Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 96429643964496459646 ... 14532>
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 10:37

UA написав:Арестович говорит то, что от него хотят услышать.
В принципе как Zе, только значительно умнее и без вредных привычек.

А є такі, хто не хоче почути пояснення, що робиться неправильно і як треба зробити краще, ефективніше?
"Только значительно умнее" - це тобто аргументовано, з аргументами і більшою конкретикою.

Ще роки тому я звернув увагу: в нас дуже багато (та майже всі) правильно говорять; Конституції і закони правильно написані; все правильно на словах та паперах.
Проблема в реалізації.
В бажанні реалізовувати.
Тими, в кого на це повноваження та ричаги керування. Тобто можливості втілення.

І з самої гори, і з самого простого в реалізації, наприклад, --- ПАП не продав Рошен; Зе не відмовився від кортежів та кумовства.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 01 вер, 2024 10:42, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 10:48

Water написав:
  Schmit написав:Наші дрончики по бойовій частині і досі не дотягують до шахіда та годяться для ураження об'єктів, де є щось горюче/легкозаймисте - НПЗ, нафтобази, склади боєприпасів... трансформаторні підстанції...
Для зруйнування/значного пошкодження ТЕС, ГЕС, ГРЕС потрібні значно потужніші засоби ураження.

Можливо характеристики не дотягують, але "красіво".
Головне було питання в одному відео- Катюх, чьо за ...ня праісходіт? Тобто, війна вже і до мацкви дісталась і таких питань буде більше. А ще коли автора відео мобілізують...
С першим вересням, москалі.

UPD: Цікаво яка ерекція буде у пуйлуші- к нам прішла бяда, на нас напалі бЕндеравци, вазглавляємиє інструкторамі НАТО, паетому все встайом на защіту ачечества?

Цього мало.
От коли у них почнуть діяти графіки відключень, тоді почне доходити план спецоперації.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 11:04

Каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны.

Шота Руставели. Витязь в тигровой шкуре.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 11:06

katso написав:
  Бетон написав:Я был на обоих. Искренне.
Жалею.
Победили не майданы.
Победили сцены майданов

Причем кем-то оплаченные. Я тоже был на обоих, ну в смысле физически, проходил мимо, и каждый раз задавал себе простой вопрос "чей счетчик мотает вот эта вся иллюминация"

І у 2004 р. і 2013-14 рр. прості люди скидалися часто-густо на майдани значні кошти, ну а відповідно зацікавлені політичні чи економічні сили забезпечували організаційну роботу. Але, на жаль, чарівної кнопки, щоби натиснути і всім все радикально покращилося просто не існує. Тут приблизно мала би бути програма, по перше народити багато здорових дітей, по друге дати їм добру освіту (з Днем знань!), задіяти їх в економіку і аж тоді створені ними ресурси намагатись відносно справедливо розподіляти.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1116 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 11:24

Schmit написав:
  Water написав:
  Schmit написав:Наші дрончики по бойовій частині і досі не дотягують до шахіда та годяться для ураження об'єктів, де є щось горюче/легкозаймисте - НПЗ, нафтобази, склади боєприпасів... трансформаторні підстанції...
Для зруйнування/значного пошкодження ТЕС, ГЕС, ГРЕС потрібні значно потужніші засоби ураження.

Можливо характеристики не дотягують, але "красіво".
Головне було питання в одному відео- Катюх, чьо за ...ня праісходіт? Тобто, війна вже і до мацкви дісталась і таких питань буде більше. А ще коли автора відео мобілізують...
С першим вересням, москалі.

UPD: Цікаво яка ерекція буде у пуйлуші- к нам прішла бяда, на нас напалі бЕндеравци, вазглавляємиє інструкторамі НАТО, паетому все встайом на защіту ачечества?

Цього мало.
От коли у них почнуть діяти графіки відключень, тоді почне доходити план спецоперації.

макцва нє сразу строілась.
Шоб таке відбулось потрібні тисячі балістичних ракет, плюс беспілотники, АЛЕ є такий дядько Сіменс, якщо прилетить на якомусь енергооб`єкті по цьому дядьці, а шось нове придбать- санкції, у Китая такого нема, у них тільки Суньхунчан. Тому так, перший пішов, вже радує такий приліт.

Москаляку на гілляку!
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 221 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 11:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 12:50

Бетон

А кем нужно быть, стесняюсь спросить?

Не «ким, а «яким»
Компетентним в питанні , яке піднімаєш.
А про яку компетенцію з боку Кацо може йтись, якщо він тут ХНУВС (харківський національний університет внутрішніх справ) розшифрував як універсітєт ваздушних сіл??
І це сидячи на українському сайті , дивлячись на українську сторінку Кременчуцького льотного коледжу.

Зображення

Це як таке можливо взагалі??
Він точно копенгаген оцінювати роботу вищого авіаційного керівництва?

katso

заметил что Вы оправдываете любые действия власти

Ви трохи заплутались. Я розкритикував зняття з посади командувача. А ви «підтримали дєйствія власті» :D
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 01 вер, 2024 13:04, всього редагувалось 2 разів.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 12:54

Ой+ написав:
  katso написав:
  Бетон написав:Я был на обоих. Искренне.
Жалею.
Победили не майданы.
Победили сцены майданов

Причем кем-то оплаченные. Я тоже был на обоих, ну в смысле физически, проходил мимо, и каждый раз задавал себе простой вопрос "чей счетчик мотает вот эта вся иллюминация"

І у 2004 р. і 2013-14 рр. прості люди скидалися часто-густо на майдани значні кошти, ну а відповідно зацікавлені політичні чи економічні сили забезпечували організаційну роботу. Але, на жаль, чарівної кнопки, щоби натиснути і всім все радикально покращилося просто не існує. Тут приблизно мала би бути програма, по перше народити багато здорових дітей, по друге дати їм добру освіту (з Днем знань!), задіяти їх в економіку і аж тоді створені ними ресурси намагатись відносно справедливо розподіляти.

Утопический социализм. :)
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 12:58

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2024 13:00

Hotab написав:Бетон

А кем нужно быть, стесняюсь спросить?

Не «ким, а «яким»
Компетентним в питанні , яке піднімаєш.
А про яку компетенцію з боку Кацо може йтись, якщо він тут ХНУВС (харківський національний університет внутрішніх справ) розшифрував як універсітєт ваздушних сіл??
І це сидячи на українському сайті , дивлячись на українську сторінку Кременчуцького льотного коледжу.

Зображення

Це як таке можливо взагалі??
Він точно копенгаген оцінювати роботу вищого авіаційного керівництва?

Так, логічно.

Але.

"Я вирішив замінити командувача Повітряних сил Збройних Сил України" Сказав зеленський.

"Я"

Я я я
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 96429643964496459646 ... 14532>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти