да каждый первый, что на оптике так может. Свет? - сколько тому ноуту/смартфону нужно?.. - если чуть заморочиться - можно от автомобильного акума без всяких инверторов питать.
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНу , що ж робити , я теж можу віджигати .....
Кінець епохи впливу Росії на Афоні ![]() Так я і не казав що я тебе вношу в ЧМ, як ти багаторазово обіцяв це по відношенню до мене . Я все читаю, від всіх, коли є час. В цьому є щось погане? Який тут звʼязок з айкью і що там треба запамʼятати? Тобі хіба Тестер не пояснив цілком глибоко і конкретно, , що ти з себе як психолог являєш? Ти не покидаєш спроби розказувати про чиїсь айкью? Як це поєднується з відмовою у працевлаштуванні у школу психологом? Ти ще тоді мав все зрозуміти, але ти і після Тестера не зрозумів. Оце дійсно про айкью.. Востаннє редагувалось Hotab в Пон 26 сер, 2024 20:07, всього редагувалось 1 раз.
![]() За його словами, усього радіотехнічними військами Повітряних Сил виявлено та супроводжено 236 засобів повітряного нападу противника: 127 ракет та 109 ударних БпЛА:
3 аеробалістичні ракети Х-47М2 «Кинджал» із повітряного простору Рязанської та Липецької областей – рф.; 6 балістичних ракет «Іскандер-М»/KN-23 із Курської, Воронезької областей – рф. та з Криму; 77 крилатих ракет Х-101 з літаків Ту-95МС із повітряного простору Волгоградської області та району Каспійського моря; 28 крилатих ракет «Калібр» із надводних/підводних носіїв у східній частині Чорного моря; 3 крилаті ракети Х-22 із повітряного простору Воронезької обл. – рф.; 10 керованих авіаційних ракет Х-59/Х-69 із літаків Су-57, Су-34 з повітряного простору Бєлгородської обл. та з району Маріуполя; 109 ударних БпЛА «Shahed-131/136» – райони пусків Приморсько-Ахтарськ, Курськ, Єйськ – рф., Чауда – Крим. Він зазначив, що до відбиття повітряного нападу було залучено усі наявні засоби озброєння і техніки: авіація, зенітні ракетні війська Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби. Загалом в результаті протиповітряного бою збито 201 повітряну ціль – 102 ракети та 99 ударних БпЛА: 1 аеробалістичну ракету Х-47М2 «Кинджал»; 1 балістичну ракету «Іскандер-М»/KN-23; 1 крилату ракету Х-22; 99 крилатих ракет Х-101, «Калібр», керованих авіаційних ракет Х-59/69; 99 ударних БпЛА «Shahed-131/136». ![]()
Ну а що, все по-россійсько-православному Шпигуни, агенти впливу, гроші, відмивання грошей А потім, деякі у нас волають - не трожьте УПЦ МП, ви розкольники Після чого, виникають питання до волаючих ![]() Ти звичайне брехливе створіння. Як брехало що Хотаб кудись виїхав після початку війни, так і продовжуєш це робити. Хотаб ніколи нічого не казав про «Шахед» vs «ми24». Максиму про Орлан чи Лелека. Та і дуель що на відео можлива лише вдень, що дуже рідко для застосування Шахедів. Востаннє редагувалось Hotab в Пон 26 сер, 2024 20:15, всього редагувалось 1 раз.
![]() >>> Я такого не писала вроде как прямое следствие... но вы вовремя исправились: >>> Хз про шо вони там домовлялися. ![]() BTW: вы прочитали в кацапоканалах новости о подготовке, но "не заметили" заявление лаврова о переговорах? 🤔
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|