Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 93899390939193929393 ... 14644>
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 17:04

sergey_stasyuk555 написав:
  Hotab написав:Коваленко висунув думку, що там вдала локація (між двох річок , які прикривають фланги) і тому можливо це буде нова буферна зона на тривалий час. Типу як кацапи зробили на нашій території під Харковом.

не знаю хто такий коваленко, якийсь псевдо експерт?
я думав сенс форуму в тому щоб виражати свої думки і почути фідбек ))
але зараз такі часи що думати не треба - головне знайти "експерта" щоб він думав і генерував рішення ))
тому і ШІ буде стрімко розвиватись - бо люди лінуються і тупіють.

це твої проблеми, що ти не знаєш - а я читаю zloy_odessit ще з ЖЖ. :) й ти невипадково накидаєш на нього, насправді знаєш, хто це ;)

є різниця між просто думками й думками спеціаліста. я можу щось сказати по фінансам, а з приводу воєнних дій почитає таки експертів. питання, як відрізнити реальних експертів від peacedoorball. я вмію. а ти схоже ні. по всіх питаннях маєш власну думку. але поки не зрозумів, чи є тема, де ти розбираєшся :lol: а так "пиши исчо аффтар"
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 17:08

Shaman
Віталік казав, що «одесит» відстій. «Генерал свр» крутіший, він його читає.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2444 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 17:46

Дюрі-бачі написав:Напишу дуже непопулярну думку:
Всі знайомі бігають як в п'яному угарі з гаслами "коли референдум в Курську".
А я сиджу і думаю: чим ці люди відрізняються від москалів, які радувались весною 2022 окупації Херсону?
P.S. Я операцію підтримую, але має бути чітко оголошено, що це для перемовин і ми готові звільнити окуповані території одразу як звільнять наші.

Ещё неделю в народе будет эйфория, наполеоновские планы...
Я не говорю что Курский фронт это плохо.
Может пару полков с Донбасса кацапы снимут.
Курская дуга операция в меньшей мере военная в большей психологическая.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 17:47

Дюрі-бачі написав:Напишу дуже непопулярну думку:
Всі знайомі бігають як в п'яному угарі з гаслами "коли референдум в Курську".
А я сиджу і думаю: чим ці люди відрізняються від москалів, які радувались весною 2022 окупації Херсону?
P.S. Я операцію підтримую, але має бути чітко оголошено, що це для перемовин і ми готові звільнити окуповані території одразу як звільнять наші.

А мне интересен вот какой аспект - когда Белгородскую область захватывало РДК - это было как бы внутрироссийская проблема и подавалась как "марш настоящих россиян" или как там, короче Украина была не при чем. Сейчас уже так не подается - и соответственно возникает вопрос применения Женевской конвенции обязывающей оккупанта заботиться об окуупированной территории - снабжать продовольствием, устанавливать временные органы власти, организовывать работу школ-садиков-больниц, выдавать документы (ну там свидетельства о рождении, о смерти и т.п. - а у нас же в рамках декоммунизации небось и дипломированных переводчиков с русского уже не осталось наверное) - https://www.un.org/ru/documents/decl_co ... n_33.shtml. Короче сейчас это тот еще головняк из чего я делаю вывод что скоро уйдут назад.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 17:54

Бетон написав:❗️У Київській області виявили понад 4,7 млн євро в багажнику: нові деталі у справі про постачання продуктів у Міноборони

Кошти перевозила бухгалтер компанії в багажнику автомобіля. Походження грошей жінка пояснити не змогла.

Раніше було встановлено, що лише протягом 2022-2023 років компанія поставила на адресу Міноборони продукти на суму 14,5 млрд грн із ПДВ.

Неустойчивая психика

Я тебе помогу.
Деньги везлись в качестве донатов в фонд Сергея Притулы
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 18:03

Захопливі історії...

Бувають і суперзахопливі.
Тим паче на тлі перегонів в Штатах успішні дії Неньки вкрай необхідні демократичній партії. Як мінімум, для того, щоби в Трампа не було чим дорікали демам або було менше підстав для цих дорікань.

Імхо. Весь світ відчув перемогу Камали... Тому все повернулося на свої місця (після пострілу в Трампа, коли доля дала йому вдачу і майже перемогу на виборах). І в нас теж - до останнього верби.
Довго і нудно, але потужно і за велику ціну Україна буде прямувати до перемоги (перемоги у форматі - звільнення останньої верби). Поки так.

Свій внесок в захопливі історії повинні внести ще Ф-16-ті.
Да і рашковани стенають, що в нас під кордоном є резерви для ще однієї операції. Резерви, які не були задіяні для поширення прориву далі.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 09 сер, 2024 18:18, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 18:04

Re: Напад росії і білорусі на Україну

"Путин, помоги нам! Под Курском ад! Власть сбежала! По телевизору одна ложь!" В России паника

pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 18:05

flyman написав:https://dou.ua/forums/topic/49853/

Ого, оптимісти, зібралися ще 15 років прожити. Живу одним днем, робити прогнози вже не хочеться і не цікаво. Що буде з Україною вже також не цікаво. Най що буде, як нашій владі все одно що з нею буде, то ця країна вже приречена.

https://dou.ua/forums/topic/49853/#2864221

Коментарі про бачення майбутнього від реальних людей з галузі ІТ вражають.
Там майже всі коментарі один песимістичніше іншого.
Цікаво чи є щось подібне щодо України через 15 років від працівників інших галузей?
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 18:15

_Mykola_ написав:

Ого, оптимісти, зібралися ще 15 років прожити. Живу одним днем, робити прогнози вже не хочеться і не цікаво. Що буде з Україною вже також не цікаво. Най що буде, як нашій владі все одно що з нею буде, то ця країна вже приречена.

Цікаво чи є щось подібне щодо України через 15 років від працівників інших галузей?

Це тільки показує, що в ІТ-галузі у більшості, скажімо так ... дуже-дуже ... вузьке мишлення. Як професійне, так і взагалі
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 09 сер, 2024 18:22

pesikot написав:
  _Mykola_ написав:

Це тільки показує, що в ІТ-галузі у більшості, скажімо так ... дуже-дуже ... вузьке мишлення. Як професійне, так і взагалі

Україна через 15 років

Всі війни рано чи пізно закінчуються, після ночі приходить світанок, а після зими настає весна.

Отже, якою ви бачите Україну через 15 років, коли в країні вже давно буде стабільний мир, і країна вже декілька років, як буде в НАТО та ЄС?

Як би Ви відповіли на таке питання?
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

#<1 ... 93899390939193929393 ... 14644>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість