Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92839284928592869287 ... 14785>
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 22:57

Hotab написав:Letusrock
Надто багато незрозумілих фраз.
Летуорк, які конкретно питання??

:lol: :lol: :lol:
хотаб красава. не даром служил. опыть не пропить.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 22:59

ТЦК притягають чоловіків до відповідальності за ч. 3 ст. 210 КУпАП за порушення, вчинені до 19 травня 2024 року, але суди скасовують такі штрафи, бо до 19 травня частини 3 у статті 210 не існувало.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 23:10

tester7336 написав:
  Hotab написав:Letusrock
Надто багато незрозумілих фраз.
Летуорк, які конкретно питання??

:lol: :lol: :lol:
хотаб красава. не даром служил. опыть не пропить.

Я знаю що я красава.
Питання які? Кого куди треба призвати?
Я не гарантую, але можу спитати.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 23:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ляшко: Тендер на відновлення Охматдиту скасують і проведуть заново

Протягом 7-16 днів буде проведено новий тендер на відновлення найбільшої української дитячої лікарні “Охматдит”. Про це під час брифінгу заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, передає Радіо Свобода.

“Сьогодні, провівши консультації з керівництвом “Охматдиту”, керівництвом Фонду, ухвалено наступне рішення, що благодійний фонд перераховує ту суму коштів, яка зібрана після 8 липня, на рахунки “Охматдиту”, безпосередньо на казначейський рахунок”, – заявив міністр.

Усього на благодійний рахунок безпосередньо лікарні надійшло 312 млн грн, через платформу United24 – 320 млн грн, на благодійний фонд “Охматдиту” – 378 млн грн, і ще 100 млн грн виділив уряд.

Крім того, наступного тижня планується зібрати найбільших будівельників Києва та України для того, щоб обговорити з ними відновлення корпусів лікарні, які не підлягають реконструкції.

Напередодні Благодійний фонд “Охматдит – Здорове дитинство” оголосив переможця тендеру на невідкладний ремонт фасаду й внутрішнього оздоблення лікарні, яка постраждала внаслідок російського ракетного удару 8 липня. У тендері взяли участь 14 будівельних компаній. Переможцем стала запорізька компанія “Буд-Технолоджі”, готова виконати роботи за 307,45 млн грн (без ПДВ).
tester7336

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 23:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

я просто охреневаю
если провели тендер с нарушениями - то где наказание виновных?
если провели без нарушений - то почему отменили?
это просто ппц какой то.
tester7336

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 23:51

🤔У партії Шольца заговорили про переговори з рф після обміну в'язнями

“У будь-якому випадку, угода (щодо обміну в’язнями - ред.) показує, що можна вести переговори, вступати в переговори з російською державою, навіть з російським агресором, з питань, де він теж має свої інтереси", - вважає лідер партії СДПН Саскія Ескен.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 сер, 2024 00:00

Xenon написав:
🤔У партії Шольца заговорили про переговори з рф після обміну в'язнями

“У будь-якому випадку, угода (щодо обміну в’язнями - ред.) показує, що можна вести переговори, вступати в переговори з російською державою, навіть з російським агресором, з питань, де він теж має свої інтереси", - вважає лідер партії СДПН Саскія Ескен.

а можна так, щоб і переговори, і заморозка ЛБЗ, і ВС, і 5років не закінчуються ніколи, і допомога партнерів щороку щобільше, і закриті кордони кріпакам, усішний Успіх кожного року купує нову львівську кавалірку наближаючи кайлом в окопі дембєль, а пілоти з невостребуваним ВОС в ЧВК Занзібара ... вічний кайф
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 03 сер, 2024 00:56

detroytred написав:Офігєть!

Я все жду когда вы напишите. Офигеть ! Почему газетюха не направила запрос (о визах на документе), руководствуясь законом о доступе к публичной информации, к распорядителям информации (cкорее всего СБУ) ?
Не задумывались об этом ? Может журналисты предполагали, что распорядитель задействует ст. 8 закона.
Если ст. 8 применима к ситуации о визах, то тогда возникает следующий вопрос - имеет ли право Залужный давать
подтверждения или опровержения.

detroytred написав:Ви кажете, що я визнав законність відповіді, начебто я колись її заперечував чи вів мову про незаконність.

Если не возражаете, значит признаете. Какие претензии ?

detroytred написав:Інформація (погоджував операцію Залужний чи ні) виявляє інтерес не стільки для мене, а для п-ка Червинського, який сидів за гратами і має звинувачення по статті КПК, а також для суспільства --- визвала резонанс в суспільстві чималий.

Я вас прошу не грузите меня в очередной раз всякими рассказами про огромный общественный резонанс.
Вы опросили остатки населения Украины ? Кто там знает Червинского вообще ?

detroytred написав:... є факти -- інтерес Червинського (посадовець за гратами опинився. Публічну заяву стосовно Залужного зробив), суспільства (є чималий резонанс) і мовчання Залужного (відлуп, як ви влучно визначили).

Если бы вы сказали - следствие отказало в допросе Залужного (не из ваших умозаключений, а по материалам УП]), то я бы отреагировал - действительно здесь что-то не то. Вы продвигате мысль о молчании, я в очереной раз возражаю.
Ответ предоставлен согласно закона. И склоняюсь к мысли, что запрос в такой форме был сделан ради хайпа.

detroytred написав:Моїх умозаключень в цьому нуль.

Да ладно. Вы не только даете оценку ответу Залужного, но и озвучиваете ваше видение порядка его дальнейших действий.

detroytred написав:Ну і оскільки на питання в моєму попердньому повідомленні ви відповіді не надали, тобто обрали варіант 1. То --- досвідос.
На цьому обговорення з вами закінчую.
Ви знаєте моє бачення, а я зрозумів ваш тролінг. Далі продовжувати нема сенсу.

Без проблем. Не продолжайте.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 сер, 2024 01:27

katso написав: В общем, миром управляет ФБ.

А що, ним досі користуються?..
Он навіть в Туреччині заборонили наче :)
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 03 сер, 2024 07:04

Вночі дрони атакували військовий аеродром Морозовськ на півдні РФ (ВІДЕО)
Зазначається, що судячи з детонації, ймовірно, горить або склад боєприпасів
https://inshe.tv/important/2024-08-03/864155/
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 92839284928592869287 ... 14785>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти