Тож кількість ТЦК можна прийняти рівною кількості районів, які були раніше, до "поліпшеня".
«прийняти» можна все що завгодно)) Але бажано не в робочий час) Справа в тому, що оті «1(2,3,4) відділення» вони і близько не є ТЦК)) Вони саме відділення (від наприклад обласного ТЦК) , зі штатом в кілька чоловік. (а не 15-20 офіцерів і х4(8… наскільки божевільної фантазії вистачає) цивільних))) Мій «опонент» це нарешті зрозумів і різко перехотів рахувати кількість ТЦК ))
Ну і звісно ніяких окремих «взводів охорони » в отих хатках в бувших райцентрах нема)) Хоча вони все одно не є «працівники ТЦК» , як не крути. Я знаю декілька однокласників , які труться при відділенні такому. Вони всі неодноразово були на фронті. Дехто з них зараз там. Тому оте «взводи, роти» хоч формально, хоч реально, не називаються «працівники ТЦК» і ніяк не можуть розглядатись як «дармоїди» в контексті рєчєй Безуглоі))
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 31 лип, 2024 09:26, всього редагувалось 3 разів.
Ось що доповідав ГУР перед орконаступом на Вовчанськ:
*За словами розвідника, російське північне угруповання, яке базується на кордоні з Харковом, наразі налічує 35 000 військових, але, ймовірно, буде збільшене до 50 000-70 000. Такі цифри Скібіцький озвучив у зв'язку з імовірністю підготовки ворогом наступу на Харківську та Сумську області. На думку представника ГУР, це може розпочатися наприкінці травня або на початку червня, хоча "все залежить від міцності української оборони на Донбасі".* https://news.liga.net/ua/politics/news/ ... -kharkovom Зауваження --- *хоча "все залежить від міцності української оборони на Донбасі".* Зв'язок Донбас-Харків. Міцність оборони на Донбасі і наступ під Харковом.
І висновок: *Водночас Скібіцький визнає, що цієї кількості недостатньо для захоплення будь-якого великого українського міста. "Швидка операція, щоб увійти і вийти, – можливо. Але операція з захоплення Харкова чи навіть Сум – це зовсім іншого порядку. Росіяни це знають. І ми це знаємо", – сказав генерал-майор.*
*Відповідаючи на запитання, на що Україні наразі вистачає резервів, Півненко сказав: "Щоб розуміти, що цього року противник не виграє. Не можу сказати, що для них все буде погано. Можливо, вони матимуть певні досягнення. Можливо, зможуть виконати 10-15% своїх цілей". Але, як переконаний командувач Нацгвардії, це не буде стратегічна перемога росіян. "А от після цього вони будуть думати, що далі. Тому що, образно, на другий такий "постріл" в них теж не вистачає боєприпасів", – сказав він. Однак на українську армію, за прогнозами Півненка, очікують кілька непростих місяців наступу росіян, адже окупанти готують для Сил оборони "неприємні сюрпризи" на неочікуваних напрямках. Він переконаний, що Росія не зможе "забрати" ні Запоріжжя, ні Харків, і навіть якщо знову спробує просуватись у бік Києва, то це будуть лише "демонстраційні дії".
"Хоча я очікую певних труднощів. Натиск буде – вони намагатимуться просунутися вперед, де зможуть. Ми перемістимо лінії зіткнення та підрозділи, застосуємо резерви. Будемо відпрацьовувати артилерією з FPV-дронами. Всіма засобами знищувати", – додав Півненко. https://news.liga.net/ua/politics/news/ ... atshvardii А не лозунги - нічого не віддамо, усе звільнимо ось-ось.
detroytred написав:*На безрыбьи и рак рыба*. Як на мене, то це вже сама що не є математика. Цифра. Яка надає уявлення про скільки потрібно (нехай і приблизно. І без розкриття розрахунків. Нехай навіть в якості лише бачення особами рівня Помпео, а також нашої влади). Уявлення про ціну. І свідчить, що все ж таки отам на горі рахують. Саме рахують, а не лише голосять про "будемо з вами до кінця" або будемо битися до перемоги.
Фраза Помпео из плана свидетельствует о том, что он думает об освобождении налогоплатильщиков США от бремени содержания Украины. И с чего вы решили, что планка в 500 млрд это сумма необходимая для победы ? Почему это не прикидка возможного залога Украины под заем по ленд-лизу ? Прикинул, что государство еще может заложить и вышел на эту сумму.
detroytred написав:Інформативно. Гарно видно реальні втрати росіян. Два наступи отакенними силами і ... 36 вбитих, 32 поранених. Наступна масштабна спроба - 40 вбитих, 37 поранених.
Це так, дивлячись на ці цифри розумієш що вони можуть собі дозволити воювати навіть калашами ще років 100
detroytred написав:*На безрыбьи и рак рыба*. Як на мене, то це вже сама що не є математика. Цифра. Яка надає уявлення про скільки потрібно (нехай і приблизно. І без розкриття розрахунків. Нехай навіть в якості лише бачення особами рівня Помпео, а також нашої влади). Уявлення про ціну. І свідчить, що все ж таки отам на горі рахують. Саме рахують, а не лише голосять про "будемо з вами до кінця" або будемо битися до перемоги.
Фраза Помпео из плана свидетельствует о том, что он думает об освобождении налогоплатильщиков США от бремени содержания Украины. И с чего вы решили, что планка в 500 млрд это сумма необходимая для победы ? Почему это не прикидка возможного залога Украины под заем по ленд-лизу ? Прикинул, что государство еще может заложить и вышел на эту сумму.
Я прикинув два фактори, а не лише один (самого Помпео). Не тільки суму від самого Помпео, а реакцію на неї Подоляка (тобто нашої влади).
detroytred написав:Інформативно. Гарно видно реальні втрати росіян. Два наступи отакенними силами і ... 36 вбитих, 32 поранених. Наступна масштабна спроба - 40 вбитих, 37 поранених.
Це так, дивлячись на ці цифри розумієш що вони можуть собі дозволити воювати навіть калашами ще років 100
Тим паче, що дронів вони клепають вдосталь...
Зараз вони спалюють людей, бо їх (людей) в них достатньо. По мірі зростання проблеми з людьми будуть переходити більше на дрони.