Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
osafly написав:Полтора года назад,можно было за 50К купить 3 биткоина и уже через год с небольшим,это было бы 200К+ Я уже не говорю за эфир или Солану с 50К-был бы 1 million $ Но там же надо разбираться,графики смотреть,анализировать рынок...иметь стальные шары и не быть припадошным додиком..
Все життя згадую як я тиждень помайнив Біток в 2012 і забив. А потім в 2017 продав...
akurt написав:Якби знав де впаду, то й соломки б підстелив. Якби кури не заклювали, то ще живий би був. Якби все одно, то лазили б у вікно, а то дверей шукають.. Дійсно є така цікава гілка - там люди чесно називають точні дати - до години і хвилини, коли Біткоїн буде стрибати уверх, а коли треба зливати все все все - всі 0,01 Біткоїна.
akurt,для этого есть графики...Анализ..Построение и чтение фигур рынка.Но вы же умничали с месяц назад,называя это "угадыванием цены биткоина" Те дятлы которые пытаются угадывать,как правило теряют свои деньги и таких-95%(согласно статистике) Но биткоин торговать,не так уж и сложно,по сравнению с мусорными альткоинами..Но вы же запричитали-кто,где,чего не посоветовал и не привел возможностей кратно увеличить капитал..Я вам привел..Причем гораздо быстрее,чем на турецкой недвиге.Даже сейчас-колоссальные возможности.Рынок стоит на пороге взрыва и дальнейшего бума..Но всем ссыкотно.... То что вы попали на дно недвиги-это просто стечение обстоятельств особенно за последние пару лет,как началась война в Украине и тысячи оленей,ломанулись искать убежища от диктаторских режимов...в Украине-в том числе.Вот и вся формула "счастья" Здохнет один,выкинут другого утырка(а лучше распять в трусиках ) и все "чудеса" сойдут на нет... Но,события с землетрясением в прошлом году,показали насколько "хрупка и опасна" инвестиция в турецкую недвигу.Как оказалось,строить нормально,турки "не умеют".Вернее умеют,но коррупция оказалась-не хуже чем в Украине.Пренебрежение сейсмической устойчивостью конструкций и пр и пр..Говно бетон...Взятки-откаты.В итоге-сплошные руины и тысячи жертв.Так что,50К могут легко превратиться в 0...еще и жизни лишиться.И Анталия,находится в такой же сейсмической активности,как впрочем вся Турция без исключения.Вся абсолютно.
osafly Є таке загальновідоме правило критикуєш - пропонуй, в яку закордонну нерухомість Ви вклали зароблений на крипту 1 млн. долларів США? Чи плануєте? Ну з хоч якоюсь аргументацією, цікаво було б послухати.
Я вклався в Угорщину, бо в тому регіоні планується будівництво 2х заводів, як мені сказали. Орбан падла, але дуже хитра падла, цмудить одразу декілька сісьок - і ЄС, і з Трампом кращий друг, і пуйла не цурається, але головне подружився з Сі і Китай зараз планує там будувати декілька інфраструктурних проектів
The_Rebel написав:Я вклався в Угорщину, бо в тому регіоні планується будівництво 2х заводів, як мені сказали. Орбан падла, але дуже хитра падла, цмудить одразу декілька сісьок - і ЄС, і з Трампом кращий друг, і пуйла не цурається, але головне подружився з Сі і Китай зараз планує там будувати декілька інфраструктурних проектів
The_Rebel написав:Я вклався в Угорщину, бо в тому регіоні планується будівництво 2х заводів, як мені сказали. Орбан падла, але дуже хитра падла, цмудить одразу декілька сісьок - і ЄС, і з Трампом кращий друг, і пуйла не цурається, але головне подружився з Сі і Китай зараз планує там будувати декілька інфраструктурних проектів
Вітання ! Вибір ,звісно, не банальний, тому заслоговує окремої поваги
The_Rebel не розглядуєте варіант, що Орбана вигонять, і Угорщина залишиться без китайських заводів, але з величезними боргами? Ситуація нагадує пізнього Яника - той теж нагрібав кредитів у ворогів, як востаннє.
BIGor Я не критикую,а отвечаю челу который начал волать какой он умный и почему никто ему до сих пор не посоветовал путей вложения средств в колличестве 50К,круче и лучше,чем сделал он 7 лет назад.
BIGor написав:The_Rebel не розглядуєте варіант, що Орбана вигонять, і Угорщина залишиться без китайських заводів, але з величезними боргами? Ситуація нагадує пізнього Яника - той теж нагрібав кредитів у ворогів, як востаннє.
Не тільки розглядаю, а і надіюся, що скоро його час спливе. Вже є досить міцна опозиція в лиці Мадьяра, який недавно був в Україні та висловив свою підтримку. Але не думаю, що Китай своє упустить. Навпаки, засилля Китаю - це гарантія, що Путін туди свої граблі не запустить. Тому що проекти Китаю - це по суті антагонізм до проектів росії (зелена енергетика проти вуглецевої та атомної)