Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 96789679968096819682 ... 14489>
Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 11:56

Бетон написав:Верещучка у відставку.
Куди вони всі тікають? Що з кораблем? Що ми не знаємо?

дира в трюмі, оркестр грає, відосікі крутяться, яскраво світять лампи, щурі рятуються на шлюпках, ми на Титаніку, в гущі подій
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 12:01

smdtranz написав:whois2010
если отбросить эмоции и не читать всяких дураков по телеграммам, то

1. Береза кусок гамна, еще бы прочитать что бомж Саня около метро сказал.
2. артиллерийский огонь поражает не обязательно на нуле.
3. не окажется, что этот журналист раньше несколько лет служил в армии? где все обстоятельства?

1. один з багатьох. але чому б ні
2. згоден.
3. Я теж колись служив, але це було десятки років тому. Не впевнений, що з першого разу самостійно розберу/соберу АК зараз чи ПМ. Не знаю, є якась система підготовки для тих, хто був в АТО. В будь-якому випадку з початком війни 2022, на озброєнні з'явилося багато нового і підготовка/перепідготовка потрібна
З кола моїх знайомих, хто був мобілізований, ніхто не скаржився на не достатні терміни підготовки. Інша справа, що більшість за їх словами там займалася чим завгодно, але саме військовою підготовкою не достатньо. Можливо, це суб'єктивно.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 12:10

sergey_stasyuk555 написав:

"дєнєг нєт но ви дєржитєсь, хорошего всєм настроєнія..."
попереду скорочення допомоги, майже все надане раніше "освоїли"...
треба приймати багато важких і непопулярних рішень,
а їм в монако і ландони охота.

Цікаве інтерв'ю:
https://www.epravda.com.ua/publications ... 13/717914/
*Одна з фундаментальних причин, чому немає стрімкого розвитку кредитування – брак платоспроможного попиту. Хтось відкладає під впливом безпекових ризиків і невизначеності, у когось вистачає ліквідності, хтось вважає, що не потягне.
Часто говорять про розмір відсоткової ставки. Зараз середня відсоткова ставка по кредитах юридичних осіб у гривні на рівні 15%. Пригадуєте, коли таке було востаннє?
— Ні.
— Це було у 2018 році, задовго до початку повномасштабної війни.
Ще одним важливим елементом є страхування воєнно-політичних ризиків. Тут я сподіваюся, що вже за кілька тижнів ми вийдемо фінальний драфт законопроєкту та подамо його у парламент для подальшого опрацювання. Це буде справжній прорив. Я хотів би бачити реалізацію закріпленої законодавчо моделі страхування воєнних ризиків вже до кінця року.*
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 12:18

olmyb написав:
  _Mykola_ написав:Правильно розумію, що були максимум лейтенантами, після військової кафедри цивільного ВУЗу, не служили, не були на зборах, і підвищення були заочними до старшого лейтенанта, а потім капітана? :shock:

Це була звичайна практика в Україні мирного часу. Мій батько так став капітаном запасу в 90-ті, ну а я старшим лейтенантом. Напевне і я був би зараз капітаном, але судячи з усього щось трапилось з моєю справою, можливо ще у 98-му, коли її підняли для підвищення звання. Для таких випадків і вводили компанію з оновлення даних.

Не знаю. В советские времена так (без службы, без сборов) повышали с мл. лейтенанта до лейтенанта, в редчайших случаях до ст. лейтенанта.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 12:27

На жаль, волонтери та командування медичних сил, схоже, вбило вчора в Полтаві більше людей, ніж ми змогли врятувати. Неякісні турнікети були всюди, і здається, що оригінальні сертифіковані були тільки у нас. Приносили пораненого з турнікетом, а турнікет китайський, докрутити його неможливо. Ми накладали свої, але вони швидко закінчувалися. Коли кричав: "Дайте турнікет", давали китайський, і я внутрішньо вмирав разом з цими людьми, яким знав, як допомогти, але не міг через те, що хтось, навіть не ворог, вирішив їх убити китайським лайном.

Другий сумний висновок — майже ніхто не вмів надавати допомогу. Деякі люди накладали турнікети, китайські, не докручували до кінця, але хоч щось і робили. Але таких було одиниці. Я давав свої турнікети, а люди не знали, що з ними робити.

Лікарі, які приїхали, були молоді дівчата з довгими нігтями, які кричали, тряслися і не знали, що робити, розгублені. Їм просто вантажили важких, без рук і ніг, в конвульсіях, вмираючих людей в машини, і вони розгублювалися. У них я не побачив ні турнікетів, ні якоїсь організації процесу, нічого. Їх до такого не готували. Що робили ДСНС крім перенесення поранених, я точно не бачив, допомогти більшість з них нам не могла, аптечок в них я теж не побачив, можливо хтось з них накладав ті китайські турнікети, не знаю.
https://www.pravda.com.ua/columns/2024/09/4/7473379/

Невже і впрямь отим китайським турнікетом не можна зупинити кровотечу?
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 04 вер, 2024 12:28, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 12:27

да все всё знают... Просто кто-то к розовым очкам привык, кто-то на "авось" продолжает надеяться...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 12:49

UA написав:
  budivelnik написав:..
Погано нас знають педераційники.... від ударів по Львову - тільки зростуть донати і ненависть.

Будуть енергетику добивати не рахуючись з вартістю ракет.

У цю гру можна грати удвох.
Чула, що в ХМАО вже бувають заморозки вночі -5, а вдень температура +11 ...
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 12:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_Mykola_ написав:Я мав на увазі що шикування НЕ БУЛО,як розносять деякі. Жертв так багато, тому що банально не встигли, при такій кількості людей і часу який був від тривоги до прильоту, занадто мало щоб встигнути спуститись в укриття. Наводка скоріш за все була.
Навіть у триповерхових школах, з третього поверху діти добігають (буквально добігають, щоб зайняти кращі місця у сховищі, це такий вид змагання), за півтори-дві хвилини. І це в рази менше учнів.

Та не було шикування. Я був в тій будівлі.
Моя думка - така:
Нажаль там одна з ракет влучила в праве крило. Там були великі лекційні аудиторії. Тобто скупчення тих, хто навчався. Нажаль ця трагедія має переосмислити як все оффлайн навчання під час війни - воно має бути підземним або розосередженим. Також всі військові навчальні заклади мають бути перебудованим бо будівлі не готові до перенавчання чи навчання у воєнний період.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 13:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Кому не подобається неправильний Соскін, ось вам правильний Любарський:

flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 04 вер, 2024 13:11

detroytred написав:Гроші і є, і їх нема))

кредитування у нас дуже нерозвинене.
вирішення питання страхування нічого радикально не змінить.
ВСЬОГО за всі роки виданих і працюючих зараз кредитів бізнесу близько 300 млрд грн. (ще 200 непрацюючого мусора на балансах переважно держ. банків).
для порівняння - очікуваний дефіцит бюджету на цей рік - 2 трильйони грн.
sergey_stasyuk555

Подякував: 36 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

#<1 ... 96789679968096819682 ... 14489>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: katso і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор