Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92799280928192829283 ... 14747>
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 14:41

tumos написав:
  detroytred написав:Ви відповіді мої читаєте?
1. З юридичною площиною не було ніяких питань. Одразу. Не вигадуйте, що от тільки зараз розібрались.

Читаю. Вы утверждаете, что в вашем первоначальном сообщение было утверждение, что к Залужному у вас нет вопросов в юридическом аспекте ?

detroytred написав:2. Втретє підкреслюю -- від мене є відповіді-пояснення на запити в мій бік, а від Залужного - відлуп.
Різницю бачите?

Я же вам уже сказал обратитесь к нему в адекватный способ, тогда и давайте оценку ответу.

detroytred написав:3. Це апофігєй. Детройт вже раз -надцять чітко визначив, що він не герой, не херой, не патріот тощо, і не претендує на шану, повагу, славу тощо; ніяких вимог до інших таких же не висуває. Звичайний обиватель. Але той, що керується законами.
Мораль захисника для нього скінчилася з підписом ринкового Контракту. Суто контракт відтоді. Вся мораль у тому Контракті.
Нема причин для звернення до нього гречкосія з претензіями по моралі.

Это исходя из системы ваших аргументов относительно морали, определяемых вашей точкой сидения. Гречкосеи руководствуются исходя из своей точки сидения. Кто арбитром должен быть в споре ?

detroytred написав:А хто Залужний-то???!!!
І які вимоги він висував до підлеглих та інших громадян? Що співав за честь, совість, обов'язок і т.д.?
І по якій справі до Залужного звертається Червинський, суспільство, газета??? По якій?
По справі, де ж загиблі, людина за гратами.

Брат Залужный, давай я выну сучок из глаза твоего.

detroytred написав:4. *Но в любом случае это ваша очередная попытка поставить под сомнение правомерность ответа.* --- ви ключове слово "навіть" не бачите?
"І це навіть за умов, що запит саме до посольства, а не до Залужного на адресу посольства лише, як адреси його знаходження."
Тобто якщо запит навіть до посольства, то це все рівно не міняє суті --- відлуп від Залужного.

Тут ключевым являтся то, что вы с текстом запроса не знакомились. Кстати, если он не опубликован, то почему ?

1. Да. Не було. Ізначальне повідомлення:
*ДОВІРА
Ср 31 июл, 2024 11:03*
В заголовку повідомлення - *Довіра*. Тобто мова не про юридичну площину. В юридичній площині довіра не розглядається.

2. Ви мені вказуєте, що мені робити? (звернутись до нього, а потім давати оцінку).
Класичну реакцію на таке ви знаєте.

3. До чого тут точка сидіння?
Мораль, якщо вона якась і є в контрактній службі, то вона закінчується з закінченням терміну контракту. Це факт. З будь-якої точки сидіння.
І якщо не згодні, то спробуйте його спростувати іншим аргументом, ніж вашим -- гречкосії руководствуются (думають інакше).

4. Про сучок -- злив...

5. Ні. Ключовим є саме моє зауваження, що форма запиту та адресат не відіграють ніякої ролі. Бо хоч ООН він був, головне -- факт, що Залужний ознайомлений з запитом. Це підтверджує його власний підпис.

Вам не набридло-то вигадувати все нові і нові претензії до моєї думки-оцінки?
Ще й на підставі аля гречкосії руководствуются))
Хатєлками своїми... Це факт.
Бо контракт. Термін контракту.

Або притягати за вуха довіру до юридичної площини?
Або намагатися урівняти відсутність відповіді Залужного по суті питання з моїми відповідями?
Або намагатися підмінити предмет -- переводом на значення форми запиту, коли я відштовхуюсь, що форма не має значення?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 14:46

whois2010 написав:
  Успіх написав:
Тому я всім своїм хейтерам даю оцим☝️ по носі, які стараються мене вщіпнути отими 9ма класами! :D

Про 9 класів - правда? Я вже давно читаю форум і маю задоволення спостерігати за вашою еволюцією. Квіти для Елджернона. По тому як ви висловлюєте думки та по грамотній мові, в житті б не сказав, що у вас відсутня освіта. Є дитяча безпосередність іноді. Загалом можна припустити, що ви хитрий та грамотний троль. Адміністрація форуму вас мала б узяти на 1/4 ставки як місцеву зірку.

Зі мною не погоджувалися, що Успіх унікальний форумчанин.

Самий унікальний з усіх!
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 15:11

vitaliiangel написав:
  Banderlog написав:Якщо розглядати довгостроково, то вибір в тебе не великий або лопата або в безпілотники...
а с беспилотниками дела получше?
ну відокремлюють новий вид військ. З безпілотних рот роблять батальйони. Заганяють особовий склад... Но поки грандіозність тільки на бумазі. Все впирається в якість людей. Тому що треба технарів і кругом ... і в артилерію і в танки, і в реб, а де їх взяти в Україні? Ви багато знаєте електронщиків? Механіків? Нажаль юрист чи бугалтер колупатись в пушці не може, в нього руки як в киртиці, і обидві ліві.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 15:34

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 15:45

Banderlog написав:Нажаль юрист чи бугалтер колупатись в пушці не може, в нього руки як в киртиці, і обидві ліві.

Зато ці юристи чи бухгалтери за потреби ф-16, апача (або су-шку чи мі-шку) з легкістю засвоять, коли впенсів технарів, пілотів в кулеметники замість себе відправлять.
Вони ж "руководствуются" своєю точкою сидіння, в якій окремих черг не повинно бути. Чим не спеціалісти ще й з мобілізації? Спеціалісти, ще й які.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 16:01

flyman написав:
  detroytred написав:
  Banderlog написав:Нажаль юрист чи бугалтер колупатись в пушці не може, в нього руки як в киртиці, і обидві ліві.

Зато ці юристи чи бухгалтери за потреби ф-16, апача (або су-шку чи мі-шку) з легкістю засвоять, коли впенсів технарів, пілотів в кулеметники замість себе відправлять.
Вони ж "руководствуются" своєю точкою сидіння, в якій окремих черг не повинно бути. Чим не спеціалісти ще й з мобілізації? Спеціалісти, ще й які.

дуже цікаво, що ти там з хотабом освоїв в останні рік-два, кідстафф?

Ти спочатку напиши чому я повинен був щось освоїти і як, коли черга не підійшла.
Напиши-напиши, не зістрибуй тільки.

Бо я зрозумів вашу секту -- генераторів претензій-закидів. Вам головне свої генерити і генерити. Не парячись над підставами цих претензій-закидів на строчку-дві. Щоб мені відповідати і відповідати на них. Ще й розгорнуто аргументовано за звичкою, бо інакше не звик.

Так що, розумники, давайте спочатку підстави. Тільки після цього будуть відповіді.
Давай розгорнуто підстави.
А не на строчку-дві аля хатєлка після перегляду тік-току, кінд чи чого там стафу.
Мені дуже цікаво отримувати саме підстави. Однострочкових претензій-закидів.

Або так і починайте їх завжди: *я хочу ....*.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 16:16

detroytred написав:1. Да. Не було. Ізначальне повідомлення:
*ДОВІРА
Ср 31 июл, 2024 11:03*
В заголовку повідомлення - *Довіра*. Тобто мова не про юридичну площину. В юридичній площині довіра не розглядається.

Ага. По слову доверие в заголоке надо было понять, что вы подразумеваете под вашим последовавшим возгласом. )

detroytred написав:2. Ви мені вказуєте, що мені робити? (звернутись до нього, а потім давати оцінку).
Класичну реакцію на таке ви знаєте.

Это вы указываете Залужному, что он должен был делать. Официальная реакция на неадекватный запрос последовала.

detroytred написав:3. До чого тут точка сидіння?
Мораль, якщо вона якась і є в контрактній службі, то вона закінчується з закінченням терміну контракту. Це факт.

Я общаюсь с аморальным человеком исходя из вашего тезиса ?

detroytred написав:4. Про сучок -- злив...

Это про мораль. Христианскую. Тут арбитр известен. С датой суда есть вопрос.

detroytred написав:5. Ні. Ключовим є саме моє зауваження, що форма запиту та адресат не відіграють ніякої ролі. Бо хоч ООН він був, головне -- факт, що Залужний ознайомлений з запитом. Це підтверджує його власний підпис.

Это ваша субъективная точка зрения относительно незначимости формы запроса и адресата. При этом он не только ознакомился, но и дал ответ.

detroytred написав:Або притягати за вуха довіру до юридичної площини?

Ну это вы юридически грамотный ответ исходя из своих хотелок хочете переформатировать в какую-то плоскость доверия с предоставлением дополнительных ответов.

detroytred написав:Або намагатися урівняти відсутність відповіді Залужного по суті питання з моїми відповідями?

Ответ предоставлен, ваши хотелки неудовлетворены. Бывает. И что позиция гречкосеев и ваши ответы им проходили проверку у некоторого независимого арбитра ?

detroytred написав:Або намагатися підмінити предмет -- переводом на значення форми запиту, коли я відштовхуюсь, що форма не має значення?

А Залужный знает от чего вы отталкиваетесь ?
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 16:38

tumos
Якщо навіть після визначення "довіри" в заголовку ви не зрозуміли, то проблем нема.
Вам. Потім. Учора. Декілька. Разів. Це уточнив після вашого зауваження (що не в юридичній площині).
Але ви навіть після цього сьогодні знов почали *уточнювати* і після чергового підкреслення заявили -- що нарешті з'ясували.
Це. Чистий. Тролінг.
Наявніше нікуди.

Як і оте далі від вас.
На мої питання не надаєте відповідей, тільки своє генерите.
Да ще й з наявною демагогією -- стосовно форми запиту значення має лише саме моє визначення ролі. Я визначив, що форма запиту (до кого звернення) не грає ролі, не має значення -- нехай навіть до посольства було звернення. Тобто навіть в найліпшому для Залужного варіанті. Не до нього, а до посольства. Навіть за такої умови головне, що особисто Залужний взнав про запит. Це головне.
А ви демагогічно мені це намагаєтеся записати про переведення на форму запиту. Коли я сам визначив, що форма не має значення
Це ж пряма неправда.
А спроба притягнути до суто нашої суперечки стосовно ролі форми ще й Залужного -- це підміна предмету. Предмет -- саме ваша спроба викривити мої пояснення.

Тому:
- або досвідос (відлуп), що ви вважаєте нормальним. Але зверніть увагу: Залужний дав відлуп без відповіді по суті питання; а я даю після цілого ряду відповідей, пояснень;
- або інший формат діалогу (окреме питання. Ваші відповіді на моє. І далі. Тобто спочатку чекаю пояснень --- чому ви після низки моїх тверджень, що мова не в юридичній площині, продовжували тролити про юридичну площину?)

Або відлуп, або інший формат.
Бо простині діалогу тільки більше, а тролінг все жирніший.
Особливо про узагальнення про аморальну людину (нехай і у формі запитання) на підставі окремої моменту -- контрактів вслужби, де мораль виконання обов'язків вслужби визначена на період дії контракту і не далі ні на хвилину.

З.и. відповіді від Залужного по суті питання (було погоджено ним операцію чи ні) нема. Відповідь їм не надана. Я вам це вкотре кажу.
Ви кажете, що відповідь надана.
Питаю --- де??? Вкажіть. Чітко вкажіть де відповідь по суті питання. Хоч якась.
Відповідь --- посольство інформацією не володіє.
Це відповідь від посольства про володіє чи ні ПОСОЛЬСТВО інформацією.
А де відповідь Залужного? Де? Погодив він операцію чи ні.
Тому ви або тролите, або вам досвідос. Над аргументацією ви не паритесь.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 17:00

:roll:

Співробітники ТЦК разом із керівником заробляли до $150 тис на місяць, викрадаючи чоловіків на Тернопільщині, – Нацполіція.

Аби змусити платити, військкоми вдавались до погроз та били людей. До однієї з жертв навіть увірвались вночі до додому та повезли у невідомому напрямку. Відпустили, коли родичі заплатили 30 тис грн.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 17:01

Супутникова система моніторингу пожеж NASA зафіксувала осередки займання на позиціях російської ППО поблизу Балаклави, житлового масиву на півдні Севастополя. Проміжок часу з 1:57 до 2:20, коли були зафіксовані займання, збігається з часом ракетної атаки по російських об’єктах у районі Севастополя.

За повідомленням телеграм-каналу "Кримський вітер", вночі на півострові могли бути знищені аж чотири пускові установки С-400. Ймовірно, вони були розташовані на висотах Кая-Баш. Попередньо, уражена позиція ЗРК С-400 "Тріумф" – 4х ПУ на базі МАЗ-543 і РЛС типу 92Н6.

https://24tv.ua/vibuhi-krimu-2-serpnya- ... 0_n2610313
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 92799280928192829283 ... 14747>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему