Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 93689369937093719372 ... 14613>
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 17:44

andrijk777 написав:
  Ukrainian написав:
  andrijk777 написав:Все потрібно планувати.
Ось якщо ви зібрались зачати дитину, то в 2025 її народите а в 2041 вона акурат піде на війну. Все сплановано, все ж для вашого ж блага!
Але тут ще 50 на 50, бо може бути дівчинка, хоча хто його знає що буде до 2044, може і дівчата будуть воювати. :D
Буданов не уточнив "всіх людей віком від 18 років", це тільки хлопчики, чи може дівчатка в перспективі також? :D :D

В Ізраїлі жінки проходять строкову службу і захищають свої домівки разом з чоловіками . Чому в Україні має бути по іншому ? Попахує сексизмом.

Долари(чи євро) напевно нічим не попахуть, на відміну від гривень. :D
Ви тут воюйте жінками, дітьми, а я після війни приїду подивлюсь і проінспектую як ви тут "захищали мою любиму Україну".

До чого тут діти ? Це твої фантазії
В Ізраїлі жінки чимось відрізняються від українських ?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 17:47

Shaman написав:так, я хочу, щоб мої діти жили в європейській країні, а не в якомусь північному бантустані. а в Раші найближчі 30-40 років нормального суспільства не буде. ми ще побачимо початок цього розвалу

Я хочу те саме.
Але те що пропонуєш ти і наш вельмишановний президент Зеленський, Подоляк та інші змушують мене дивитись в сторону "треба валити з України любим способом".
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 17:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Итак, по теме ...

Полезные хомячки ...

Интересный вид, что их характеризует

1) Они никогда не пишут положительные новости. Они всегда, в информационном потоке, найдут лютый треш, а то и откровенное враньё, и принесут на форум

Они всегда раздуют факты нарушений ТЦК, они всегда точно знают, сколько стоит бронирование, сколько стоит выехать за кордон. Всегда знают суммы коррупционных действий.

2) Они никогда не напишут об успехах ЗСУ, например, о том, как недавно была потоплена подводная лодка в Севастополе
Если и пишут, например, о западной помощи. Всегда пишут, что помощь вот-вот закончится. А если помощь выделяется, то всегда пишут, что мало и только до конца года (любого года)
Это и про финансовую помощь и про военную помощь

3) Постоянно пишут о необходимости РПВ и о переговорах. И в любых событиях видят, вот нас уже сливают, вот нас готовят к переговорам.
Но всегда ломаются на вопросе "А на каких условиях переговоры ?"
Тут либо молчат подолгу, либо пишут общие фразы, типа, на условиях, которые обеспечат миру-мир, за всё хорошее - против всего плохого. Конкретики ноль !!

Только ДимОн"чик признал, что Украине следует признать ВСЕ условия России
Но это уже не про переговоры, а про капитуляцию

4) Слово "капитуляция" произнести боятся, прикрываются словом "переговоры"

5) А по факту, за словами о "переговорах", суть капитуляция, стоит обыкновенный страх.
Давайте РПВ на любых условиях, откройте границы, чтобы полезный хомячок успел сбежать в Европу и ему потом насрать, что будет с остальными в Украине

Но прямо в этом они никогда не признаются

6) Поддерживают Трампа и почему-то считают, что он обязательно победит и прекратит войну

7) Искренне считают, что как только помрёт Путин, так война и закончится. Мол, это война Путина. Но кто-то же штурмует позиции ЗСУ и это явно не Путин лично
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 18:16

sashaqbl

Цікаво, в Летусрока, Бетона та інших вистачить честі визнати що вони виявились брехливими?

Поки що вистачило лише визначити що облажався з кількістю людей, які добровільно поновлять дані до дедлайну.
З:
1. 100 тис в СЗЧ - облажався, але промовчав
2. Масово стрибають з камазів і потягів - облажався
3. Масово з кулями в тімячку в тисі - облажаася

Далі буде і багато. Бо там клініка

Давай будемо відверті - накуя таких хом'яків тримати насильно в Україні, що би що?

Бо він буде мити снаряди і копати траншеї не гірше тебе.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 18:20

fler написав:Нарешті вдалося зробити те, що треба було зробити вже давно - перенести війну на ворожу територію. Можливо тоді їх народу не буде так весело і смішно, коли вони на власні очі (а не по телевізору) побачать у себе в кацапії Бучу, Бахмут, Авдіївку й Маріуполь - хоч на території Курської області, Бєлгородської або іншої та відчують на власній шкірі, "як воно" втратити житло, рідних, роботу й опинитися хз де без можливості повернутися у рідний край, бо цей населений пункт стертий з обличчя землі.

З точки зору емоцій все це вірно.
Але з точки зору воєнної стратегії - "перенести війну на ворожу територію" в таких об'ємах - не вірний крок. Тому що путін може провести повноцінну мобілізацію з гаслом "защитим Родину". Вже зараз я чую що в Курську область посилаються срочніки. І мобілізувати путін може мільйон без проблем. А ми зможемо мобілізувати мільйон?
Окрім того ми захопили 150 км2, а вони 100000 кв2. То на чиїй територій йде війна? На 99,99% на нашій. Окупацію на власній шкурі відчують 0,01% москалів. В рфії без проблем проігнорують таку кількість незадоволених.

Тому я вважаю(надіюсь) що в керівництві України сидять розумні люди і це все-таки не "перенести війну на ворожу територію" а превентивний удар, як було озвучено вище.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 18:26

andrijk777 написав:
  fler написав:Нарешті вдалося зробити те, що треба було зробити вже давно - перенести війну на ворожу територію. Можливо тоді їх народу не буде так весело і смішно, коли вони на власні очі (а не по телевізору) побачать у себе в кацапії Бучу, Бахмут, Авдіївку й Маріуполь - хоч на території Курської області, Бєлгородської або іншої та відчують на власній шкірі, "як воно" втратити житло, рідних, роботу й опинитися хз де без можливості повернутися у рідний край, бо цей населений пункт стертий з обличчя землі.

Але з точки зору воєнної стратегії - "перенести війну на ворожу територію" в таких об'ємах - не вірний крок. Тому що путін може провести повноцінну мобілізацію з гаслом "защитим Родину". Вже зараз я чую що в Курську область посилаються срочніки. І мобілізувати путін може мільйон без проблем. А ми зможемо мобілізувати мільйон?
Окрім того ми захопили 150 км2, а вони 100000 кв2. То на чиїй територій йде війна? На 99,99% на нашій. Окупацію на власній шкурі відчують 0,01% москалів. В рфії без проблем проігнорують таку кількість незадоволених.

Тому я вважаю(надіюсь) що в керівництві України сидять розумні люди і це все-таки не "перенести війну на ворожу територію" а превентивний удар, як було озвучено вище.

так може на то і розраховано, як Денік пише, що "на болотах тотальний мобілізєц і як слєдствіє пісєць"
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 18:29

За крок до перевороту думок©

Hotab написав:Бо він буде мити снаряди і копати траншеї не гірше тебе.
Але щось за 2,5р так ті хом'яки і не підмінили Успіхів?!
І не збирається підміняти!

То питається накуя, от накуя їх тримати в Україні?

"Насильно милий не будеш!"©
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 18:30

andrijk777 написав:
  Shaman написав:так, я хочу, щоб мої діти жили в європейській країні, а не в якомусь північному бантустані. а в Раші найближчі 30-40 років нормального суспільства не буде. ми ще побачимо початок цього розвалу

Я хочу те саме.
Але те що пропонуєш ти і наш вельмишановний президент Зеленський, Подоляк та інші змушують мене дивитись в сторону "треба валити з України любим способом".

схоже перспектива окупації Рашею взагалі не змушує...
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 18:36

andrijk777 написав:

мобілізує він 1 мільйон. аж бігом. кажуть, що вже за 2 млн руб бажаючих помирати мало. й це вони ще в Москві мобілізацію не проводили. ось тут вони дізнаються, що думає народ про перспективу мобілізації - захоплювати Україну з дивану звісно простіше :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2024 18:38

Успіх написав:
  Hotab написав:Бо він буде мити снаряди і копати траншеї не гірше тебе.
Але щось за 2,5р так ті хом'яки і не підмінили Успіхів?!
І не збирається підміняти!

То питається накуя, от накуя їх тримати в Україні?

"Насильно милий не будеш!"©

так його питати не будуть. а хом'ячки відчувають, що скрип чоботів все ближче :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 93689369937093719372 ... 14613>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти