Понад 10 цистерн з паливом охоплені вогнем на нафтобазі в Ростовській області РФ, свідчать супутникові знімки, опубліковані (https://t.me/radiosvoboda/66808) російською службою «Радіо Свобода».
Місцеві телеграм-канали пишуть, що сьогодні під час гасіння сталася розгерметизація кількох ємностей. В результаті пролунав вибух, постраждали більш як 40 пожежників.
▪️Нафтобаза горить ще від ранку 18 серпня, коли її атакували дрони.
fler написав:Чудово! Залишилося з'ясувати, що ж завадило ПАПу з 2015 до 2019 попрацювати в цьому напрямку не лише язиком?
Ви плутаєте хто працює язиком.
Чому Зе це вдалося зробити за 1 рік (у 2022 забезпечити "глобальну солідарність навколо України") та за три роки (2022-2024 побудувати ефективні збройні сили), а ПАП не спромігся за майже 5 років?
Ви бачили шо було при завгарі і шо сталось при ПАПі? ЗЕ вже практичного нічого не будував, тільки шкодив.
будував. перед самою війною - нікому тепер не потрібні дороги
Бетон написав:к зиме готовлюсь. детей увезут к октябрю. я надеюсь уехать к декабрю. я просто обязан, мой долг дать им дорогу в жизнь во что бы то ни стало. у меня с детьми договор имеет высшую юридическую силу мне возразят, мол, дай им дорогу здесь. отвечу заранее красивой цитатой про сегодняшнюю (и как видим вечную) власть: "глисти помруть разом з тілом"
Хороший план, действуйте. Без всяких издевательств говорю. Писать про глистов из Польши только ненадо, там другая жизнь, которую надо организовывать, а не на власть Украины ананировать. Договорились?
Water написав:Ви бачили шо було при завгарі і шо сталось при ПАПі? ЗЕ вже практичного нічого не будував, тільки шкодив.
Соромлюсь запитати, скільки окупованих територій звільнили при ПАПі? Що заважало задіяти більше військових і техніки та звільнити хоча б одну Луганську чи Донецьку обл., які не були повністю окуповані? Чому ПАП показово купував військові вантажівки та ще там щось (каски чи екіпірування, забула вже) у 2022 році за кордоном, а з 2015 по 2019 цього не робив?
Бетон написав:к зиме готовлюсь. детей увезут к октябрю. я надеюсь уехать к декабрю. я просто обязан, мой долг дать им дорогу в жизнь во что бы то ни стало. у меня с детьми договор имеет высшую юридическую силу мне возразят, мол, дай им дорогу здесь. отвечу заранее красивой цитатой про сегодняшнюю (и как видим вечную) власть: "глисти помруть разом з тілом"
Хоч ви зазвичай і пишете 99% муйні, але саме це той самий 1%. Хай у вас все вийде.
Спробуйте запитати для чого ЗЕ збрехав на аналізах. Далі буде простіше відповідать на питання чому весь час бреше наріду.
UPD:
fler написав:Чому ПАП показово купував військові вантажівки та ще там щось (каски чи екіпірування, забула вже) у 2022 році за кордоном, а з 2015 по 2019 цього не робив?
Якщо особисто вам це цікаво, то це БРЕХНЯ.
Востаннє редагувалось Water в Пон 19 сер, 2024 21:31, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_ написав:З чим ви у викладеному за 5 хвилин не згодні, і головне чому?
Чому? Бо ніхто ті 5 хвилин навіть не починав слухати. Це ж Арестович
"Не читал но осуждаю" це так по-українськи... чи по совєцьки... і шори як у коня, щоб не звертав з точки зору марафону. Ваша позиція, зрозуміла. Питань більше немає. Дякую.
Та читав я і слухав того Арестовича ще задовго до 2022. З ним все давно зрозуміло
Хоч ви зазвичай і пишете 99% муйні, але саме це той самий 1%. Хай у вас все вийде.
Water написав:Ви бачили шо було при завгарі і шо сталось при ПАПі? ЗЕ вже практичного нічого не будував, тільки шкодив.
Соромлюсь запитати, скільки окупованих територій звільнили при ПАПі? Що заважало задіяти більше військових і техніки та звільнити хоча б одну Луганську чи Донецьку обл., які не були повністю окуповані? Чому ПАП показово купував військові вантажівки та ще там щось (каски чи екіпірування, забула вже) у 2022 році за кордоном, а з 2015 по 2019 цього не робив?
Соромлюсь запитати, скільки окупованих територій звільнили при ПАПі? Що заважало задіяти більше військових і техніки та звільнити хоча б одну Луганську чи Донецьку обл., які не були повністю окуповані?