Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
по нашим меркам ремонт "от бабушки". клеенка на столах, плитка ромбиком, грядка из кирпичей. как будто в совок 80х вернулся. я тогда отдыхал на турбазе в Рыбаковке. Единственное что помню, мне там не нравилось всё.
Пане Успіх! Вашою сміливістю та військовим подвигом можна реально пишатися. Я передивився наведені вами варіанти інвестицій. Варіанти цікаві.
Моя думка: - ціни адекватні, обʼєкти цікаві. Я був - правда давно - і трохи знаю ту місцевість. Тому порадив би обовʼязково переговорити з неупередженими місцевими. На скільки я знаю: дуже короткий сезон. Таких неупереджених знаю (працюють на залізниці та на станції Ковель і зможу звʼязати щоби переговорити). - цікаве питання: чому продають такі досить якісні обʼєкти нерухомості і по досить помірними цінами? - вкрай важливе питання: якість будівництва брусових будинків. Питання важливе тому що ви - як я розумію - раніше не жили в приватних садибах, а є купа важливих нюансів. Тут я би вам порадив таке: в Івано-Франківську живе дуже надійна людина, яка таких будинків побудувала за все життя не менше ніж 1/2 сотні. А може і більше… Раніш будував брусові будинки і в Криму, і в Латвії. Він вже 2 рази просився в армію, не взяли за висновками медкомісії: йому 59 років. Думаю, варто було би оплатити проїзд з Івано-Франківська до обʼєктів нерухомості: то була б справжня неупереджена експертиза. Нехай би помацав/подивився. Бо виглядає дуже і дуже непогано. Але… треба мацати та дивитися…
Ну а так знімаю капелюха: сміливість та наполегливість! Круто!
akurt написав:На скільки я знаю: дуже короткий сезон
Якщо більш серйозніше до цього підходити, то я б хотів поєднати бізес + "самому постійно жити на березі озера в своє задоволення"(здаючи при цьому дві квартири у Львові) Тобто, щось на кшталт - "вийти на пенсію до 50ти"
Єдине що - може набриднути постійний літній "гульбан/шум" отакого бізнесу біля озера))
Одним словом потрібно ще все зважувати!
п.с. А на рахунок ціни - то в глибині душі я чудово розумію, що така краса за 5-6 лямів - це й не так вже і дорого)) Але просто я переважно дивлюсь на свій бюджет/скирду і ще інколи додаю трохи можливості взяття невеликого кредиту - і вже виходячи з цього, формую "досяжну для СЕБЕ" ціну!
Мені здалися ціни адекватними. А ось чи житимете там цілорічно - питання цікаве. Взимку та восени там досить скрутно. В цілому ідея цікава тому що в умовах, коли люди не мають можливості виїхати у звичні курортні місця України: на Азовське та Чорне море, місцеві курорти реально «на коні». Бум відпочинку на озерах - про ціну і не питають!
Закордонний відпочинок теж «на коні». Приятель тримає турфірму - я думав, що його бізнес «загнувся» - коли ні - шалена відправка родин з дітьми (без чоловіків) на відпочинок за кордон. Досить бюджетно але дуже масово. Бізнес процвітає реально. Сказав, що «мамці з дітьми» стали більш вимогливими до комфорту та умов проживання. Он «Феєрія мандрів» відправляє людей в Норвегію - ціна путівки від 1500€ - так черга стоїть… але та фірма завжди все забезпечувала на високому рівні…
из города в село? шо за бредовые идеи. Это тебе по приколу а детям нужен круг общения, социализация, образование, работа. Или проект стартанет когда дети женятся? У меня есть кейс знакомых довольно богатых с переездом за 10км от города (городская маршрутка ходит). Так тот папа заипался всех в город возить и забирать. Кружки, вечеринка, шоппинг, просто погулять, школа, поликлиника. Жить в пригороде очень затратно (Ирпень не в счёт тут всё своё, в Киев ездить кроме работы нет нужды). Разве что ты совсем богатым человеком вернешься лет через 6 и всё это сможешь себе позволить.
vitaliiangel написав:Разве что ты совсем богатым человеком вернешься лет через 6 и всё это сможешь себе позволить.
От вмієш ти підбадьорити😁😁😁
Та знаю я, знаю всю ту куєту на відстані від цивілізації.
Просто так гарно мріється, коли про це не думаєш😁
п.с. Ну так легенько/на мить подумав, що коли старший закінчить школу і кудись поступить... - буде жити в гуртожитку, чи винаймати квартиру з іншими хлопцями... А молодший буде ходити в сільську школу))