|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 11 сер, 2024 16:06
fler написав: _hunter написав: budivelnik написав:Тому станом на сьогодні , алярмістичні заяви Портнікова більше шкодять ніж допомагають...
Так и без танковых битв украинской экономике - как в том анекдоте про лося - лучше не становится...
Ви можете це довести якимись фактами/аналітикою? Де цитати з посиланнями на джерела?
Як би це не дивно звучало -але якраз те що в Україні існує реальна загроза економіці навіть без впливу Гетьманцева- я можу доповісти. Пару днів тому їхав через Хмельницький Поліція з ТЦК зупиняла ВСІ вантажні авто.... і перевіряла наявність броні... Як думаєте - мобілізація скількох осіб які вміють керувати чимось що має вантажопідйомність більше 3000 кг - паралізує економіку України? Моє припущення - 1000 осіб+/-200... Вантажівка яка везе 10+тонн вантажу від одного підприємства до другого - у випадку недовезення легко зупиняє неасмерть роботу підприємства де працює 100+ осіб Простий приклад Давайте мобілізуємо шофера і експедитора хлібного фургону.... Ці двоє розвозять якихось 5000 кг хліба за зміну (+/-10 000 виробів)... Я звичайно промовчу що 10 000 сімей залишаться голодними Але один місцевий лампасник вважає що цих ДВОХ можна замінити легко... В мене ж інша думка... Їх замінити НЕМОЖЛИВО, а значить мобілізація 10 осіб(5шоферів+5експедиторів) з любого хлібзаводу України - зупинить цей хліб завод.. Далі пояснювати чи й так ясно , що де.більна поведінка хмельницького чи закарпатського воєнкома- може вбити ВСЮ економіку Держави на протязі дуже короткого проміжку часу ПС А от позиція Гетьманцева( відсутність позиції по економічному бронюванню) - це позиція страуса, який виставив голий зад і чекає поки безумна ними скористається.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 сер, 2024 16:26
fler написав: _hunter написав: budivelnik написав:Тому станом на сьогодні , алярмістичні заяви Портнікова більше шкодять ніж допомагають...
Так и без танковых битв украинской экономике - как в том анекдоте про лося - лучше не становится...
Ви можете це довести якимись фактами/аналітикою? Де цитати з посиланнями на джерела?
Не знаю як цей _hunter, але оце ваше за ВСУ під Каховкою, де факти? Яка там нафіг Каховка... Чи це вам бригадний нашептав, з яким ваш чоловік познайомився?
Востаннє редагувалось Water в Нед 11 сер, 2024 16:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 16:29
Але мова не йде і не йшла, що усі хлібзаводи залишаться без водіїв та експедиторів. І що на фургони водіїв та експедиторів нових не знайдуть. Да і про саме "легко" я мову ніколи не вів. Вказував, що буде замінено. З задоволенням конкурентами. Без "легко".
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 11 сер, 2024 16:33, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 16:32
budivelnik написав: fler написав:Ви можете це довести якимись фактами/аналітикою? Де цитати з посиланнями на джерела?
Давайте мобілізуємо шофера і експедитора хлібного фургону.... Але один місцевий лампасник вважає що цих ДВОХ можна замінити легко... В мене ж інша думка... Їх замінити НЕМОЖЛИВО
Чого неможливо? Африка не вміє керувать фургоном? Чи Африка не може розвозити білий хліб? Експедитор хлібного фургону це як? Вроді ніколи не бачив. Теж саме з фурою, мільйони бажаючих Пакістанців, Буркіна Фасовців разом з сім`ями.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 16:38
Water написав: budivelnik написав: fler написав:Ви можете це довести якимись фактами/аналітикою? Де цитати з посиланнями на джерела?
Давайте мобілізуємо шофера і експедитора хлібного фургону.... Але один місцевий лампасник вважає що цих ДВОХ можна замінити легко... В мене ж інша думка... Їх замінити НЕМОЖЛИВО
Чого неможливо? Африка не вміє керувать фургоном? Чи Африка не може розвозити білий хліб? Експедитор хлібного фургону це як? Вроді ніколи не бачив. Теж саме з фурою, мільйони бажаючих Пакістанців, Буркіна Фасовців разом з сім`ями.
Фантазії бувають різні.. Деякі лікуються виключно інєкціями галоперідолу... По статистиці В місяць , автомобільним транспортом перевозиться приблизно 100 млн тонно/кілометрів... Шофер довгої тяги , 10 тонн завантаження* 80км/год*8год зміна*25 змін=160 000 тонно кілометрів в місяць 100 000 000 тонно кілометрів/160 000 тонн кілометрів= 625 ВОДІЇВ... Далі пояснювати?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 11 сер, 2024 16:39, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 сер, 2024 16:38
Fighterbomber: Молчание официальных хохлолиц по поводу целей и задач вторжения в Курской области я думаю связана с тем, что никто из военно-политического руководства Украины понятия не имеет каких результатов сможет достичь в результате своей дерзкой и смелой авантюры. Если бы у бабки был хуй, и главная цель прорыва Курская АЭС была взята, мы бы услышали кучу самых разнообразных заявлений. Но там уже без вариантов. До сих пор хохлы не утратили наступательного потенциала, и пробуют тупо захватить большую территорию после чего постараются закрепится на самых выгодных рубежах. Интересно здесь кореллирует заявления НГШ о том, что продвижение "вглубь" остановлено. Херово что не сообщили остановлено ли оно "вширь" и вообще не расшифровали что в понятии "ретрогенераторов меркаптанов" (с) Hard есть наступление. Поэтому заявления хохлов будут позже, вне зависимости от результатов. Собственно, даже когда хохлы получат пизды, или просто уйдут восвояси посчитав что цели достигнуты, все равно мы услышим их победные реляции. И на это, обьективно, есть причины. Это можно нивелировать добавлением к нашим новым территориям Сумской области. Ну и да, нам нужно перестать играть в аналитику настроений в мире, рисовать графики отношения к СВО жирафов Зимбабве, надо тупо пиздить хохлов. Ну и самое главное надо трезво, без понтов и слайдов оценить свои силы и возможности и сделать нужные выводы, какими бы неприятными и не модными они были. Но блет. Эти оценки и выводы же и будут делать те самые ретрогенераторы. У нас нет других их. Думаю, где-то все таки должна найтись парочка тех самых легендарных командиров-ясное солнышко которые смогут убедить, пробить и подсказать как надо. Но это не точно. Цікавий комент, який набрав найбільше лайків: А каких заявлений ты ждешь, бомбер? Они без понятия как быть. Это унижение и всей России и в первую очередь лично Путина. Если Хохлов не выбить в ближайшие дни - это ядерный удар по имиджу и репутации России. Мы не контролируем международно признанные границы. Ядерная. Сверхдержава. Почитайте комменты в западном сегменте интернета. С нас просто орут как с лохов.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 16:39
budivelnik написав:Поліція з ТЦК зупиняла ВСІ вантажні авто.... і перевіряла наявність броні...
Тобто по Вашому ці авто не слід чіпати? budivelnik написав:Як думаєте - мобілізація скількох осіб які вміють керувати чимось що має вантажопідйомність більше 3000 кг - паралізує економіку України? Моє припущення - 1000 осіб+/-200...
За стільки днів повномасштабної агресії росії до України роботодавець міг знайти можливості оформити своїм робітникам бронювання. Як на мене, то зараз держава знайти військовозобов'язаних, які не оновили свої дані й яких можна мобілізувати. Тому масової перевірки й запускають.
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 11 сер, 2024 16:44
budivelnik написав:Фантазії бувають різні.. По статистиці 100 000 000 тонно кілометрів/160 000 тонн кілометрів=625 ВОДІЇВ Далі пояснювати?
Шо ви хочете цим пояснити? Сьогодні не знайдеться 625 водіїв-непальців? Бажаючих вже повинні були завезти і прямо у ТЦК бартером мінять.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 16:50
budivelnik написав: fler написав: _hunter написав:Так и без танковых битв украинской экономике - как в том анекдоте про лося - лучше не становится...
Як би це не дивно звучало -але якраз те що в Україні існує реальна загроза економіці навіть без впливу Гетьманцева- я можу доповісти... ПС А от позиція Гетьманцева( відсутність позиції по економічному бронюванню) - це позиція страуса, який виставив голий зад і чекає поки безумна ними скористається.
Ви не зрозуміли. Сидить одне чмо в Німеччині і нагнітає звідти обстановку, мовляв, що і без воєнних дій в Україні все погано і буде ще гірше. Якого біса? Чи хтось досі не розуміє, що поки йде війна на нашій території, то очікувати якихось покращень в економіці не варто? Невже це треба пояснювати на фінфорумі?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 сер, 2024 16:51
Howl написав: budivelnik написав:Поліція з ТЦК зупиняла ВСІ вантажні авто.... і перевіряла наявність броні...
Тобто по Вашому ці авто не слід чіпати? budivelnik написав:Як думаєте - мобілізація скількох осіб які вміють керувати чимось що має вантажопідйомність більше 3000 кг - паралізує економіку України? Моє припущення - 1000 осіб+/-200...
За стільки днів повномасштабної агресії росії до України роботодавець міг знайти можливості оформити своїм робітникам бронювання. Як на мене, то зараз держава знайти військовозобов'язаних, які не оновили свої дані й яких можна мобілізувати. Тому масової перевірки й запускають.
Мужики - що у Вас з логікою? Ну знайдете Ви 625 злісних ухилянтів на фурах...і зупините ВСЮ економіку України... Хтось з Вас може хоч порівняти 625 новопризваних які повинні своїми бойовими звитягами замінити всю ЕКОНОМІКУ... Є правило Не ломай те що працює... Так Я б ЗАБОРОНИВ зупиняти вантажні авто для перевірки броні в водіїв цих авто...Цей водій ВЖЕ робить більше в десятки разів ніж теоретично зможе зробити в окопі.. Плюс Можу похвастатись Ще до закінчення офіційних результатів по реєстрації в Резерв+ я писав Мобресурс в Україні - 5,68 млн осіб Офіційні данні Зареєструвались - 4,7 млн осіб Заховались-0,8 млн осіб Як бачите мої єралашики дають точність в 97% Звідси висновок хмельницьки чи закарпатський чи львівський воєнкоми - не відповідають за економіку.Тому їх дії- оправдані бо вони виконують свої повноваження... А от хто повинен був спрогнозувати що надання такого обєму повноважень 20 полковникам за три дні може зупинити всю економіку? І останнє Ну виконають воєнкоми свої обовязки , зловлять всіх шоферів які не заброньовані, створять з них батальойн і що ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1