Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 94699470947194729473 ... 14749>
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 22:58

Бетон

Таких в країні мільони. Тих, хто тримав зброю і отримав від мене, як платника податків кошти, пенсії

Я от не зрозумів. Знов стара пісня, по «вони мені винні»??
Знов вам щось заважає зрозуміти, що ніхто ніде не отримує нічого в борг??
Ваші плиткарі у вас в боргу? Прибіжать по виклику, коли ви скажете?
Де, в якій професії хтось працює залазячи в борги?? Ви таку професію знаєте??
Кому ви платили хоч раз десь наперед??? За не зроблену роботу наперед на роки??

Я не пішов на військову кафедру.
Ну не моє це. Зброя, навіть ніж викликає в мене приступи.

А лопата що викликає? А ганчірка в солярці? А кермо машини? А Комп у штабі?
Успіх каже, що не стріляв зі зброї. І нічого, теж захисник,
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 23:22

Рагуль інфо

Затримано голів Бориспільського й Бучанського ТЦК, під час обшуків виявили понад $1,2 млн – Офіс генпрокурора
Не надежный источник
https://www.gp.gov.ua/ua/posts/nacalnik ... olariv-ssa
Надежный источник
https://gordonua.com/ukr/news/politics/ ... 16252.html
кино
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 23:30

Hotab написав:Бетон

Таких в країні мільони. Тих, хто тримав зброю і отримав від мене, як платника податків кошти, пенсії

Я от не зрозумів. Знов стара пісня, по «вони мені винні»??
Знов вам щось заважає зрозуміти, що ніхто ніде не отримує нічого в борг??
Ваші плиткарі у вас в боргу? Прибіжать по виклику, коли ви скажете?
Де, в якій професії хтось працює залазячи в борги?? Ви таку професію знаєте??
Кому ви платили хоч раз десь наперед??? За не зроблену роботу наперед на роки??

Я не пішов на військову кафедру.
Ну не моє це. Зброя, навіть ніж викликає в мене приступи.

А лопата що викликає? А ганчірка в солярці? А кермо машини? А Комп у штабі?
Успіх каже, що не стріляв зі зброї. І нічого, теж захисник,

Юридически, у силовиков в отставке, действительно нет обязанности защищать страну, если нет контракта. А моральный? У меня ведь тоже нет, ни того ни тем более другого.
По совсем недавнему закону, такие как я, не получившие военной специальности, в 40 лет должны быть исключены.
Но у резервистов есть и юридическая обязанность.

Тряпка и руль не вызывают. Так я и верчу им на фронте, расположенном просто дальше, чем передок. Кстати недалеко от таких же фронтовиков в зелёной форме под крышами администраций. Наш фронт, как мне сказали, не менее важен. Мы все под обстрелами работаем на один фронт, нас не выпускают из страны.

Ну и мобилизация усилилась не потому что не хватает поваров и водителей, а потому что потери пехоты
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 23:33

budivelnik написав:в 2014-2022 - Вас ніхто в країні не запирав і ТЦКшники нікого не ловили...

И все это время честно говорили что в случае полномасштабки не взирая на законы границу закроют темныком главы ДПСУ и потом будут ловить на улицах? Или пели про то что все будет ОК и шашлыки на майские? Аргумент "ты ж раньше не свалил значит теперь ты наш" напоминает мне аргумент наперсточников в конце 80х "мы ж уговорили тебя сесть играть значит ты согласился с тем что тебя кинут"
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 23:40

katso написав:
  budivelnik написав:в 2014-2022 - Вас ніхто в країні не запирав і ТЦКшники нікого не ловили...

И все это время честно говорили что в случае полномасштабки не взирая на законы границу закроют темныком главы ДПСУ и потом будут ловить на улицах? Или пели про то что все будет ОК и шашлыки на майские? Аргумент "ты ж раньше не свалил значит теперь ты наш" напоминает мне аргумент наперсточников в конце 80х "мы ж уговорили тебя сесть играть значит ты согласился с тем что тебя кинут"

Хоть поржали
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 23:52

Hotab написав:А «військовий» це не посада і не професія . Як не професія «цивільний».

Випускники військово-медичної академії, академії сухопутних військ, університету повітряних сил вони хто, цивільні медики, трактористи, льотчики?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 17 сер, 2024 23:54

Water написав:
  Hotab написав:А «військовий» це не посада і не професія . Як не професія «цивільний».

Випускники військово-медичної академії, академії сухопутних військ, університету повітряних сил вони хто, цивільні медики, трактористи, льотчики?

мамині черешеньки із невостребуваним ВОСом,
з точки зору Закону, долг Родінє отдали, з точки зору моралі мали б проситися на фронт хоч асистентом Успіха, хоч тушкою хоч сусликом, якщо відмова воєнкома/ВЛК демонстративно застрілитися прямо в приміщенні ВЛК
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 18 сер, 2024 00:56

Hotab написав:А «військовий» це не посада і не професія.

Ні, це - саме професія. Це - робота. Як поліцейський або лікар або пожежник або рятувальник. Якщо в країні не вистачає поліцейських або пожежників, ніхто не почне примушувати людей бути пожежниками в силу їхньої статі. Не всі люди готові рятувати життя інших, ризикуючи своїм. Незрозуміло чому професія військового відрізняється. Армія - професія. Якщо не вистачає бажаючих обирати цю професію, то це - проблема держави.

katso написав:И все это время честно говорили что в случае полномасштабки не взирая на законы границу закроют темныком главы ДПСУ и потом будут ловить на улицах? Или пели про то что все будет ОК и шашлыки на майские? Аргумент "ты ж раньше не свалил значит теперь ты наш" напоминает мне аргумент наперсточников в конце 80х"

Абсолютно верно. Власть не дала людям выбора. Кто-то за взрослых людей решил что им делать. Врали, что войны не будет, а потом просто закрыли границы каким-то письмом непонятно кого, не позволив людям спасти свои жизни. Не у всех в нашей стране есть права…
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 сер, 2024 01:08

Бетон написав:...............
Я всебічно підтримую фахову мобілізацію. Підтримую рекрутинг. Підтримую примусову мобілізацію фахових військових, взагалі весь блок виконавчої влади. Тобто тих, хто володіє зброєю в своїй професії.

Я ніколи не підпущу жодного військового, поліцейського і любого іншого представника виконавчої гілки на кілометр до будівництва. Я б не пустив боксера до мосту, який не встигли розкріпити в поперечному напрямку, щоб догодити боксеру і він впав
Того ж самого вимагаю в зворотному порядку.

Я не хочу, щоб оперував охоронець, а країною керував артист.

В чому ця позиція зрадницька?

Понимаю Вашу позицию.
Понятно, что человек вряд ли доверит мосту, который проектировал боксёр, да никто и не станет строить по такому проекту.
Понятно, что оперировать себя человек доверит квалифицированному хирургу, а не дворнику.
Но бывает и другой выбор. Предположим, у человека перитонит, а квалифицированный хирург очень далеко. Думаю, он согласится, чтобы его оперировал фельдшер. Понятно, риск значительно выше и результаты хуже. Но выбора нет, деваться некуда.

Так и здесь. Правильно написал Hotab:
в країні (навіть в кацапії) нема сотень тисяч підготовлених штурмовиків (рядовий, з посадою стрілець-гранатометник, кулеметник, номер в мінометній обслузі та інші).

Хотя это не совсем точно. При нормальной организации их достаточно много, но они не в армии, а в резерве - цивильные в момент начала войны. Кто виноват, что у нас массы людей не прошли армию и не получили никакой военной подготовки? Даже в "Зарницу" не играли. :)
Держать в мирное время миллионные армии неэкономно и такое не позволяет себе ни одна страна. Поэтому в случае большой войны приходится мобилизовывать цивильных. Любой стране.
Не согласен со словами Hotab"а, что "«військовий» це не посада і не професія".
Это, конечно, профессия. Недаром кучка конных рыцарей легко разгоняли толпу крестьян с вилами и косами. И понятно, что хорошо подготовленный кадровый военный стоит нескольких мобилизованных. Уверен, Hotab это прекрасно понимает, просто немного увлёкся и неточно выразился в пылу полемики.
Но, повторю, никакая страна не может себе позволить содержать в мирное время армию, достаточную для большой войны. Приходится прибегать к мобилизации.
"Фахова мобілізація", тем более, в Украине, где слишком многие не имеют никакой военной подготовки, не даст необходимого результата. Сильно сомневаюсь, что поможет рекрутинг. Кто хотел пойти добровольно, уже сделали это. Да и призыв неподготовленного человека путём рекрутинга отличается от мобилизации только "добровольностью". Качество рекрутированного солдата не сильно отличается от качества мобилизованного - оба не готовы.
И да, "весь блок виконавчої влади" имеет такую же военную подготовку, как и все "цивильные". Т.е. никакую.
Так что да, из-за нехватки хирургов приходится пользоваться услугами фельдшеров, деваться некуда.

P.s."Я не пішов на військову кафедру. ... А 20 сокурсників пішли. Умисно. Бо хотіли бути офіцерами". Они пошли не потому, что хотели быть офицерами. Хотели бы, пошли в военное училище. Пошли, чтобы избежать призыва солдатом после вуза законным способом.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 18 сер, 2024 01:24

Бетон написав:Я всебічно підтримую фахову мобілізацію. Підтримую рекрутинг. Підтримую примусову мобілізацію фахових військових, взагалі весь блок виконавчої влади. Тобто тих, хто володіє зброєю в своїй професії.

Я ніколи не підпущу жодного військового, поліцейського і любого іншого представника виконавчої гілки на кілометр до будівництва. Я б не пустив боксера до мосту, який не встигли розкріпити в поперечному напрямку, щоб догодити боксеру і він впав
Того ж самого вимагаю в зворотному порядку.

Я не хочу, щоб оперував охоронець, а країною керував артист.

В чому ця позиція зрадницька?

Як ти думаєш коли на СРСР напали то мобілізація була фаховою ? Чи коли на Великобританію напали фашисти то теж мобілізація була фаховою ? Ні учорашні будівельники ставали (після підготовки) пілотами винищувачів та бомбардувальників.
Ти пишеш відкриті дурниці.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 94699470947194729473 ... 14749>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему