ЛАД написав:А что тут комментировать? Если бы вы открыли ссылку, то увидели бы, что согласованной границы не было.
Тобто, ніякого кордону немає, москалі нічого не порушуючі насипають дамбу, а збройні сили України готуються вбивать мірних тракторістов. Все вірно?
Саме так, тільки "не вбивать", а як там недавно приводили турбопатріоти цитати "затримувати" <del>ухилянтів</del> порушників держкородону <del>Тиси</del> Тузли
Тапілі біля Тузли? Чи хотів би я тоді це побачить утанувшего москаля? Питання риторичне.
Бетон написав:к зиме готовлюсь. детей увезут к октябрю. я надеюсь уехать к декабрю. я просто обязан, мой долг дать им дорогу в жизнь во что бы то ни стало. у меня с детьми договор имеет высшую юридическую силу мне возразят, мол, дай им дорогу здесь. отвечу заранее красивой цитатой про сегодняшнюю (и как видим вечную) власть: "глисти помруть разом з тілом"
Сколько пафоса, сколько пафоса ... ты точно прораб ? Прораб и такие высокие философские материи - не совместимы
Помнится мне, ты ныл, что твоя жена с детьми уже выезжала и их так долго держали на границе, так долго, прямо бесчеловечно
Потом, оказывается ты не женат
И опять вывозишь каких-то детей
Но если ты в декабре выедешь и перестанешь ныть - я только, за
ЛАД написав:Чим "свідомість російських військовослужбовців" краща за "свідомість українських військовослужбовців"? Тільки розміром "денежного довольствия"?
Свідомість москаля в тому що мізки йому промили і перетворили його на агресивне бидло.... На відміну від батальйону ООН - Українські військові не приймали участь в Двох чеченських Одній придністровській Одному Карабасі Одній осетино-абхазьській одній Грузинський... Як на мене а бойові дії мінімум раз в 5 років і відсутність бойових дій останніх 30 років - дуже сильно міняє світоглядд + Приведіть мені приклади тридцятирічної пропоганди на Українському телебеченні на тему - москалі нелюди і росія країна 404 а тепер порівняйте з шабашом на тостві..і все стане на свої місця.
Давайте немного уточним. Две чеченских войны - первая 1994-1995, вторая 1999 и формально до 2009, а фактически до апреля 2000. Потом уже были партизанские действия, которые идут практически до сих пор. Война в Приднестровье - 1992 (и, кстати, добровольцы УНА-УНСО принимали участие на стороне сепаратистов). В Карабахе РФ не воевала, в НКР только были введены российские миротворцы в 2020. "Одній осетино-абхазьській" - вы, видимо, перепутали, такой не было, был "осетинсько-інгуський конфлікт" в 1992. Грузия верно - 2008. Если вы имели ввиду Южную Осетию и Республику Абхазия, то они отделились от Грузии ещё при развале Союза в 1992, хотя и не были признаны в мире. Т.о. все столкновения происходили не раз в 5 лет, а при развале Союза. С Чечнёй в 1994 и 1999, но это фактически один растянутый конфликт, начатый при развале Союза исильно затянувшийся благодаря сопротивлению чеченцев. Так что реально только грузинская война. Ну а шабаш на росТВ начался одновременно с Майданом. До этого такого не было. Возможно ошибаюсь - я росТВ не видел уже лет 30, смотрел только укрТВ.
а що це про Сірію забули? де руські пілоти своїми "високоточними" КАБами бомбили цивільне населення за схемою, де бомба влучила - там штаб або склад терористів.
а що там з сучасними хероями Раші - Вагнером? напевне, не вистачить пальців, щоб порахувати країни, де вони показово катували місцевих. чи це якісь не такі руські. нагадаю, дуже популярні в сучасній Раші - хто лише з кувалдою не позував...
й навіть не треба в один ряд ставити Майдан, де суспільство не давало нашій владі будувати диктатуру, й ту пропаганду, яку згодовували в Раші останні 20 років. як гроші в Раші з'явилися через подорожчання енергоносіїв, так відразу почали витрачати на армію.
Москва відмовлялася визнати Тузлу островом, наполягаючи на тому, що це коса і що Україні була передана лише континентальна частина Криму. ..... Росія також вимагала спільного використання Азово-Керченської акваторії і погоджувалася встановити кордон з Україною лише по дну, але не по воді. ...... 23 жовтня будівництво дамби зупинили після того, як будівельники досягли українського прикордонного понтона і між українськими прикордонниками й російськими будівельниками залишалося близько 100 метрів. Того ж місяця Україна провела військові навчання з пусками ракет поблизу мису Чауда в районі Керченського півострова в Криму[2].
У листопаді прем'єр-міністри РФ та України домовились про припинення подальшого будівництва дамби. 2 грудня Тузлі відкрилася нова прикордонна застава[1]. ...... 23 жовтня будівництво дамби зупинили після того, як будівельники досягли українського прикордонного понтона і між українськими прикордонниками й російськими будівельниками залишалося близько 100 метрів. Того ж місяця Україна провела військові навчання з пусками ракет поблизу мису Чауда в районі Керченського півострова в Криму[2].
У листопаді прем'єр-міністри РФ та України домовились про припинення подальшого будівництва дамби. 2 грудня Тузлі відкрилася нова прикордонна застава[1].
А вот причина, о которой в укрВики не говорится:
Проблема принадлежности косы сводилась к тому, что хотя Украина владела западным, а Россия — восточным берегами Керченского пролива, обладание Украиной косой Тузла приводило к тому, что на единственном участке морского судоходного канала, проложенного по дну Керченского пролива между Тузлой и Крымским полуостровом, оба берега данного канала являлись собственностью Украины, что позволяло Украине в одностороннем порядке взимать плату за проход по судоходному каналу в том числе и с российских кораблей.
Это из росс. Вики по ссылке, кот. давал раньше.
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 20 сер, 2024 23:22, всього редагувалось 2 разів.
ЛАД написав:А вот причина, о которой в укрВики не говорится:
Проблема принадлежности косы сводилась к тому, что хотя Украина владела западным, а Россия — восточным берегами Керченского пролива, обладание Украиной косой Тузла приводило к тому, что на единственном участке морского судоходного канала, проложенного по дну Керченского пролива между Тузлой и Крымским полуостровом, оба берега данного канала являлись собственностью Украины, что позволяло Украине в одностороннем порядке взимать плату за проход по судоходному каналу в том числе и с российских кораблей.
Це для вас прічіна. Ви гадаєте москалі не хотіли нічого сплачувать, хотіли за звичкою нахаляву користуватись? А я гадаю причина трішки інша, це так звана гібридна війна, котра розпочалась не 2014, а можливо ще раніше, у тому ж 1992 році. Але ви й надалі продовжуйте читать москальську пєдівікію і дєржітє нас в курсє по поводу ополати за проєзд.
Water написав:....... В сенсі міфамі? А мого знайомого москаля, який воював у Нагорному Карабасі, мені теж в міфи записать? Яку нафіг літературу я повинен читать, приклад? Там москалі торчали до останнього. Звісно вониж і розпочали цей так званий канфлікт.
ЛАД написав:А вот причина, о которой в укрВики не говорится:
Це для вас прічіна. Ви гадаєте москалі не хотіли нічого сплачувать, хотіли за звичкою нахаляву користуватись? А я гадаю причина трішки інша, це так звана гібридна війна, котра розпочалась не 2014, а можливо ще раніше, у тому ж 1992 році. Але ви й надалі продовжуйте читать москальську пєдівікію і дєржітє нас в курсє по поводу ополати за проєзд.
Та гадайте собі, що завгодно. Коли немає бажання читати і розбиратися, то я нічого вдіяти не можу. Звісно, коли нічого не знаєш і віриш в міфи, то жити легше і простіше.
Тобто, москалів там не було, я знайомому мосаалю так би і передав шо його там не було, але давно вже з ним не спілкувався.
Зато говорится о том, что проблема тянется ещё с 19 столетия и как раз Россия, а затем Союз удерживали от межнациональных столкновений.
Ви бачите різницю між "межнациональных столкновений" та: "радянська влада десятиліттями придушувала будь-які націоналістичні чи релігійні виступи"? Тобто, москалів там не було, АЛЕ вони "удерживали от межнациональных столкновений", це як?
ЛАД, ще мені цікаво де почитать "УНА-УНСО, воєвавшіх на сторонє сепаратістов в Молдове". UPD: Точніше не воєвавшіх, а добровольцев УНА-УНСО, принімавшіх участіє.
ЛАД написав:добровольцы УНА-УНСО принимали участие на стороне сепаратистов
Востаннє редагувалось Water в Вів 20 сер, 2024 19:05, всього редагувалось 1 раз.