|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 03 сер, 2024 19:21
vitaliiangel написав: Игорь Алексеевич написав:Тогда делили мир и сейчас его поделят.
Украина ещё не весь мир) И Западу мы не нужны чтобы они в этом участвовали. И как вы себе это представляете? выходят на пресс конференции путин, Трамп, Шольц и Макрон и говорят мы нашли справедливую для всех формулу мира - отдаем путину Крым и 4 области Украины. Ура кричат все. Да здравствует справедливость! Это победа Западной дипломатии над вселенским злом!
нє, виходять із перемир"ям та умовою референдуму про зміну Конституції щодо НАТО, та широкої автономії в кордонах 91. "Мінськ-4". Можна і без референдуму, але з виборами у на початку 2025
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 03 сер, 2024 19:25
detroytred написав:Мова була не про профашистські країни, Гулаг, а про фашистську Німеччину. Виключно і суто про неї.
так може ніякий народ не заслуговував наступні 40+ років жити в радянському концтаборі, хоч і пофарбованому задорого. Для Вас НДР це було непагане місце для життя. А для більшості німців (у ФРН точно більшість) - то штазі-радянький концтабір
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 сер, 2024 19:29
vitaliiangel написав: flyman написав:широкої автономії в кордонах 91.
широкая автономия Крыма, настолько широкая что там ходят фубли и висит 3х колор. Всё равно что на гавно приклеить этикетку "мармелад"
Так зара висить наліпка "гівно". Від того, що зміниться на "мармелад" нічого ж жахливого не стане? А через рік-два в ріфляндії фінкриза і п-да. Легко змінемо тоді і начинку. Без втрат... Імхо. Всі наші дискусії отут лише разлєкуха. Бо стану, розкладів ми й приблизно реальних не знаємо. Бо, наприклад, Денік може все реально передбачає. От тоді і вищевказане реальне і ефективне.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2024 19:31
detroytred написав:Бо стану, розкладів ми й приблизно реальних не знаємо.
мы знаем что произошло за 2,5 года войны, какие были действия союзников, поэтому можем прогнозировать что будет дальше. А будет +/- тоже самое. Союзники будут толкать Зе отдать территории и уйти с поста президента. Оккупированные территории конечно никто не признает, это плевок в международное право, поэтому скорее всего след.президент будет пророссийским, нато и ес на паузе, а во всех грехах обвинят Зеленского . Грузия же не возбухает за абхазию? и с рф типа как замирилась. И в нато/ес уже не просится. Вот такой сценарий устроит +/- всех. Потому что остальные это новая война.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 03 сер, 2024 19:37, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 03 сер, 2024 19:35
flysoulfly написав: detroytred написав:Мова була не про профашистські країни, Гулаг, а про фашистську Німеччину. Виключно і суто про неї.
так може ніякий народ не заслуговував наступні 40+ років жити в радянському концтаборі, хоч і пофарбованому задорого. Для Вас НДР це було непагане місце для життя. А для більшості німців (у ФРН точно більшість) - то штазі-радянький концтабір
Залишилось лише вказати, де в мене хоч натяк про *Для Вас НДР це було непагане місце для життя*. Вкажіть. Що мене дратує, що отаку хфігню ви вигадуєте-приписуєте навіть після мого пояснення вище Віталію про те, що мова йде в площині не гарного життя, а - замість суворого покарання бабло вливали. Так що чекаю, де там в мене про *Для Вас НДР це було непагане місце для життя*. Тільки не зливайтеся. Хоча б ви... З.и. і опишіть про майбутній отакий конц-табір для орків, коли їх переможемо, за їх дії в Україні. Будемо бабло вливати в них?
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2024 19:40
detroytred написав:Імхо. Всі наші дискусії отут лише разлєкуха. Бо стану, розкладів ми й приблизно реальних не знаємо. Бо, наприклад, Денік може все реально передбачає. От тоді і вищевказане реальне і ефективне.
та да Але Денік реально навіть курс долара до гривні вірно не передбачив у своїх форумних постах у цьому лютому-березні, тобто, навіть на 2-5 місяці , при більш-менш зрозумілих обставинах, з набагато меньшою кількістю невідомих
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 сер, 2024 19:44
detroytred написав: де там в мене про *Для Вас НДР це було непагане місце для життя*
гаразд, я трохи узагальнив у формулюванні: не для Вас саме, для більшості "совків" взагалі.
Востаннє редагувалось flysoulfly в Суб 03 сер, 2024 19:46, всього редагувалось 1 раз.
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 сер, 2024 19:46
flysoulfly написав: detroytred написав:Імхо. Всі наші дискусії отут лише разлєкуха. Бо стану, розкладів ми й приблизно реальних не знаємо. Бо, наприклад, Денік може все реально передбачає. От тоді і вищевказане реальне і ефективне.
та да Але Денік реально навіть курс долара до гривні вірно не передбачив у своїх форумних постах у цьому лютому-березні, тобто, навіть на 2-5 місяці , при більш-менш зрозумілих обставинах, з набагато меньшою кількістю невідомих
Деніка я привів для прикладу. А помиляються всі... Ключове - да, було те, що за одних обставин (знання реального стану, розкладів) таке рішення правильне; за інших - інші. Залишається лише вірити можновладцям. Але ті таке чудять... Від шашликів і до кави в Криму.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2024 19:48
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="irpin_bucha_gostomel/29964" data-width="80%"></script>
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 03 сер, 2024 19:50
Bobua написав: Півмільйона воює, десятки – вболівають чи спостерігають.
Соціальна група халявщики. Я надцінний буду сидіти на дивані з відстрочкою в зубах, а ви всі в тцк/военкомат
Востаннє редагувалось UA в Суб 03 сер, 2024 19:52, всього редагувалось 1 раз.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2345 раз.
-
-
Профіль
-
-
1