UA написав:Немного зрады от меня. Если наши возьмут Льгов, можно бежать в аптеку за йодид калием. Демин штатную охрану на Курской АЭС уже сменил на фсбшную?
Бей своих, что бы чужие боялись? Давайте усилим паранойю Бетона, он Вам ведь верит, фразой что йодит калия принимают до 40, после щитовидная уже не принимает )
Водночас ворог минулого тижня вивів з України кілька бригад неповного складу загалом до 5000 військовослужбовців. Зокрема, одна з бригад базувалась на Донецькому напрямку.
У The Wall Street Journal вважають, що росіяни матимуть змогу повернути назад курську область, якщо долучать більше 20 000 належним чином навчених бійців.
Бетон написав:Договориться невозможно. Я пишу что война продлится 20е, 30е годы.
Бетон, вибачте за тупість, ким воювати буде Україна у 30-ті роки? Жінками чи робопсами чи може війська НАТО пришлють?
Як? 18 річними. Ви ж самі писали) Підростуть. Так ви ж писали, що всі ухилянти - це ті, хто правильно зробили. Де ж набрати "неправильних"?
Бетон написав:Та й тцк-ашники нарожають. Насильно
У них шо діти зростатимуть рік за п'ять?
Я всебічно підтримую фахову мобілізацію. Підтримую рекрутинг. Підтримую примусову мобілізацію фахових військових, взагалі весь блок виконавчої влади. Тобто тих, хто володіє зброєю в своїй професії.
Я ніколи не підпущу жодного військового, поліцейського і любого іншого представника виконавчої гілки на кілометр до будівництва. Я б не пустив боксера до мосту, який не встигли розкріпити в поперечному напрямку, щоб догодити боксеру і він впав Того ж самого вимагаю в зворотному порядку.
Я не хочу, щоб оперував охоронець, а країною керував артист.
В тому що в країні (навіть в кацапії) нема сотень тисяч підготовлених штурмовиків (рядовий, з посадою стрілець-гранатометник, кулеметник, номер в мінометній обслузі та інші). А «військовий» це не посада і не професія . Як не професія «цивільний». Коли ви через оголошення шукаєте електрика, ви не пишете «шукаю цивільного». Ви шукаєте саме електрика. Я кілька разів казав вам ці прості речі, але вам шора заважає приймати просту інформацію.
Я не хочу, щоб боксери здавали мости, трахтористи наводили ПВО, продюсери керували країною, КВНщики головували в раді, а мєнти возили тцк-ашників, як таксі з мільонами доларів в ліжках. Це якийсь грьобаний абсурд, щоб вас чєрті драли
Бетон написав:Я не хочу, щоб боксери здавали мости, трахтористи наводили ПВО, продюсери керували країною, КВНщики головували в раді, а мєнти возили тцк-ашників, як таксі з мільонами доларів в ліжках. Це якийсь грьобаний абсурд, щоб вас чєрті драли
В тому що в країні (навіть в кацапії) нема сотень тисяч підготовлених штурмовиків (рядовий, з посадою стрілець-гранатометник, кулеметник, номер в мінометній обслузі та інші). А «військовий» це не посада і не професія . Як не професія «цивільний». Коли ви через оголошення шукаєте електрика, ви не пишете «шукаю цивільного». Ви шукаєте саме електрика. Я кілька разів казав вам ці прості речі, але вам шора заважає приймати просту інформацію.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 17 сер, 2024 22:51, всього редагувалось 1 раз.
Професія. Я не пішов на військову кафедру. Ну не моє це. Зброя, навіть ніж викликає в мене приступи. Не важливо які. Можливо хотіли вилами вбити в дитинстві. Я не пішов. А 20 сокурсників пішли. Умисно. Бо хотіли бути офіцерами. Таких в країні мільони. Тих, хто тримав зброю і отримав від мене, як платника податків кошти, пенсії