|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 31 сер, 2024 17:23
lapay написав:НОВИНИ США та Китай не змогли погодити конкретний план щодо переговорів про завершення війни в Україні, - Салліван Радник президента США з питань нацбезпеки Джейк Салліван заявив, що Сполучені Штати та Китай не змогли погодити конкретний план щодо переговорів про завершення війни в Україні. Як інформує Цензор.НЕТ, про це під час брифінгу повідомив радник президента США з питань нацбезпеки Джейк Салліван під час брифінгу. Він наголосив, що США дотримуються простого принципу "нічого про Україну без України". При цьому Китай наполягає на тому, що війна має закінчитися дипломатичним шляхом. "Ми не дійшли до якогось конкретного плану щодо дипломатії, значною мірою тому, що Сполучені Штати дуже жорстко дотримуються простого принципу "нічого про Україну без України", – заявив Салліван. Те саме американці казали і рашистьскій делегації минулого року. Все впирається в Зеленського. Найвеличніший Вовочка не може програти, причому по-батькові, владіміровіч чи алєксандровіч, в цьому питанні не має значення.
"Боже, яке ти кончене" Щоб робити такі висновки Тобі було б краще, щоб США, Китай та Росія порішали участь України без України Бо Україна - це люди, а не Зеленський Це в Росії, Росія - це Путін Історію ти в школі прогулював, активно То я тобі нагадаю, 1938 рік, Судети в Чехії
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 31 сер, 2024 17:27
До речі, сьогодні 15 років, як я зареєструвався на цьому форумі
Можете привітати мене, можете тапки накидати, все приймаю ))
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 31 сер, 2024 18:13
Banderlog написав: Там справились без мене і думаю майже все вкладено в сша. І акції куплені підприємств сша, а не вкладено в українських підприємства по виробництву зброї. Так чогось думаю я. Напевно колись сон такий приснився. А ще думаю , що які саме акції купляють для звр засекретив ще реформатор Ющенко.
Жаль в звр акций не бывает, а так всё верно 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 сер, 2024 18:21
flyman написав: Успіх написав:Ну що ж, буду мати час та настрій, то може напишу, як на Марсі "навіть в перспективному напрямку/напрямку майбутнього" - і то роблять, м'яко кажучи "шиворіть- на-виворіть"!🤦🏻 А так хотілось позитиву сюди насипати/написати... Та де там🤷 роблять по морськокотичному? але ж на Марсі моря нема, лише канали
Роблять по-дибільному, як добкіну текст писали Ну можна ж зробити потужну армію на Марсі?!!! Можна!!! Але, таке враження - що марсіанську армію створюють і контролюють зовсім не марсіани, а скажімо - керують усіма процесами з планети Венера! От дивись: Набрали на навчання дронольотів на Марсі марсіан з різних груп марсо-армії. Ну ок, набрали десь 70% таких, які раніше десь вже на них, або подібних дронольотах працювали(декілька місяців, або рік-півтора), а 25% - набрали таких, які просто трошки поняття в тому мають, бо мають БАЖАННЯ до цього/навчитися всього цього! А 5% - взяли таких, які ні зеленого поняття в тому не мають/ні дупля зовсім в цьому не ріжуть, ні навіть, бажання вчитись всьому цьому не дуже є!!! Ну ок - раз набрали таких, то поділіть якось на відповідні групи! Нікуя! Ну ок. Пройшло 3-4дні - і більшість здали екзамен на комп'ютері/симуляторі і пішли тренуватись на малесенькі дрончики, щоб готуватись до наступного екзамену.... Через 6-7днів - 1й екзамен вже здали 98% учасників, а ті, що тренувались на 2й екзамен - теж вже здали його на 6-7й день і вже почали їздити на марсополя тренуватись на профі. Але!!! Тепер УВАГА!!! На 2й екзамен ВИЯВИЛОСЬ(ніхто ж не попередив) що дали загалом 8днів!!!!!!🤦🏻 Тобто уловив? Ті, що здали 1й екзамен на 3й-4й день - мали більше часу(4-5днів) підготуватись до 2-го екзамену! А ті, що здали 1й екзамен на 6-7й день - мали ВСЬОГО ЛИШ 1-2дні на підготовку/тренування до 2-го екзамену!!!🤦🏻 А тепер ще задача з зірочкою  Якщо умовний нехай ЗЕМНИЙ школяр пішов в 1й клас - рік провчився, потім - в 2й клас - рік провчився... - а тоді зразу в 9й клас - як думаєш, він все "хапне"/навчится, якщо він не вундеркінд? п.с. Чому воно так побудовано по "армійському дибілізму" - я й сам голову ламаю трохи... - а трохи мені і пох! І головне, що і марсіанським інструкторам - пох!!! А як же створювати "потужну потужність"????! Кому це має бути потрібно, як не державі????!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 31 сер, 2024 18:26
До кінця року 400.000 українців поїдуть за кордон через проблеми зі світлом, — Bloomberg
как думаете - действительно всего пол ляма уедет? 🤔
-
_hunter
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 31 сер, 2024 18:31
_hunter написав:До кінця року 400.000 українців поїдуть за кордон через проблеми зі світлом, — Bloomberg
как думаете - действительно всего пол ляма уедет? 🤔
Конкуренции женщин и детей испугались? 🤔
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 сер, 2024 18:35
stm написав:Жаль в звр акций не бывает, а так всё верно  написано цінні папери. Думав шо то акції скажімо майкрософта. Які там цінні папери?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 31 сер, 2024 18:40
Hotab написав:Марʼяна розʼяснила.. як би ми без неї. Пздц.. кілька десятків машин (з обох сторін) збито своїми. І будуть збиватись. Так само як Джус-и будуть заїжджати в землю в районі аеродрому у Житомирі (Озерне) за сотні км від фронту. І це питання не вирішується повністю і безповоротно ніколи. ... Когда по факту виноватым (если уж так) будет максимум старлей на ПУ-шке.. Которого учили недоучили , увы..
Недовчили старлея з ППО. Може недовчили й загиблого підполковника. F-16 збивали і американські петріоти. На жаль, фрпендлі фаєр був, є й буде. Тим не менше, ІМХО, Олещука є за що знімати: пройобані пускові з петріота, удари по аеродромах, зараз це... Можливо, просто ряд невдач, але зі сторони виглядає, що не все добре в Повітряних Силах. Але мені не подобається, як це бідбувається. Безглузда в ролі голосу з народу: розіпни його... На жаль, Головноєбланствующий і далі єбланствує. Він так і не навчився приймати рішення і нести за них відповідальність. Хоча б моральну... Йому треба вмити руки і сказати - то народ просив, кожен з нас президент... Єблан... А безглузда - це просто говоряща голова для відмазування Головноєбланствующого: Сьогодні п'ять років, як я склала присягу народного депутата України, п'ять років, як працюю в команді Президента. І маю великий смуток через те, скільки лапші на його вуха вдається навісити генералітету. Досі. Вкотре. У нас вже було: - "З розведенням все вийде" (Хомчак). - "Проведу реформи" (Залужний). - "Росія не нападе" (Залужний). - "Ми готові до нападу" (Залужний). - "Дрібні дрони не потрібні, є Байрактари" (Залужний). - "Київ готовий до оборони" (Сирський).
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 31 сер, 2024 18:45
sashaqbl написав: Hotab написав:Марʼяна розʼяснила.. як би ми без неї. Пздц.. кілька десятків машин (з обох сторін) збито своїми. І будуть збиватись. Так само як Джус-и будуть заїжджати в землю в районі аеродрому у Житомирі (Озерне) за сотні км від фронту. І це питання не вирішується повністю і безповоротно ніколи. ... Когда по факту виноватым (если уж так) будет максимум старлей на ПУ-шке.. Которого учили недоучили , увы..
Недовчили старлея з ППО. Може недовчили й загиблого підполковника. F-16 збивали і американські петріоти. На жаль, фрпендлі фаєр був, є й буде. Тим не менше, ІМХО, Олещука є за що знімати: пройобані пускові з петріота, удари по аеродромах, зараз це... Можливо, просто ряд невдач, але зі сторони виглядає, що не все добре в Повітряних Силах. Але мені не подобається, як це бідбувається. Безглузда в ролі голосу з народу: розіпни його... На жаль, Головноєбланствующий і далі єбланствує. Він так і не навчився приймати рішення і нести за них відповідальність. Хоча б моральну... Йому треба вмити руки і сказати - то народ просив, кожен з нас президент... Єблан... А безглузда - це просто говоряща голова для відмазування Головноєбланствующого: Сьогодні п'ять років, як я склала присягу народного депутата України, п'ять років, як працюю в команді Президента. І маю великий смуток через те, скільки лапші на його вуха вдається навісити генералітету. Досі. Вкотре. У нас вже було: - "З розведенням все вийде" (Хомчак). - "Проведу реформи" (Залужний). - "Росія не нападе" (Залужний). - "Ми готові до нападу" (Залужний). - "Дрібні дрони не потрібні, є Байрактари" (Залужний). - "Київ готовий до оборони" (Сирський).
+++
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-