Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 93479348934993509351 ... 14623>
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2024 13:46

Дюрі-бачі написав:
  flysoulfly написав:на жаль, то ілюзія.

Саме тому вони вони почали піднімати податки, скорочувати пільгову іпотеку і робити багато речей, щоб грошей хватило на довше?
наприклад, щоб за наступні 10 років повернути "матьгарадофрускіх".

Податки, іпотека - "пєрєжиткі" , прицшов час "нємного пастріч багатєнькіх" - "для вєлічія Родіни" нічого/нікого не шкода.

Русня "ропщет", чому цар досі ядеркою не жахнув. А зарплата росте.
Востаннє редагувалось flysoulfly в Вів 06 сер, 2024 13:52, всього редагувалось 1 раз.
flysoulfly

Подякував: 1888 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2024 13:52

detroytred
Хто буде готуватися? Ви? А що вам зараз заважає? Я? Ні, після війни хочеться будувати мирне життя. А може військові? Тоді їх не відпускати, а просто перевести з окопів в казарми і на підготовку до нової війни.
П.с.Я думаю, що якщо постане питання підготовки до наступної війни, то більшість махне рукою, все розпродасть і виїде. Бо підвішений стан це майже як війна, ніякого розвитку не буде і ніхто в Україну не буде вкладати жодного долара, навіть самі українці
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2024 13:56

The_Rebel написав:Я думаю, що якщо постане питання підготовки до наступної війни, то більшість махне рукою, все розпродасть і виїде. Бо підвішений стан це майже як війна, ніякого розвитку не буде і ніхто в Україну не буде вкладати жодного долара, навіть самі українці

+100500

тому і не буде ніякого "відкриття кордонів" і великої демобілізації після міфологічного Раптового Препинення Вогню
flysoulfly

Подякував: 1888 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2024 13:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flysoulfly написав:Податки, іпотека - "пєрєжиткі" , прицшов час "нємного пастріч багатєнькіх" - "для вєлічія Родіни" нічого/нікого не шкода.

Дасть Бог ще доживу до того моменту, коли в них таки кінчаються гроші і ми ми побачимо як вони будуть "за Родину" при гіперінфляції.
  flysoulfly написав:"відкриття кордонів" і великої демобілізації після міфологічного Раптового Препинення Вогню

Ну подивимось як тоді влада буде придушувати Майдан 3.0. Сильно сумніваюсь, що вдаліше за Яника.
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2024 14:04

Що там порівнювати)))
В міг-29 в системі єдиної індикації ще бортова цифрова обчислювана машина з елементами пам'яті у вигляді ферритових сердечників.

Це утрировано (бо дехто зубоскалити ще почне) - десь накшалт, як ото Левша:
«Скажите Государю, что у англичан ружья кирпичом не чистят: пусть чтобы и у нас не чистили, а то, храни Бог, война, а они стрелять не годятся».
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2024 14:05

Партнери рекомендують мобілізовувати 18-25 річних українців, – Веніславський.

«Союзники вважають, що це найбільш оптимальний та ефективний для участі у війні вік».
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2024 14:08

The_Rebel написав:detroytred
Хто буде готуватися? Ви? А що вам зараз заважає? Я? Ні, після війни хочеться будувати мирне життя. А може військові? Тоді їх не відпускати, а просто перевести з окопів в казарми і на підготовку до нової війни.
П.с.Я думаю, що якщо постане питання підготовки до наступної війни, то більшість махне рукою, все розпродасть і виїде. Бо підвішений стан це майже як війна, ніякого розвитку не буде і ніхто в Україну не буде вкладати жодного долара, навіть самі українці

більшість все одно залишиться. а от найбільш активні та розумні, хто якраз може організовувати оте відновлення - частина звісно поїде...
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2024 14:10

Xenon написав:
Партнери рекомендують мобілізовувати 18-25 річних українців, – Веніславський.

«Союзники вважають, що це найбільш оптимальний та ефективний для участі у війні вік».

У мене зараз два стажери - 18 і 19 років. Це діти. От просто діти. З відсутнім життєвим досвідом, навичками спілкування та взаємодії колективі дорослих людей, та взагалі з відсутніми навичками для життя без батьків. Ще строкову службу для таких я розумію. Для війни вони малі. Справжні мамині вишенькі, як тут турбопатріоти пишуть. Хоча б з 23-х років щось може путнє вийти
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2024 14:15

The_Rebel написав:detroytred

Як хто???
Оті, хто зараз наголошує про війну до перемоги або до гарантій.
Які не світять на горизонті...
Співаючі патріотичні пісні та моралі читаючі. Оті і будуть.
В першу чергу.

Чи ви вважаєте, що довго ще на успіхах можна буде виїжджати?
До самої перемоги чи гарантій.
Мене нахилити в колію не проблема...
Впенсів нахилять та загонять без проблем.
Але це не вирішить проблеми.
А от перебудувати економіку під тривалу війну, нахилити маси гречкосіїв (що залишилися, а не тих, хто самі пішли, або кого легко було заманити чи запхати) -- гадаєте влада зможе це реалізувати?

Колінки йдуть в одному пакеті з перемогою-гарантіями.
Нє. Ну ще віра, що як ельфи зможемо. Або в лебідів. Шанси є))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2024 14:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Як хто???
Оті, хто зараз наголошує про війну до перемоги або до гарантій.
Які не світять на горизонті...
Співаючі патріотичні пісні та моралі читаючі. Оті і будуть.
В першу чергу.

в точку. Песікоту і флер невигідне жодне РПВ, бо інакше пересічні наївшись війни, можуть очікувати другий раунд з валізами біля кордону і таким диванним яструбам прийдеться вже самим впрягатись
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

#<1 ... 93479348934993509351 ... 14623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Xenon і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор