За які «слова»? За 0.55 грн/квтгод?)) Як я можу відповідати за вашу маячню?)) Ми що обговорюємо?))
я где то писал что это из моей платежки?
І я такого не писав. 😀 Але ви стверджуєте про ціну так, ніби вона у вас є. А є поки що платіжка лише Бетона.
понятно. я писал что ниже по тексту указали 0,55 злотых а у хотаба это уже стало "Але ви стверджуєте про ціну так, ніби вона у вас є." так и запишем. страдает словесной диареей, за свои слова не отвечает, все перекручивает и перевирает.
ЗЫ про свой текст про накид вы уже и забыли видать. ну да ниче. что взять с таких кроме анализа.
А вище по тексту Тестер і 55 коп вказав. Але де факти?
Так а за які слова (конкретно!) мені треба відповісти? Бо таке голосне «за слова не відповідає» , а вказати за що саме - якось все не виходить. Як і з платіжкою теж якась лажа))
А вище по тексту Тестер і 55 коп вказав. Але де факти?
Так а за які слова (конкретно!) мені треба відповісти? Бо таке голосне «за слова не відповідає» , а вказати за що саме - якось все не виходить. Як і з платіжкою теж якась лажа))
вы в очередной раз тупите?
Не псіхуй.
хотя бы хоть за эти слова будем отвечать? "А вище по тексту Тестер і 55 коп вказав. "
знает же что слился но в очередной раз генерирует массив слов в надежде что все забудут про изначальный текст.
возвращайтесь к своему изначальному посту и за него отвечайте
Розібрались?) Ну добре. Як буде ще за що відповідати , приходьте)) Тільки несіть вже якісь фактичні дані, а не слова. Бо бачте як воно: хтось не так сказав, хтось не так прочитав, хтось не те мав на увазі. А от коли Бетон виклав платіжку (факт!!) все зразу прояснилось.
так воспитан не так как вы. как говорится - не судите по людям по себе.
А як я? 😀
отвечать за изначальный свой текст будете?
Мій «ізначальний текст» був у 2009 році. Якщо у вас є спитати за якісь слова - несіть їх сюди, розберемось.
Ви знов розпсіхувались на рівному місці. Треба пробувати фактами, а не емоціями.
Гарного вікенду!
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 10 сер, 2024 14:55, всього редагувалось 2 разів.