свиняти (пару букв переставить и смысл уже другой)
<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="defender_skadovsk/41021" data-width="80%"></script>
про коренево косвенно подтверждается.
|
|
![]() свиняти (пару букв переставить и смысл уже другой) <script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="defender_skadovsk/41021" data-width="80%"></script> про коренево косвенно подтверждается.
![]() UA
Від вас така інфа не лякає. Ви завжди мимо каси.. Так кому там не вистачало інфи про Курську область? Хто там казав про підозріле мовчання? Мене більше б лякало, якби стрімко на 10-ки км в день йшли, бо це завжди про неприкриті фланги і не якісне постачання (не встигає логістика).
Потому что есть Чаплыга у тебя О Чаплыге ты вздыхаешь зря .. ![]() Місцеві жителі Івано-Франківщини вступили в сутичку з представниками ТЦК. Люди хотіли "відбити" чоловіків від військкомів. В результаті їм це вдалося.
На Прикарпатті воєнкомів оштрафували на 17 тисяч гривень за насилля та викрадення українця Після вбивства двох жінок, на Тернопільщині люди вимагають виселити з села військову частину. Востаннє редагувалось jump в Суб 17 сер, 2024 22:02, всього редагувалось 1 раз.
![]() Водночас ворог минулого тижня вивів з України кілька бригад неповного складу загалом до 5000 військовослужбовців. Зокрема, одна з бригад базувалась на Донецькому напрямку.
У The Wall Street Journal вважають, що росіяни матимуть змогу повернути назад курську область, якщо долучать більше 20 000 належним чином навчених бійців. ![]() Я всебічно підтримую фахову мобілізацію. Підтримую рекрутинг. Підтримую примусову мобілізацію фахових військових, взагалі весь блок виконавчої влади. Тобто тих, хто володіє зброєю в своїй професії. Я ніколи не підпущу жодного військового, поліцейського і любого іншого представника виконавчої гілки на кілометр до будівництва. Я б не пустив боксера до мосту, який не встигли розкріпити в поперечному напрямку, щоб догодити боксеру і він впав Того ж самого вимагаю в зворотному порядку. Я не хочу, щоб оперував охоронець, а країною керував артист. В чому ця позиція зрадницька? ![]() Бетон
В тому що в країні (навіть в кацапії) нема сотень тисяч підготовлених штурмовиків (рядовий, з посадою стрілець-гранатометник, кулеметник, номер в мінометній обслузі та інші). А «військовий» це не посада і не професія . Як не професія «цивільний». Коли ви через оголошення шукаєте електрика, ви не пишете «шукаю цивільного». Ви шукаєте саме електрика. Я кілька разів казав вам ці прості речі, але вам шора заважає приймати просту інформацію. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну Я не хочу, щоб боксери здавали мости, трахтористи наводили ПВО, продюсери керували країною, КВНщики головували в раді, а мєнти возили тцк-ашників, як таксі з мільонами доларів в ліжках.
Це якийсь грьобаний абсурд, щоб вас чєрті драли ![]() Зір −6 обидва ока, астигматизммайже готовий штурмовик, тільки не вистачеє клею для сітківки
Востаннє редагувалось flyman в Суб 17 сер, 2024 22:51, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|