detroytred написав:І майте на увазі: збільшення примусу в тилу потягне збільшення примусу у війську
А мені для наступних "менезамінників" вже нічого не шкода!
Так воно тебе в першу чергу і накриє. Отримаєш Дємбель на... місяць... в резерві першої черги, і далі назад, вчити новобранців... як копати, та мити снаряди зі старлінками. Не думай що закручування гайок особисто тебе не зачепить.
А, скоріше, не отримаєш нічого... І буде не вчити новобранців, а все самому, самому...
ЛАД написав:Вопрос я задал в связи с тем, что вы упомянули и Израиль. Насколько знаю, там такого нет, в т.ч. нет и альтернативной службы.
Ортодоксам есть, а их немало. В Моссаде они есть, а в армии нет
Ну, ортодоксы "это другое". Они вообще освобождены от службы. И от работы тоже. И они считают, что государство Израиль не следовало создавать. Вот когда Мошиах придёт, тогда ...
ЛАД написав:Вопрос я задал в связи с тем, что вы упомянули и Израиль. Насколько знаю, там такого нет, в т.ч. нет и альтернативной службы.
Ортодоксам есть, а их немало. В Моссаде они есть, а в армии нет
Ну, ортодоксы "это другое". Они вообще освобождены от службы. И от работы тоже. И они считают, что государство Израиль не следовало создавать. Вот когда Мошиах придёт, тогда ...
у історичних материалістів теж свій погляд на стан речей краще їх не чипайте
Уряд Росії відновить заборону експорту бензину в серпні, заявив журналістам віце-прем'єр Олександр Новак. Як повідомляє «Kreschatic», спочатку влада РФ заборонила експорт бензину з Росії з 1 березня по 31 серпня, але тимчасово призупинила заборону на період з 20 травня по 31 липня.
«З 1 серпня виняток закінчується, – сказав Новак. — Автоматична заборона експорту нафтопродуктів, це стосується лише бензину, вона відновлюється. Тобто з 1 серпня заборона буде відновлена».
За його словами, Міненерго запропонувало продовжити заборону на вересень-жовтень, зараз уряд розглядає цю пропозицію, пише Meduza. «Ми виходимо з балансу попиту та пропозиції, забезпечення внутрішнього ринку, насамперед, щоб він був забезпечений, та аналізуємо», – сказав віце-прем’єр РФ.
Уряд Росії 1 березня заборонив на півроку експорт бензину, пояснивши рішення «підтримкою стабільної ситуації» на паливному ринку в період підвищеного попиту. У травні заборону на експорт призупинили через насичення внутрішнього ринку та завершення позапланових ремонтів на нафтопереробних заводах, пошкоджених через атаки українських безпілотників.
detroytred написав:Якщо це так, то виходить, що навіть генерала можна легко тупо зробити винуватим, крайнім.
Дурість в армії звичайно потрібна, але тільки не у командування. Інакше жопа.
Вчора недовго базікали з військовим, 49 років. Вже третій рік воює. Худий. Відпустили трохи перепочити додому та допомогти в чомусь матері-інваліду. Він доброволець. Ходить на бойові завдання без шолому і броніка, тільки з автоматом. По іншому йому вже ніззя - бо зафіксований шурупами хребет не витримає таку вагу. Інше поранення - показував мені ще гнойну рану-дірку від рсзо на животі - казав, що давно перев'язує сам в прямо окопі, бо не загоюється.
Я подумав, що таких хлопців треба шанувати та берегти. Це сама велика цінність в Україні.
Українці повинні подумати про те, що вони можуть зробити для себе, щоб легше пройти наступну зиму.
Таку думку висловив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук на форумі "Майбутнє української енергетики. Діалоги з NV".
На питання модератора про поради українцям у підготовці до зими він заявив: "Розраховуйте на себе".
"Розраховуйте на себе. Я не жартую. Все в наших руках і залежить від кожного з нас. Якщо кожен подумає, що він зможе зробити для того, щоб пройти наступну зиму, і зробить щось з цього, в нього точно (зима пройде легше - ЕП)", - заявив він.