|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 01 вер, 2024 14:50
kingkongovets написав:Faceless написав:Принаймні є ЖК де якось справляються.
… а точніше - намагаються, відкладаючи проблему на потім і множачі боржників звісно є ті, хто платить, але тільки питання часу на скільки вистачить їх благородства, бо бути лохами не подобається нікому
Головний тормоз протягування затрат на генератор в платіжки це бюрократія з паливом та мастилом для генератора для обслуговуючих компаній. Кабмін не хоче нічого спрощувати і змінювати.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 01 вер, 2024 16:03
_Mykola_ написав: kingkongovets написав:Faceless написав:Принаймні є ЖК де якось справляються.
… а точніше - намагаються, відкладаючи проблему на потім і множачі боржників звісно є ті, хто платить, але тільки питання часу на скільки вистачить їх благородства, бо бути лохами не подобається нікому
Головний тормоз протягування затрат на генератор в платіжки це бюрократія з паливом та мастилом для генератора для обслуговуючих компаній. Кабмін не хоче нічого спрощувати і змінювати.
Та загалом встановлення і обслуговування генератора це ще той квест: від вартость самого пристрою з водним охолодженням, АВР, проект, місце встановлення, витрати на обслуговування, ТО, реконструкція внутрішньобудинкової електромережі. Ще додатково потрібно визначити, хто буде елементарно їздити за паливом та заправляти станцію. У нас всі рішення другий рік на стадії розмов в чаті лише. Воно чудово, коли хтось пише "хачу чтоб ат маєго крильца мост інженєрной конструкціі стоял", а в реальності ніхто не хоче не лише коштами брати участь, а навіть організаційними питаннями. Розглядали ще варіант інвертор+акб для СКУД та водяних насосів, але теж на стадії балачок все.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 83 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 01 вер, 2024 17:24
в рамках недільного офтопа 
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2723 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 02 вер, 2024 09:32
Странно, что никто не написал что после сегодняшнего утра цены опять вниз  Без света и интернета наш аналитик сидит что ли?
-
striped
-
-
- Подякував: 3606 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 вер, 2024 10:04
Игорь Алексеевич Як бездокументний сегмент Войцеховського? Тримається в ціні? Чи теж ціни активно рухаються вниз?
Востаннє редагувалось Frant в Пон 02 вер, 2024 10:35, всього редагувалось 1 раз.
-
Frant
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1763 раз.
- Подякували: 2577 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 вер, 2024 10:05
Бетон написав:І не треба нікому нічого роздавати. "Держава " не має своїх коштів, щоб тринькать направо і наліво. За все хтось заплатив, можливо я, податками. Заробив я за кордоном, а в нас стопроцентно сплатив податки і заробив аж -10%. мені за все життя держава не дала ні копійки. І я б попросив, засунути в зворотному порядку всі роздачі чужих коштів державою, зайнятись обороною країни в решті решт, бо ми 10 років платили військовий збір, а не на будівництво доріг. ми прекрасно будемо заробляти без її оцих програм
А чому держава повинна тобі щось давати?) Ти -інвалід?) чи сирота?) чи може пенсіонер?) Совкізм якийсь)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 вер, 2024 10:16
Бетон написав:В варшавском плюс в центре площадок в кругляхе открылось сразу несколько ресторанов и кафе. На мельникова возле вышки огромный wog с общепитом. Открывается много чего. Мне не ясно, зачем. Заказал в Польшу мебель в польском вияре, оказалось, что никакого производства в польше нет, всё из Украины везут. Вместо переноса производства Вияр купил 500 кВт электростанции. Почему? Легче миллион баксов ввалить в электростанцию,чем перенести производство в Польшу?
Не сміши, краще напиши скільки закрилось) Я вже в одному комплексі бачу як третє кафе відкривається на одному і тому місці) Живу недалеко від арсеналу - там 15 ресторанів - в суботу в 12 дня в усіх ресторанах може чоловік 20)
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 02 вер, 2024 12:24
cherchiltank написав: Бетон написав:В варшавском плюс в центре площадок в кругляхе открылось сразу несколько ресторанов и кафе. На мельникова возле вышки огромный wog с общепитом. Открывается много чего. Мне не ясно, зачем. Заказал в Польшу мебель в польском вияре, оказалось, что никакого производства в польше нет, всё из Украины везут. Вместо переноса производства Вияр купил 500 кВт электростанции. Почему? Легче миллион баксов ввалить в электростанцию,чем перенести производство в Польшу?
Не сміши, краще напиши скільки закрилось) Я вже в одному комплексі бачу як третє кафе відкривається на одному і тому місці) Живу недалеко від арсеналу - там 15 ресторанів - в суботу в 12 дня в усіх ресторанах може чоловік 20)
Нічого не закрилось. Ноль В суботу зайшов на стакан віскаря, сидів на сходах, все забито
-
Бетон
-
-
- Подякував: 188 раз.
- Подякували: 378 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 02 вер, 2024 12:26
cherchiltank написав: Бетон написав:І не треба нікому нічого роздавати. "Держава " не має своїх коштів, щоб тринькать направо і наліво. За все хтось заплатив, можливо я, податками. Заробив я за кордоном, а в нас стопроцентно сплатив податки і заробив аж -10%. мені за все життя держава не дала ні копійки. І я б попросив, засунути в зворотному порядку всі роздачі чужих коштів державою, зайнятись обороною країни в решті решт, бо ми 10 років платили військовий збір, а не на будівництво доріг. ми прекрасно будемо заробляти без її оцих програм
А чому держава повинна тобі щось давати?) Ти -інвалід?) чи сирота?) чи може пенсіонер?) Совкізм якийсь)
Мені нічого не потрібно. Не брав і не збираюсь. Є оселю дають сиротам, інвалідам, пенсіонерам? Це щось нове. Переворот у кредитуванні
-
Бетон
-
-
- Подякував: 188 раз.
- Подякували: 378 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 02 вер, 2024 12:28
cherchiltank написав:А чому держава повинна тобі щось давати?) Ти -інвалід?) чи сирота?) чи може пенсіонер?) Совкізм якийсь)
Спробуйте таке європейцям закинути: ніби держава їм нічого не винна. Особливо новоспеченим бородатим.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 986 раз.
- Подякували: 5351 раз.
-
-
Профіль
-
-
1