Hotab
Ніхто не повинен про це писати в третій особі.
Кожен має право писати виключно про себе.
|
|
![]() Да, я обращал внимание. Но в целом на контекст обсуждения не влияет. В разных источниках есть такая редакция
![]() Ок, коли успіх каже «заміни мене, Бетон. Я заїпався!», ти що про себе кажеш?
Я сподіваюсь, що у тебе є розуміння, що відповідь Успіху «ти сам проголосував за Зе, сам і воюй» це просто тролінг і прям зовсім не вкатує як реальна відповідь про себе Востаннє редагувалось Hotab в Суб 27 лип, 2024 11:28, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Да все просто. Кількість платників третьої групи з особливим режим оподаткування за ставкою 2 відс. становить 287,7 тис. осіб. Усього ФОПів 2 млн. З них на ЄП 1,5 млн. Ну і цифри по доходам бюджету ти навів загальні для всіх і вся. Куди простіше: єралашиш, підганяючи висновки під будь-які цифри. Твоя класика єралашиків: цифри, цифри, цифри і висновок, який тобі схотілося.
![]() Hotab
Відповідь Будівельника з Песікотом не краща -- я тобі гроші плачу та допомагаю, ти нам ще дякувати повинен. Або Детройта -- не моя до тебе черга. в нас різні черги. Або посадовців -- там он є перелік, в кого відстрочка та бронь. Успіху такі відповіді пох.. Тому в площині, в якій ви намагаєтеся розглядати це питання, нема відповідей апріорі. З точки зору суспільного життя. Суспільства. А Закони, Конституція ... теж мають косяки. Вже з боку виконання своїх обов'зків державою. Це з точки зору державності. От і виходить -- в кожного суто свій вибір, своя правда, свій обов'язок. В реаліях же це зведеться і зводиться до --- хто кого нагне... Окрім добровольців (по волі та поневолє добровольців).
![]() Бетон
Перечитай ще раз питання. Успіх на війні і він ставить конкретне питання, У тебе є відповідь? «Штат ТЦК» - фраза маніпулятивна. В цю цифру включили роти охорони при ТЦК , які структурно входять в батальйони ТРО? Так вони постійно по принципу ротації бувають на фронті.
Ну взагалі то це відповідь. Бо без грошей війни не буває. tester7336
Очевидно своє право жити отак погано, щоб не жити ще гірше. Чи ви все ж сумніваєтесь, вам несуть краще життя чи гірше? ![]() tester7336
Припустимо що ніяк (хоча це все одно ваші маніпуляції.. нещодавно загинув мер Умані.. і він не один на фронті… але ви завжди знайдете того, хто не пішов і будете до останнього показувати на нього) , і якщо ви, я, чи успіх не захистимо державу , то вони оберуть іншу. А вам що , краще буде? Ви про них думаєте чи про себе? Чи ви на зло бабулі відморожуєте вуха?
Тобто ви переконані, що особисто вам гірше не буде при кацапах? ![]() vitaliiangel
А син мосійчук - большой человек? Що на на нього треба показувати пальцем і казати «поки він не піде, я теж ні» ![]()
Я спитав вашу позицію. Ви крутите хвостом і показуєте на сина мосійчучки. Ви не хочете казати?
Хтось виїде, гроші у них є. Хтось ще якось пристосується. Мені до них все одно. Вам що до них? Ви готові жити з кацапами, аби лише побачити як буде їм? Востаннє редагувалось Hotab в Суб 27 лип, 2024 12:58, всього редагувалось 1 раз.
|
|