detroytred написав:Ви відповіді мої читаєте? 1. З юридичною площиною не було ніяких питань. Одразу. Не вигадуйте, що от тільки зараз розібрались.
Читаю. Вы утверждаете, что в вашем первоначальном сообщение было утверждение, что к Залужному у вас нет вопросов в юридическом аспекте ?
detroytred написав:2. Втретє підкреслюю -- від мене є відповіді-пояснення на запити в мій бік, а від Залужного - відлуп. Різницю бачите?
Я же вам уже сказал обратитесь к нему в адекватный способ, тогда и давайте оценку ответу.
detroytred написав:3. Це апофігєй. Детройт вже раз -надцять чітко визначив, що він не герой, не херой, не патріот тощо, і не претендує на шану, повагу, славу тощо; ніяких вимог до інших таких же не висуває. Звичайний обиватель. Але той, що керується законами. Мораль захисника для нього скінчилася з підписом ринкового Контракту. Суто контракт відтоді. Вся мораль у тому Контракті. Нема причин для звернення до нього гречкосія з претензіями по моралі.
Это исходя из системы ваших аргументов относительно морали, определяемых вашей точкой сидения. Гречкосеи руководствуются исходя из своей точки сидения. Кто арбитром должен быть в споре ?
detroytred написав:А хто Залужний-то???!!! І які вимоги він висував до підлеглих та інших громадян? Що співав за честь, совість, обов'язок і т.д.? І по якій справі до Залужного звертається Червинський, суспільство, газета??? По якій? По справі, де ж загиблі, людина за гратами.
Брат Залужный, давай я выну сучок из глаза твоего.
detroytred написав:4. *Но в любом случае это ваша очередная попытка поставить под сомнение правомерность ответа.* --- ви ключове слово "навіть" не бачите? "І це навіть за умов, що запит саме до посольства, а не до Залужного на адресу посольства лише, як адреси його знаходження." Тобто якщо запит навіть до посольства, то це все рівно не міняє суті --- відлуп від Залужного.
Тут ключевым являтся то, что вы с текстом запроса не знакомились. Кстати, если он не опубликован, то почему ?
1. Да. Не було. Ізначальне повідомлення: *ДОВІРА Ср 31 июл, 2024 11:03* В заголовку повідомлення - *Довіра*. Тобто мова не про юридичну площину. В юридичній площині довіра не розглядається.
2. Ви мені вказуєте, що мені робити? (звернутись до нього, а потім давати оцінку). Класичну реакцію на таке ви знаєте.
3. До чого тут точка сидіння? Мораль, якщо вона якась і є в контрактній службі, то вона закінчується з закінченням терміну контракту. Це факт. З будь-якої точки сидіння. І якщо не згодні, то спробуйте його спростувати іншим аргументом, ніж вашим -- гречкосії руководствуются (думають інакше).
4. Про сучок -- злив...
5. Ні. Ключовим є саме моє зауваження, що форма запиту та адресат не відіграють ніякої ролі. Бо хоч ООН він був, головне -- факт, що Залужний ознайомлений з запитом. Це підтверджує його власний підпис.
Вам не набридло-то вигадувати все нові і нові претензії до моєї думки-оцінки? Ще й на підставі аля гречкосії руководствуются)) Хатєлками своїми... Це факт. Бо контракт. Термін контракту.
Або притягати за вуха довіру до юридичної площини? Або намагатися урівняти відсутність відповіді Залужного по суті питання з моїми відповідями? Або намагатися підмінити предмет -- переводом на значення форми запиту, коли я відштовхуюсь, що форма не має значення?
Успіх написав: Тому я всім своїм хейтерам даю оцим☝️ по носі, які стараються мене вщіпнути отими 9ма класами!
Про 9 класів - правда? Я вже давно читаю форум і маю задоволення спостерігати за вашою еволюцією. Квіти для Елджернона. По тому як ви висловлюєте думки та по грамотній мові, в житті б не сказав, що у вас відсутня освіта. Є дитяча безпосередність іноді. Загалом можна припустити, що ви хитрий та грамотний троль. Адміністрація форуму вас мала б узяти на 1/4 ставки як місцеву зірку.
Зі мною не погоджувалися, що Успіх унікальний форумчанин.
Banderlog написав:Якщо розглядати довгостроково, то вибір в тебе не великий або лопата або в безпілотники...
а с беспилотниками дела получше?
ну відокремлюють новий вид військ. З безпілотних рот роблять батальйони. Заганяють особовий склад... Но поки грандіозність тільки на бумазі. Все впирається в якість людей. Тому що треба технарів і кругом ... і в артилерію і в танки, і в реб, а де їх взяти в Україні? Ви багато знаєте електронщиків? Механіків? Нажаль юрист чи бугалтер колупатись в пушці не може, в нього руки як в киртиці, і обидві ліві.
Banderlog написав:Нажаль юрист чи бугалтер колупатись в пушці не може, в нього руки як в киртиці, і обидві ліві.
Зато ці юристи чи бухгалтери за потреби ф-16, апача (або су-шку чи мі-шку) з легкістю засвоять, коли впенсів технарів, пілотів в кулеметники замість себе відправлять. Вони ж "руководствуются" своєю точкою сидіння, в якій окремих черг не повинно бути. Чим не спеціалісти ще й з мобілізації? Спеціалісти, ще й які.
Banderlog написав:Нажаль юрист чи бугалтер колупатись в пушці не може, в нього руки як в киртиці, і обидві ліві.
Зато ці юристи чи бухгалтери за потреби ф-16, апача (або су-шку чи мі-шку) з легкістю засвоять, коли впенсів технарів, пілотів в кулеметники замість себе відправлять. Вони ж "руководствуются" своєю точкою сидіння, в якій окремих черг не повинно бути. Чим не спеціалісти ще й з мобілізації? Спеціалісти, ще й які.
дуже цікаво, що ти там з хотабом освоїв в останні рік-два, кідстафф?
Ти спочатку напиши чому я повинен був щось освоїти і як, коли черга не підійшла. Напиши-напиши, не зістрибуй тільки.
Бо я зрозумів вашу секту -- генераторів претензій-закидів. Вам головне свої генерити і генерити. Не парячись над підставами цих претензій-закидів на строчку-дві. Щоб мені відповідати і відповідати на них. Ще й розгорнуто аргументовано за звичкою, бо інакше не звик.
Так що, розумники, давайте спочатку підстави. Тільки після цього будуть відповіді. Давай розгорнуто підстави. А не на строчку-дві аля хатєлка після перегляду тік-току, кінд чи чого там стафу. Мені дуже цікаво отримувати саме підстави. Однострочкових претензій-закидів.
detroytred написав:1. Да. Не було. Ізначальне повідомлення: *ДОВІРА Ср 31 июл, 2024 11:03* В заголовку повідомлення - *Довіра*. Тобто мова не про юридичну площину. В юридичній площині довіра не розглядається.
Ага. По слову доверие в заголоке надо было понять, что вы подразумеваете под вашим последовавшим возгласом. )
detroytred написав:2. Ви мені вказуєте, що мені робити? (звернутись до нього, а потім давати оцінку). Класичну реакцію на таке ви знаєте.
Это вы указываете Залужному, что он должен был делать. Официальная реакция на неадекватный запрос последовала.
detroytred написав:3. До чого тут точка сидіння? Мораль, якщо вона якась і є в контрактній службі, то вона закінчується з закінченням терміну контракту. Це факт.
Я общаюсь с аморальным человеком исходя из вашего тезиса ?
detroytred написав:4. Про сучок -- злив...
Это про мораль. Христианскую. Тут арбитр известен. С датой суда есть вопрос.
detroytred написав:5. Ні. Ключовим є саме моє зауваження, що форма запиту та адресат не відіграють ніякої ролі. Бо хоч ООН він був, головне -- факт, що Залужний ознайомлений з запитом. Це підтверджує його власний підпис.
Это ваша субъективная точка зрения относительно незначимости формы запроса и адресата. При этом он не только ознакомился, но и дал ответ.
detroytred написав:Або притягати за вуха довіру до юридичної площини?
Ну это вы юридически грамотный ответ исходя из своих хотелок хочете переформатировать в какую-то плоскость доверия с предоставлением дополнительных ответов.
detroytred написав:Або намагатися урівняти відсутність відповіді Залужного по суті питання з моїми відповідями?
Ответ предоставлен, ваши хотелки неудовлетворены. Бывает. И что позиция гречкосеев и ваши ответы им проходили проверку у некоторого независимого арбитра ?
detroytred написав:Або намагатися підмінити предмет -- переводом на значення форми запиту, коли я відштовхуюсь, що форма не має значення?
tumos Якщо навіть після визначення "довіри" в заголовку ви не зрозуміли, то проблем нема. Вам. Потім. Учора. Декілька. Разів. Це уточнив після вашого зауваження (що не в юридичній площині). Але ви навіть після цього сьогодні знов почали *уточнювати* і після чергового підкреслення заявили -- що нарешті з'ясували. Це. Чистий. Тролінг. Наявніше нікуди.
Як і оте далі від вас. На мої питання не надаєте відповідей, тільки своє генерите. Да ще й з наявною демагогією -- стосовно форми запиту значення має лише саме моє визначення ролі. Я визначив, що форма запиту (до кого звернення) не грає ролі, не має значення -- нехай навіть до посольства було звернення. Тобто навіть в найліпшому для Залужного варіанті. Не до нього, а до посольства. Навіть за такої умови головне, що особисто Залужний взнав про запит. Це головне. А ви демагогічно мені це намагаєтеся записати про переведення на форму запиту. Коли я сам визначив, що форма не має значення Це ж пряма неправда. А спроба притягнути до суто нашої суперечки стосовно ролі форми ще й Залужного -- це підміна предмету. Предмет -- саме ваша спроба викривити мої пояснення.
Тому: - або досвідос (відлуп), що ви вважаєте нормальним. Але зверніть увагу: Залужний дав відлуп без відповіді по суті питання; а я даю після цілого ряду відповідей, пояснень; - або інший формат діалогу (окреме питання. Ваші відповіді на моє. І далі. Тобто спочатку чекаю пояснень --- чому ви після низки моїх тверджень, що мова не в юридичній площині, продовжували тролити про юридичну площину?)
Або відлуп, або інший формат. Бо простині діалогу тільки більше, а тролінг все жирніший. Особливо про узагальнення про аморальну людину (нехай і у формі запитання) на підставі окремої моменту -- контрактів вслужби, де мораль виконання обов'язків вслужби визначена на період дії контракту і не далі ні на хвилину.
З.и. відповіді від Залужного по суті питання (було погоджено ним операцію чи ні) нема. Відповідь їм не надана. Я вам це вкотре кажу. Ви кажете, що відповідь надана. Питаю --- де??? Вкажіть. Чітко вкажіть де відповідь по суті питання. Хоч якась. Відповідь --- посольство інформацією не володіє. Це відповідь від посольства про володіє чи ні ПОСОЛЬСТВО інформацією. А де відповідь Залужного? Де? Погодив він операцію чи ні. Тому ви або тролите, або вам досвідос. Над аргументацією ви не паритесь.
Співробітники ТЦК разом із керівником заробляли до $150 тис на місяць, викрадаючи чоловіків на Тернопільщині, – Нацполіція.
Аби змусити платити, військкоми вдавались до погроз та били людей. До однієї з жертв навіть увірвались вночі до додому та повезли у невідомому напрямку. Відпустили, коли родичі заплатили 30 тис грн.
Супутникова система моніторингу пожеж NASA зафіксувала осередки займання на позиціях російської ППО поблизу Балаклави, житлового масиву на півдні Севастополя. Проміжок часу з 1:57 до 2:20, коли були зафіксовані займання, збігається з часом ракетної атаки по російських об’єктах у районі Севастополя.
За повідомленням телеграм-каналу "Кримський вітер", вночі на півострові могли бути знищені аж чотири пускові установки С-400. Ймовірно, вони були розташовані на висотах Кая-Баш. Попередньо, уражена позиція ЗРК С-400 "Тріумф" – 4х ПУ на базі МАЗ-543 і РЛС типу 92Н6.