Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 91629163916491659166 ... 14710>
Повідомлення Додано: Вів 23 лип, 2024 22:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

tester7336 написав:а не думали что могут резко "забыть" про то кто платил а кто нет в случае реальной войны и необходимости мобилизации?

по крайней мере нет єтих ханжеских быдляцких воплей "багаті відкупляться, війна для бідних"
Есть градации мобрезерева, есть разные виды службы, есть понимание важности реального вовлечения людей в дела государства и армии. А не так - сначала культивирование анархии и безответсвенности, а потом бац и закос под севернуя корею
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 23 лип, 2024 22:15, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Заблокований
Подякував: 398 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 лип, 2024 22:40

fox767676 написав:я не вивчав концепцій оборони України
хто там головний концептуал був - Горбулін ?
На що був розрахунок у позаблокової країни яка інтенсивно самодемілітаризовувалася всі роки незалежності ?
Ну ось позаблокові Швейцарія та Ізраїль мілітаризовані, регулярні збори-навчання. Граничний вік - 49, є можливість відкупитися за податок в 3%.
У совку до 40 років, є навіть фільма "парад планет"
А тут запустили пожиттєву кріпаччину і думають завдяки турбопропаганді всі все схавають
якщо все так погано - думайте про опціони для народу, дайте власність, дайте владу, хай загине на камеру хтось з еліти, щоб народ підбадьорити

Вам 49 может через 5.2месяца будет, на новый год днюха к примеру
Мне уже мимо как бы
А есть у них понятие "офицеры запаса" с военной кафедрой ВУЗа, но не проф.военные и которые допустим и в более старшем возрасте чем 49 должны прибыть к месту в условленное время с рюкзачком и точка?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 лип, 2024 22:50

барабашов написав:Вам 49 может через 5.2месяца будет, на новый год д

76 - это в честь культовой радиостанции, а не год рождения.
мне и 45 нет
так что в большинстве случаем я все равно в зон риска
если уж так надо будет пройти какую-то базовую воен подготовку во время рпв - пройду

А есть у них понятие "офицеры запаса" с военной кафедрой ВУЗа, но не проф.военные и которые допустим и в более старшем возрасте чем 49 должны прибыть к месту в условленное время с рюкзачком и точка?

не знаю
49 это уже наверное для среднего, настоящего офицества
общался немного - там на сборах в основном молодежь до 40
fox767676

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 лип, 2024 23:14

Судя по этому в Швейцарии нет такой профанации как военная кафедра при гражданском вузе. нужно последовательно пройти все стуени

https://business-swiss.ch/shvejtsariya/ ... 0%B8%D0%B5
fox767676

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 лип, 2024 00:22

Успіх написав:
  flyman написав:яке тролити вигадками, напівпридатний цивільний Успіх, що ніколи не служив, і бац, уже третій рік віддає борг, а воєнні мірного врємєні потягучи з бюджетної сісі впарюють на серйозних щах Успіху хупсу про те як йому повезло, що на Шуварі він би ніколи за все життя не досяг такого успішного успіху
#знающомененайобують, але не знаю де?© :mrgreen:
  Hotab написав:Так він третій рік лише тому, що муха сховався і не прийшов його замінити
Ризикну відповісти за всіх фронтовиків.
Умовний Успіх, Бобюа, Бандерлог і інші фронтовики думали, що в тилу за них "всім серцем і душею"! :D
Так як ми - ЗАХИСНИКИ!!!

Думали, що тиловики в тилу "порішають" з тим всім...
Що "змусять/заставлять" владу зробити контракту армію!
З чіткими термінами!
З чіткими високими зарплатами!(без найопок)
З наймом нігерійських чінгачкуків і т.п.
Бо в іншому випадку, прийдеться тиловикам рано, чи пізно йти, так як ми - не вічні/поізносились))

От і виявився/проявився той "інший випадок"....
Не зробили в першу чергу ДЛЯ СЕБЕ/СВОГО майбутнього тиловики.

Тому зараз і бусики незламності, і штрафи, і ще не за горами - конфіскація майна!
от не надо мене в ідеалісти записувати я знав шо лишаться ті кому пофіг і хто наживається на війні.
і знав що буде з інвалідами після переможної війни, я бачив ставлення суспільства до інвалідів в соціально орієнтованій країні :lol: а шо буде якщо ми програєм війну?
Єдине в чому я обманювався це в командуванню армії, все думав пєсіміздю. Єдине що спасає- з тієї сторони ще більші довбодятли хоча і з більшими ресурсами.
Корочє, якшо не закрутиться маховик терору в тилу, до ухилянтів і сзч я восени сам піду в сторону заката.
3тю зиму не збираюсь тут бути.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 24 лип, 2024 01:51

Будем надеяться что до зимы(нашей, не в Чите и Улан-Уде 5 октября) мы достанем до их трансформаторов и генераторов на Волге и рядом и вопрос с продолжением боевых действий в 25м году отпадёт с крепким минусом в ноябре этого года в ЛаптеСнигерии
Вспомните лето 96го года, первое лето на моей памяти, когда на градуснике в теневой стороне увидел +40,и зиму после этого.
Днепр наглухо замёрз в середине декабря.
Минус 15 днём(без электрики) в мацковии это тёплая и хорошая зима.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 лип, 2024 06:16

За крок до перевороту думок©

Banderlog написав:от не надо мене в ідеалісти записувати я знав шо лишаться ті кому пофіг і хто наживається на війні.
і знав що буде з інвалідами після переможної війни, я бачив ставлення суспільства до інвалідів в соціально орієнтованій країні а шо буде якщо ми програєм війну?
Єдине в чому я обманювався це в командуванню армії, все думав пєсіміздю. Єдине що спасає- з тієї сторони ще більші довбодятли хоча і з більшими ресурсами.
Корочє, якшо не закрутиться маховик терору в тилу, до ухилянтів і сзч я восени сам піду в сторону заката.
3тю зиму не збираюсь тут бути.
А я вірив і в "НЕпофігістичний тил)) і в "тимчасово-тупориле командування, яке от-от зміниться на нормальне і тимчасовий бардак зникне, як роса на сонці ")))

Щось від багатьох чути, що на осінь збираються в сзч)))

І я щось теж, не бачу себе цієї зими в ЗСУ ;) :)

Все буде Україна!© :)
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 24 лип, 2024 06:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну завершиться цього року

Від Фріза щось чути?
Де він зараз?(ще на берегах Дніпра?)

А головне - яка в нього зараз думка про все, що відбувається?
І що думає, який буде далі розвиток подій?
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 24 лип, 2024 06:50

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 лип, 2024 07:50

"Укомплектованість вінницького батальйону була найбільшою – трохи більше 70%. Два моїх штатних були заповнені на 60%, а стрілецький 415-ий – взагалі на 50%", – заявив він.
Генерал стверджує, що підлеглі йому батальйони фактично не мали важкого озброєння: лише по батареї 82-мм мінометів в батальйонах ТРО та взвод з двома мінометами в стрілецькому батальйоні.

Єдине, що було в нас на посиленні – це п'ять гармат і три танки. Це одна гармата, яка мала закрити 10 км, і один танк, який мав закрити 15 км. (...) Батальйони робили все можливе і неможливе. Але втримати фронт, коли в тебе 6–8 людей на кілометр – просто нереально", – пояснює Горбенко.

Особливо генерала обурює, що в публічному просторі всю провину за невдачу першого дня боїв списують на 125-ту бригаду. Ба більше – ще й проблеми Вовчанського напрямку, за який, як він стверджує, бригада не відповідала. Він наголошує, що бригада обороняла саме район Липців, тоді як Вовчанськ лежить значно далі на схід.
https://www.unian.ua/war/viyna-v-ukraji ... 06056.html

Якщо це так, то виходить, що навіть генерала можна легко тупо зробити винуватим, крайнім.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 91629163916491659166 ... 14710>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, flyman, Google Adsense [Bot], Shaman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
33 120574
Переглянути останнє повідомлення
Вів 01 лип, 2025 09:53
Дюрі-бачі
1493 302577
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 20:24
trololo