичної сторони с сучасних реаліях, варіант "часткової євроінтеграції" а не любов до мадярів чи словаків / румун

Если судить по нашему форуму, то исходя из "практичної сторони" значительная часть населения Украины несмотря на "не любов до мадярів чи словаків / румун" и абсолютное незнание языка проголосовала бы за "воссоединение" с ними. :)
И не только на западе.

Так, всюди є люди, яким взагалі не принципово, куди приєднатись, хоч до Японії, лиш би побільше плюшок, а потім ще кудись, якщо не сподобається, але такі навряд чи будуть бігати з прапорами чужих держав та здихати за свої переконання.
Тільки от звідки ви взяли, що їх значна частина?

"Если судить по нашему форуму".
А к Японии или США, или даже к Германии я тоже согласен. Лучше всего, конечно, к США, в качестве 51 штата или даже островной территории. :)
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 22 лип, 2024 13:41, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 лип, 2024 13:36

fox767676 написав:А границы чего закрыты ? Чтобы народ оптом под бурятское иго загнать ?
Я даже писал тут, что если все так плохо, то готов идти в ЗСУ , но только под задачу прикрывать исход украинского населения до границ НАТО, попутно уничтожая инфраструктуру, чтобы не досталась врагу.
А "трололо" на что готов ? разгонять дешевенький патриотизм из ютюбчиков? бурятам видосик со стерненко ппоказать?

кордон закритий, бо треба люди, які будуть воювати. якщо ти вважаєш, що треба здатися підарам - то ти і сам підар.

я знаю і без тебе, що я сцикло, який не виконав свій обовязок і не мобілізувався. але я не придумую для цього якісь відмазки про корупційну владу і підарів, які хочуть нам добра. допомагаю грошима на дрони, оновив дані, рано чи пізно десь на блокпосту отримаю повістку на ВЛК. так, я цього боюсь, але якщо не пощастить, то прийдеться йти.

причому маю можливість незаконно втікти за кордон (є і гроші і контакти)
trololo

Подякував: 2691 раз.
Подякували: 1423 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 лип, 2024 13:47

барабашов написав:Трололо а ты ж депутат вроде местных советов от 95х слуг?
В Борисполе или где?
И хвастался субсидией на квартирку на Подоле(или рядом) с вертикальной разводкой отопления, типа соседи-лохи по 4.500 плОтят по полной, а ты хитрый и умный, за что на тебя Франт взъелся, ибо он там же рядом жил, а потом всем хвастался как на акциях Эпла и Теслы за пару лет десятку зелени с такой же суммы срубил

ого, може треба онліфанс завести, а ти на мене підпишешся, раз такий фанат? буду тебе вчити писати так, щоб люди не думали, що ти після інсульту.

депутатом ніколи не був і не балотувався, навіть помічником, працював юристом, субсидію один раз отримував, було діло, десь років з 10-12 тому. і тоді я не писав, що не "всі лохи", а розказував, що по факту жінка послухала тещу і сама все оформила, я дізнався вже постфактум. півроку отримував, потім заборонив жінці продовжувати це діло, бо соромно було.

акцій епла ніколи не мав, а от на теслі заробив майже 10х, це так. гроші витратив на будівництво будинку. ще мав колись успіщний магазин на амазоні (експортував укр товари в США). в 2019 голосував за порошенка (бо повірив в те, що зеля шістка коломойського, якого я ненавидів). що ще цікавить?
Востаннє редагувалось trololo в Пон 22 лип, 2024 13:54, всього редагувалось 3 разів.
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 лип, 2024 13:47

Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
  andrijk777 написав:
Це не середня зарплата, а "Показники середньої заробітної плати, з якої сплачено страхові внески", які завжди були нижчі за середню зарплату.
Офіційних даних немає, але Work.ua каже що в січні середня була 19,5К. Думаю зараз середня точно більша ніж 20К.

Вы правы.
Но, насколько понимаю, "страхові внески" платятся практически со всей зарплаты (во всякрм случае, у подавляющего большинства работников), поэтому, на мой взгляд, это более объективная цифра, чем данные Work.ua по вакансиям.

Тут ви не праві. До половини економіки в тіні, зокрема, через зарплати в конвертах - з яких ніяких внесків не платять.
Також, кілька мільйонів людей оформлені як ФОП, і внески платять з мінімалки, і їх доходи взагалі не враховані
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 22 лип, 2024 13:51

Сирський пояснив...

Сирський зазначив, що для зупинення наступу чисельно переважаючого ворога необхідно ефективно уражати основні сили противника та його резерви на дальніх підступах, комплексно уражати противника перед переднім краєм, стійко утримувати підготовлені рубежі та позиції, максимально ефективно використовувати всі можливості зброї та боєприпасів, зокрема бойових дронів.
https://portal.lviv.ua/news/2024/07/22/ ... oho-voroha

Інтерес мають відповіді на питання (точніше пояснення), що треба зробити, щоб "ефективно уражати основні сили противника та його резерви на дальніх підступах, комплексно уражати противника перед переднім краєм, стійко утримувати підготовлені рубежі та позиції, максимально ефективно використовувати всі можливості зброї та боєприпасів, зокрема бойових дронів."
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 лип, 2024 13:58

detroytred

значно більш важлива заява сирського про те, що починають розвивати протиповітряні фпв дрони, стерненко щасливий, бо пушив цю тему з самого початку, як дуже перспективну. до речі в його закритому каналі для топ донатерів вже купа відео збиття зал та орланів за допомогою фпв. технологія підтвердила ефективність і зараз потребує масштабування, тому хто не хоче щоб прилетів орлан а за ним іскандер - донатьте стерненку.
trololo

Профіль

1
1
  #<1 ... 91449145914691479148 ... 14517>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему