Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 96409641964296439644 ... 14600>
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2024 22:33

_hunter написав:
  yanyura написав:
  _hunter написав:вы снова за деревьями лес потеряли
>>> за можливості їх ідентифікації на місцевості

После переселения в Германию такие населенные пункты как "Угледар", "Торецк", "Нью-Йорк" стали для вас неизвестно где расположены("за можливості їх ідентифікації на місцевості")? :D

не знаю, как вы умудряетесь очевидные вещи последнюю неделю терять, но то такэ... Для "идентификации на местности" нужно знать не где они БЫЛИ (фиг знает когда), а КУДА их вывели - т.е. где они сейчас.
Так-то любого блогера, что про пэрэмоги под Курском пишет - садить можно было бы :D

Похоже вы немецкий еще не выучили, а написанное на украинском уже перестали понимать:
Поширення інформації про переміщення, рух або розташування Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, за можливості їх ідентифікації на місцевості, якщо така інформація не розміщувалася у відкритому доступі Генеральним штабом Збройних Сил України, Міністерством оборони України або іншими уповноваженими державними органами, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану, -

про переміщення, рух або розташування

означает, что под это подпадает как суммарно, так и по отдельности
- переміщення,
- рух
- розташування

а
за можливості їх ідентифікації на місцевості

что подпадает вне зависимости возможна их идентификация на местности или невозможна.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2024 22:40

UA написав:Шото москали сильно на Покровск высунулись.
Ударить по флангам 20-ю бригадами.
Будет второй Сталинград.

Удар :lol:
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2024 22:44

fler
_hunter

Скинув ваші повідомлення в чатгпт ось аналіз:

1. _hunter: Песимістичний прагматизм

_hunter демонструє прагматичний підхід, намагаючись раціоналізувати ситуацію. Він зосереджується на економічних і соціальних умовах, що змушують людей залишати країну. В його висловлюваннях відчувається песимізм і фаталізм: якщо вибір стоїть між "сидіти без роботи і без світла" або "просто без роботи", то вибір очевидний. Це вказує на схильність до прийняття жорсткої реальності, де еміграція виглядає як єдиний вихід з важкої ситуації.

2. fler: Захисна агресія і оптимізм

fler, з іншого боку, демонструє емоційно заряджену захисну реакцію, захищаючи ідею, що не всі готові виїхати за кордон. Її/його реакція може бути викликана почуттям загрози для своєї ідентичності або майбутнього країни, що змушує захищати своє бачення ситуації. Агресивний тон ("Жалкая, мерзкая душонка") може бути способом впоратися з тривогою, викликаною перспективою подальших втрат для України.

3. Емоційна напруга і конфлікт переконань

Взаємодія між _hunter і fler демонструє конфлікт переконань, який призводить до ескалації напруги. _hunter підходить до питання раціонально, тоді як fler реагує емоційно, що відображає її/його глибоку прихильність до країни та віру в її майбутнє. Такий конфлікт може свідчити про глибші соціальні поділи, де одні бачать ситуацію як кризову, а інші — як тимчасову проблему, яку можна подолати.

4. Соціальний контекст і психологічний тиск

Тема еміграції під час кризи додає психологічного тиску на людей, особливо в умовах війни або економічних труднощів. Прагнення зберегти стабільність та уникнути змін може викликати агресію у відповідь на будь-які пропозиції про те, що ситуація може погіршитися, тоді як інші можуть обрати шлях від'їзду як спосіб виживання.

У цілому, діалог відображає типові психологічні реакції на кризу — від фаталізму та прагматизму до захисного оптимізму та агресії, спричиненої почуттям тривоги та загрози.

Для пані флер з її тривогою, по якій видно що вона себе відчуває значно краще 90% людей в Україні, і не знає проблем пересічних, думає у них все ок та є купа генераторів, настрій на позитиві, чоловік вдома кожен день і багато інших видуманих історій.

ось просто повідомлення з-за кордону з закритого чату.
Самое страшное что въехать в окупацию в Мелитополь домой отношение будет нормальное, а вернуться в Украину ты враг, ухмлянт и куча проблем, ну как такое возможно и почему?

Може потрібно наприклад подумати про питання раніше, Як там люди покровська?
BeneFuckTor

Подякував: 261 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2024 22:48

[url][/url]
  _hunter написав:......
  _hunter написав:
До кінця року 400.000 українців поїдуть за кордон через проблеми зі світлом, — Bloomberg

как думаете - действительно всего пол ляма уедет? 🤔

.............
медом? - конечно же нет. Но если выбор - сидеть без работы и без света и просто без работы - тут, вроде, и выбора нет ;)
16 лет? - считаете таких всего пол ляма?

1. Количество будет зависеть от серьёзности проблем, и не только со светом.
2. Если именно 16-летних мальчиков, то по данным Госстата на 01.01.2022 в Украине было 226.263 14-летних, которым на 01.01.2024 исполнилось 16 (https://www.lv.ukrstat.gov.ua/dem/piramid/all.php). Думаю, часть из них уже уехала.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 31 сер, 2024 22:59, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2024 22:49

yanyura написав:
  _hunter написав:
  yanyura написав:После переселения в Германию такие населенные пункты как "Угледар", "Торецк", "Нью-Йорк" стали для вас неизвестно где расположены("за можливості їх ідентифікації на місцевості")? :D

не знаю, как вы умудряетесь очевидные вещи последнюю неделю терять, но то такэ... Для "идентификации на местности" нужно знать не где они БЫЛИ (фиг знает когда), а КУДА их вывели - т.е. где они сейчас.
Так-то любого блогера, что про пэрэмоги под Курском пишет - садить можно было бы :D

Похоже вы немецкий еще не выучили, а написанное на украинском уже перестали понимать:
Поширення інформації про переміщення, рух або розташування Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, за можливості їх ідентифікації на місцевості, якщо така інформація не розміщувалася у відкритому доступі Генеральним штабом Збройних Сил України, Міністерством оборони України або іншими уповноваженими державними органами, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану, -

про переміщення, рух або розташування

означает, что под это подпадает как суммарно, так и по отдельности
- переміщення,
- рух
- розташування

а
за можливості їх ідентифікації на місцевості

что подпадает вне зависимости возможна их идентификация на местности или невозможна.

нит: это обозначает, что под это подпадает как суммарно, так и по отдельности
- переміщення,
- рух
- розташування

ТОЛЬКО при выполнении далееуказанных условий - навроде "якщо така інформація не розміщувалася у відкритому доступі"

но дальше я спорить смысла не вижу: как там раньше писали - фиг ее кто посадит :D
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2024 23:11

Що там у кацапомовних кацапів ? :lol:

Помогите! Пятые сутки на цепи, бьют и угрожают убить" – такие сообщения смог разослать мобилизованный из Новосибирска Алексей Куляев своим друзьям и жене. Изъятый командирами телефон выкрали и передали ему сослуживцы, которые также опасаются "ненормального командования".

В штурмы их отправляют без бронежилетов и с одним рожком патронов. Из таких штурмов, по словам Куляева, никто назад не возвращается.

"На цепь посадили после прибытия"

– Жрать нельзя, пить тайком приносят пацаны. Бьют и угрожают пристрелить. Помогите, напишите, – шепотом говорит по телефону 37-летний ефрейтор Алексей Куляев в разговоре с журналистом Сибирь.Реалии. И присылает свои фотографии на цепи.

По словам Куляева, пять дней назад его после отпуска "насильно вернули на фронт".

– Я ефрейтор, служил с 22-го года, с мобилизации, с большим трудом, чудом я выжил. Этот год провел под Кременной, там штурмы тоже были мясными. В декабре 23-го наконец дали отпуск – я вернулся домой и решил: лучше под суд пойду, чем назад. На меня еще до мобилизации было открыто уголовное дело, – говорит Алексей.

В 2022 году, до мобилизации, Куляева задержали за применение силы против представителя власти.

– Ждал жену из супермаркета, рядом стояла компания знакомых, выпивали. Полицейские приехали, видимо, на вызов по их душу, а прицепились ко мне. Когда объяснил, что я не с ними и не пью, давай цепляться "ты как разговариваешь", потом толкать в машину, я и возмутился. Ну, и пошел по 318-й статье, – говорил Куляев.

С этой статьей его и мобилизовали, а когда он этим летом, в июле, вернулся домой, ему присудили условный срок и велели отмечаться в отделении полиции и в комендатуре.

– Я это делал, условный срок отбывал по всем правилам, вернулся к работе водителем. В августе вдруг узнаю, что я в розыске за самовольное оставление части. Оказалось, мой старый полк расформировали, меня прикрепили к новому (239-му полку) и подали на розыск. Им все равно, что я должен отмечаться в полиции, что проблемы со здоровьем (у Куляева, по его словам, паховая киста, порваны мениски, кишечная грыжа и боли в позвоночнике), меня взяли и увели прямиком на фронт, – говорит Алексей.

Как только он прибыл под Авдеевку (город в Покровском районе Донецкой области Украины), у новоприбывших (большей частью из самовольно оставивших часть) случился конфликт с пьяным полковником, рассказывает Куляев.

– Я в ужасе от местных порядков – пьют беспробудно, весь полк намешан из мобилизованных, контрактников и завербованных зеков. Командование в пьяном виде ходит и цепляется к солдатам, и к нам, новоприбывшим, отнеслись как к говну. Я его [полковника Мясникова] сначала вежливо попросил не унижать меня: "Пожалуйста, не оскорбляйте нас", – он как давай в ответ: "Ах, вы гон**ны, п***расы", его зам за горло меня схватил – и давай душить. И он [полковник Мясников] тут же приказал посадить меня на цепь. Других пацанов, кто пытался вступиться, – тоже. Ночью, когда спал прикованный на земле, меня обступили несколько – баллончиком газовым в лицо – и давай со всех сторон пинать: "Считай дни, с**а, до своей смерти. В штурме погибнешь или так пристрелим и спишем на боевые". Я не знаю, за что именно. И не знаю, сколько нас таких прикованных – все из прибывших или нет. Но вижу, что многие побитые мимо ходят, – говорит Алексей.
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 31 сер, 2024 23:48

Re: Напад росії і білорусі на Україну

https://segodnya.novyny.live/kislitsia- ... 96690.html
Невже сумний кінь ласти склеїв?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 01:07

pesikot написав:
  Бетон написав:Цікаво, як система, яка породила Безуглу, тепер її так не любить. Психологія підлітків - чути від своїх тільки лестощі.
Їжте до останньої крихти все, що вона скаже. А це, всього навсього-ваше огидне відображення

Бетон, то ти скажешь який нік у тебе був. Можно в ПП

БО щось не пригадую тебе в рядах тих, хто агітував проти Зеленського

А то, зараз нікого не знайдешь, хто за Зеленського голосував )

beee
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 405 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 01:18

flyman написав:
  Faceless написав:І прям всі-всі жінки з дітьми безробітні тут?

як не буде світла по 20 год, то що будуть пряжу прясти чи квасолю перебирати за короткий зимній день? ще ж хмиз назбирати, буржуйки прогріти і гречку зварити, роботи буде повно.
а энергия АЭС куда денется?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 03:23

Чому Дмитрук легко втік з України. Як депутати, можновладці та бізнесмени створюють собі «діри» на кордоні і хто в цьому винен, — розбір NV
Кейс депутата-втікача Артема Дмитрука вчергове довів, що для певної касти людей виїзд з країни не є проблемою. NV спробував з’ясувати у прикордонників, митників та правоохоронців, чому так сталось.
https://nv.ua/ukr/ukraine/events/dmitru ... 47203.html

Тут теж людей цієї касти вистачає.
Ukrainian

Профіль

1
  #<1 ... 96409641964296439644 ... 14600>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти