Куди поділася впевненість Трампа у перемозі? Адже зовсім нещодавно (після поранення у вухо) по всім ЗМІ гуляли “неупереджені думки” про його перемогу, з кожної праски було чутно, що він ВЖЕ виграв вибори. А тепер він особисто сумнівається та й кремляді “у паніці”. З чого б це?
а за мене чого тоді переживаєте? вам тоді і до мене повинно бути все одно.
Тобто особисто вам всеодно при кому жити, все ясно. Є така категорія наріду. Хто вам сказав, шо ви при москалях не будете воювати десь на Варшавському напрямку, а сім`я мешкати не в Сибірі? Це після допитів фсб, якщо зможете вижити. Звісно ніякого майна у вас вже нема. І такий нарід москалі особливо не поважають, бо якшо ви зрадили власну Батьківщину, де гарантія шо ви не зрадите нову?
Hotab написав:Бо ви виступаєте тут що захищати не треба. Я у Васі питаю «вам буде краще при кацапах»?
ну по перше ви нагло маніпулюєте та брешете. я в жодному місці не писав про те що не потрібно захищати. а по друге - ніхто не знає своє майбутнє.
Ви відповіли питанням «а що захищати?» Тому я роблю висновок , що ви закликаєте , що нема чого захищати. Що не так?якщо я брешу - скажіть чітко свою позицію. Бо якраз маніпуляціями займаєтесь ви.
а за мене чого тоді переживаєте? вам тоді і до мене повинно бути все одно.
Тобто особисто вам всеодно при кому жити, все ясно. Є така категорія наріду. Хто вам сказав, шо ви при москалях не будете воювати десь на Варшавському напрямку, а сім`я мешкати не в Сибірі? Це після допитів фсб, якщо зможете вижити. Звісно ніякого майна у вас вже нема. І такий нарід москалі особливо не поважають, бо якшо ви зрадили власну Батьківщину, де гарантія шо ви не зрадите нову?
«джерелом влади в Україні є народ» у тех кто в «кайданах» такой же паспорт, как и у тех, кто в велюре. и такое же избирательное право. так что в том, что вам плохо живется и вы не в велюре, виноваты лично вы сами, миллионы серых в «кайданах» без образования, воспитания, планирования на хотя бы день вперед и тд. богатые из велюра хотя бы что-то пытаются в этой стране дураков создать. но потом приходят на выборы миллионы рабов и опять пытаются все отнять и поделить. или хотя бы стать таким же рабом но с правом сунуть рыло в корыто или чьи-то карманы.
и сейчас эти дураки голосуют не за свободу, самостоятельность и независимость, за то, чтобы быть хозяином в своем доме, а просто за увеличенную пайку, неважно, кто ее даст. «дайте что-то пожрать и не задавайте лишних вопросов» но тут удивительного мало, 300 лет уничтожали и вынуждали уезжать нашу интеллигенцию, они уезжали хорошо если в питер или Варшаву, а не в гулаг или могилу. а люди без интеллигенции и элит это не народ, а всего лишь стадо.
1. Все в Велюре быть не могут в принципе. Кто-то должен стоять за станком, кто-то продавцом, парикмахером, учителем, медсестрой, врачом в поликлинике... При любой власти и в любом обществе. 2. "богатые из велюра хотя бы что-то пытаются в этой стране дураков создать" - три ха-ха. Они пытаются заработать. Любыми методами и способами. Это главная цель. Если при этом удаётся что-то создать - хорошо, нет - ну и не надо. 3. В любой стране, независимо от истории и власти, обычные люди голосуют, в первую очередь, "за увеличенную пайку, неважно, кто ее даст, «дайте что-то пожрать и не задавайте лишних вопросов»". Или вы думаете, что голосуют за (или против) Трампа, думая о том, что и как он решит с Украиной? Ваш пост образчик махровой "идейной" демагогии.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 27 лип, 2024 13:51, всього редагувалось 1 раз.
та конечно, как машину себе выбирать, так люди годами на форумах сидят, анализируют все минусы и плюсы, расходы подсчитывают, сравнивают по сто раз все варианты и обсуждают, что купить. зато как на выборы пойти - так гыгы, от нас ничего не зависит, проголосую за любого де***. скажем, люди при первой же возможности меняют жигуль на иномарку, за то комуняк по парламенту еще 20 лет таскали, хотя выбрать других — это бесплатно, не надо собирать деньги как на иномарку.и сейчас бы их выбрали, если бы прямо не запретили
Ось! Ви повністю праві.
Але я про те ж саме кажу. Тільки з іншого боку пропоную глянути. Що людям (виборцям) дуже гарно з самого дитинства прививають та надають знання, вміння та навички споживання. Наприклад, авто. Купа журналів, форумів, реклами і т.д.
А стосовно виборів (в порівнянні з авто та ін) -- тиша тиш.
До того ж, про авто можна попитати в безпосередніх користувачів. Авто помацати))) руками пересічному дають. А кандидата?))) Груба: парадігма громадянина-споживача, а не парадігма громадянина-власника країни.
Поміняйте парадігму, то всі кинуться владою займатися))