На переконання Сінгх, ці аеродроми “тепер виводять це за межі діапазону ATACMS”. “Таким чином, ATACMS не зможе досягти цих аеродромів, отже, проблеми, створені цими плануючими бомбами, ви знаєте, залишаться. І навіть якби Україна використовувала ATACMS проти дуже невеликого відсотка аеродромів, які залишаються в зоні дії, ми бачили, як російські військові відсунули ці аеродроми далі” – йдеться у її заяві. Відтак, наголосила представниця оборонного відомства США, вплив від таких ударів “буде дуже незначним і матиме дуже невелику стратегічну цінність”.
“Існує обмежена кількість ATACMS. Це не так – немає великої кількості таких можливостей великого радіуса дії. І, звичайно, одна річ, яку ми завжди оцінюємо, – це ескалація, і це те, про що ми дуже чітко говорили з самого початку. Отже, це трохи всіх тих речей, пов’язаних разом” – відповіла вона.
Шановне Міністерство оборони, я вам знайшов чотири бригади. Підготовлених бійців, випещених. Не дякуйте.
Поліція охорони. 16 000 працівників. Заброньовані, як я розумію, всі або майже всі (це секретна інформація, але у мене є, скажімо так, здогадки). Завдання поліції охорони — охороняти ларьки, квартири та підприємства.
Інакше кажучи, робити те, що роблять приватні охоронні компанії, тільки з усіма перевагами й пільгами державної структури, а саме — статусом поліцейського (і, відповідно, бронюванням), видачею квартир керівництву коштом платників податків і періодичною участю у віджиманні чи переділі заводів і підприємств у регіонах з обовʼязковим "відкашлюванням" нагору. І це тоді як патрульні поліцейські, частина з яких бігає по фронту, постійно скаржаться на нестачу людей і машин для полювання на злочинців і ворогів. А тут — чотири бригади псевдополіцейських, які на виклики не їздять, від мобілізації приховані й загалом чудово почуваються.
Той самий РЕБ, що надають волонтери для боротьбя з ФПВ-дронами на нулі
Зовсім не факт. На Алі за смішні гроші глушилки моб звʼязку на 10-20 метрів. Для війни вони не придатні, хіба для хуліганів та отаких от «шалунів» ТЦК-них. Хоча виглядає така версія про глушилки в машинах ТЦК безглуздо: людина повністю в руках хлопаків, сидить поруч, хто їй дасть куди зателефонувати? Вмить той телефон з рук вибʼють і заберуть.,
А вдруг бусифицированый папаша шел в детский садик за детем? Позвонить не может. Пропал без вести.
був в мене случай 4 роки тому. Малій було 4 місяці. Я смахав на пару годин з роботи, зайшов додому, думаю щоб жінка спочила, поспала, візьму дитину прогуляюсь на воздусі. Купив собі піво тай іду довольний, свєркая бритой головой. Радуюсь жизні. Тут вилітає пріус з новою поліцією, прям на тротуар перед мене... поступив визов, ізвращенець викрав дитину. Якась сєрдобольна бабка подзвонила. З добрих півгодини обясняв, що не верблюд і нарешті уболтав їхати на квартиру і показати документи... цю бородату дітлашню лиш уболтаю а їм по планшету якесь падло підказує... кажуть ми дітьо вилучаєм,а вас до вияснення лічності... ще й кажуть ви псіхуєте й неадекватно себе ведете з вами дітьо лишати нізя. А мож ви з жінкою посварились й дитинку забрали? І даж як показав документи не одчепились поки жінку не збудив, при чом в неї документи не провіряли В наших законах батьківські права- порожні слова. Як і в культурі батьківський інстинкт. материнський є. А батько це пющий роздовбай, який пряче од грозної жінки заначку з своєї зарплати) А потім ідіть захищайте СВОЇ сімї,СВОЮ землю Шизофрєніки.
whois2010 написав:........... Ну так, то були трактористи, які озброєння придбали у воєнторгу. Якщо я виправлю "активістів" на "тренованих спезпризначенців", то "громадянська" війна перетвориться у акт міжнародної агресії?
Разрешите напомнить вам немного историю. Во время войны в Испании там были и немецкие и итальянские лётчики, итальянский флот, итальянский Корпус добровольческих сил (до 50 тыс.), "на стороне Франко воевали 150 тысяч итальянцев, 50 тысяч немцев, 20 тысяч португальцев, а также нацисты и фашисты из других стран мира", советские лётчики и танкисты, интербригады (первые четыре интербригады возглавляли советские граждане, правда, разного происхождения, не русские - австриец Штерн, венгр Мате Залка, немец Цайссер, поляк Сверчевский). Уж молчу об огромных поставках оружия (Германией, Италией, СССР). Тем не менее, все историки называют её гражданской войной.
1918-1921. Война на территории бывшей Росс. империи, будущего Советского Союза. Участвовали и немцы, и англичане, и французы, и поляки, и чехи, и японцы. Именно войска. Может, кого ещё забыл. Тем не менее, война гражданская.
Между прочим, практически в самом начале мятежа в Испании Хосе Хираль объявил о бесплатной выдаче оружия сторонникам Народного фронта по всей республике. Крымские татары в первый же день просили выдать им оружие. Получили... шиш.
detroytred написав:З Міхо ... не розумію -- уж що-що, а з грузинських! грат Захід все ж таки зобов'язаний був витягти Міхо. Хоча б і неофіційно.
Якось це дуже пагано виглядає.
Вся ця історія з добровільним поверненням до в'язниці була дивна з самого початку. Але потім був Навальний який сам туди пішов. Загалом, хто царя скривдив, тому тюрьма. Мабуть для Зе це стало вже ясно.
все может быть намного банальнее и проще. помните историю с новичком? им могли просто пояснить - или сам вернешься или достанем семью. спецслужбы западные явно не справляются что бы взять под защиту.
ЛАД написав:Когда ты идёшь в армию, ты не знаешь что и сколько придётся докупать, соответственно, не знаешь, сколько остаётся.
в смысле не знаешь? а вокруг народа нет что ли что бы поспрашивать? я в нашей армии не был но у меня есть же список что и сколько нужно купить если таки призвут. это так - по минималочке на первое время. не. ну если чел не умеет общаться то пусть тогда трубит минимальный срок. таких только так учить.
Banderlog написав:А потім ідіть захищайте СВОЇ сімї,СВОЮ землю Шизофрєніки.
Відкриють кадастрову карту, побачиму для кого ця земля стала своєю. Поки нормальну ділянку для центрального меморіального військового кладовища жлобяться виділити. Не заслужили не в болоті лежати.
Кремль вигадує нові способи вербування росіян вступати на службу до армії на тлі великих втрат на фронті. Зараз російська влада обіцяє землю в окупованому Криму людям, які добровільно підпишуть контракт. https://news.online.ua/rf-pocala-zamani ... mu-883926/