чем тебя кормят кроме сосисок?
|
|
Це ж яким треба бути, щоб вірити в таку маячню. Тут нещодавно один петросян писав, що всі потопельникі з Тиси з кульовими пораненнями\отворами, два вумних брата акробата "на яких пропаганда не діє"(((
Mimohod
не будет никакого нью ссср, посмотрите видос про Казахстан, там молодежь русского языка не знает и на Москву никто не ориентируется. Поезд СССР ушёл. Киркизия/Армения была б рада в ссср но никто её не зовёт. Чтобы возродить ссср в это должен включиться Китай. Всё что говорит путин это туфта, его оскорбляет что в Украине враждебный режим. Я думаю это единственная причина войны. Оскорбленный царь плохо спит. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 05 сер, 2024 11:35, всього редагувалось 2 разів.
Запрошую на ситні сніданки/обіди/вечері!)))Я ж писав неодноразово, що відносно нормально/калорійно тут годують! Навіть ківі недавно, замість бананів/апельсинів дали Мясо(свинне/куряче) Риба Ковбаси Сир Шоколадки/батончики Печиво Різні крупи Картопля/цибуля/морква... Сметана/масло/молоко/йогурти Звичайно, що лобстерів і креветок не будуть давати Але крабові палички періодично дають + одягають + зарплати/премії як у депутатів/міністрів Ехххххххх, бракує лише ЧІТКИХ ТЕРМІНІВ, щоб народ ломанувся в ЗСУ!
Зараз переглядають цей форум: Дюрі-бачі і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||