Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Нахалбуд підвальний. Навіть 2! Якщо пофартить, то гаряча вода (баклажки на підвіконні) вже буде входити в ціну.. Ви знаєте до кого звернутись за комерційною пропозицією.
Нахалбуд підвальний. Навіть 2! Якщо пофартить, то гаряча вода (баклажки на підвіконні) вже буде входити в ціну.. Ви знаєте до кого звернутись за комерційною пропозицією.
Я вже питав, що можна купить за 50к. Всі цвірінькали, як все дешево, а з реальних пропозицій в лічку кинули хрущ на дружби народів. За 46 тисяч є однухи Варшавский або діброва парк без ремонту
Я вже питав, що можна купить за 50к. Всі цвірінькали, як все дешево, а з реальних пропозицій в лічку кинули хрущ на дружби народів. За 46 тисяч є однухи Варшавский або діброва парк без ремонту
Нахалбуд підвальний. Навіть 2! Якщо пофартить, то гаряча вода (баклажки на підвіконні) вже буде входити в ціну.. Ви знаєте до кого звернутись за комерційною пропозицією. Я вже питав, що можна купить за 50к. Всі цвірінькали, як все дешево, а з реальних пропозицій в лічку кинули хрущ на дружби народів. За 46 тисяч є однухи Варшавский або діброва парк без ремонту
Открыл для интереса Славутич(Заречный никогда не рассматривал, но местная шпана почему то приписала мне интерес к этому ЖК хотя я ни слова об этом не писал). Одно из первых объявлений. https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/bez-ko ... WVc22.html 54кв м, с ремонтом, цена... Что????!!! 45 тысяч???!!! Мне 54 кв м с немного лучшим и этажом повыше(тоже разлеленная) ремонтом Брикс пытался всучить за 156 тысяч в конце 2021 года. Но тут выходит вконец завравшийся Ашот Showtime с Дусей и Агатой на подтанцовке, ииначинает рассказывать сказку про какого то удачливого барыгу который продал свою квартиру втридорога. Налетай, торопись, покупай!!!
Открыл для интереса Славутич(Заречный никогда не рассматривал, но местная шпана почему то приписала мне интерес к этому ЖК хотя я ни слова об этом не писал). Одно из первых объявлений. https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/bez-ko ... WVc22.html 54кв м, с ремонтом, цена... Что????!!! 45 тысяч???!!! Мне 54 кв м с немного лучшим и этажом повыше(тоже разлеленная) ремонтом Брикс пытался всучить за 156 тысяч в конце 2021 года. Но тут выходит вконец завравшийся Ашот Showtime с Дусей и Агатой на подтанцовке, ииначинает рассказывать сказку про какого то удачливого барыгу который продал свою квартиру втридорога. Налетай, торопись, покупай!!!
Это не квартира, а переделанный сарай. Ещё и непонятно что с документами. Это полный неликвид, который не стоит ничего. Внизу окна стыдливо прикрыты на пандус.
Поэтому относить его к Славутичу такое себе. Есть квартиры с видом в бетонную стену, они тоже не стоят ничего.
Хотя для аренды может и канает.
Например, вид на дорогу в Варшавский плюс тоже сразу минус 15-20 куе.
ЖК Терракота, проскакують однухи без ремонта, за 49к-50к баксів.
airmax78 написав:Якісь зрадофіли. Неприємно дивитись на таке. Пропоную флеш-моб всім в кого є від 50К дол США заощаджень: "купи квартиру в Києві! Вже є? Купи ще одну!".
А шо за 50к можна придбати?
Я сподіваюсь закрити гештальт - купити однушку в Рибальському 50 кв. м за ці гроші. Як у 2017 було. Зараз же все набагато гірше? А ціни, чомусь, в 2 рази вищі. Рибальський - чекаємо на канал. Там буде моя літня резиденція з припаркованим в паркінгу каное.
Я дозвонился по этому неликвиду.
Её продают за 80 тысяч долларов. По методу торгов.