UA написав:Мосийчук и Билецкий в георгиевских лентах https://www.061.ua/news/1688309/mosijcu ... svobozdali Захоплююсь тими, хто в 2014 не сидів в рожевому бункері. Звичайно UA ходив по Маріку з портретом хуйла та захоплювався Мосийчуком з Білецьким в георгіївськіх лентах. Думав що сепари. Як же по іншому?
Шикарне джерело, навіть автора опусу не вказано Ну якщо і справді брав участь і то був саме він, а не однофамілець, то молодець, звісно. Але навіть це ніяк не перекреслює його деструктивну діяльність пізніше. У вас явно хвороблива фіксація на рожевих бункерах, варто звернутися до спеціалістів, допоможуть
Трайбека відносно вас була абсолютно права. Взагалі ви помітили, що завжди вступаєте в контру з людьми думки яких виявляються вірними? Чому так? Пам'ятайте як на гілці про РН терли, всі пости про можливу війну з рф? Якби вам було років 25-30 та ви знаходились в стадії накопичення життєвого досвіду то це було зрозуміло. А так граблі, ще граблі і знову граблі.
UA написав:Мосийчук и Билецкий в георгиевских лентах https://www.061.ua/news/1688309/mosijcu ... svobozdali Захоплююсь тими, хто в 2014 не сидів в рожевому бункері. Звичайно UA ходив по Маріку з портретом хуйла та захоплювався Мосийчуком з Білецьким в георгіївськіх лентах. Думав що сепари. Як же по іншому?
Шикарне джерело, навіть автора опусу не вказано Ну якщо і справді брав участь і то був саме він, а не однофамілець, то молодець, звісно. Але навіть це ніяк не перекреслює його деструктивну діяльність пізніше. У вас явно хвороблива фіксація на рожевих бункерах, варто звернутися до спеціалістів, допоможуть
Трайбека відносно вас була абсолютно права. Взагалі ви помітили, що завжди вступаєте в контру з людьми думки яких виявляються вірними? Чому так? Пам'ятайте як на гілці про РН терли, всі пости про можливу війну з рф? Якби вам було років 25-30 та ви знаходились в стадії накопичення життєвого досвіду то це було зрозуміло. А так граблі, ще граблі і знову граблі.
холява написав: ..... не все еще понимают , но увы , уже столкнулись с массовым проявлением агрессивного поведения людей вернувшихся с войны . Думаю , что нас ждут более забавные истории .....
вы находите это забавным? и что же именно вас забавляет?
Вы не прикидывайтесь дурачком , вы отлично поняли о чем я намекаю . ...... Добрые пожелания .....вам .... Если хотите про забавное , раздел агрессия или агрессивное поведение , читайте сколько хотите ....[/quote]
а прямо ответить что вас забавляет слабо?[/quote]
...а зачем , это же пока только предположение ... Вы что то хотели прочитать или увидеть , вперед .
flyman написав:що дороге, гелієва кулька з моторчиком ?
1м3 дирижабля може підняти 1 кг ( щоб простіше рахувати) Щоб просто нести моторчик вагою в 10 кг і палива 20 кг - треба 30м3 дирижабля.... Додайте бойову частину дрон (50кг, з яких 20кг вибухівка).... Тобто 80м3 несе 1 дрон 130м3 несе 2 дрона
Ви хоч уявляєте вартість кульки розміром 4м*4м*5м ? а це всього 1 дрона.
Hotab написав:Все що робить ТЦК - це загальнокримінальні злочини або проступки. Незаконне позбавлення волі , легкі тілесні, катування
просто фантастика, ще рік тому за це повідомлення Песікот, Будівельник, Холява з Шаманом би просто спалили Хотаба на вогнищі. Я вже давно писав що до половини тут через рік доходить, спочатку смієтесь, потім заперечуєте, далі торгуєтесь і лише потім явище стає "в порядке вещей"
Може не треба свої вологгі фантазії мені приписувати? 1 Я писав раніше пишу й зараз - ТЦК тупікова гілка розвитку мобілізаційного процесу, яке буде замінено рекрутингом. На цю тему рівно 2 місяці тому я сперичався з вами і ладом. 2 Я писав раніше пишу й зараз - якщо не ввести РЕАЛЬНЕ економічне бронювання( тобто бронювання за гроші) - толку не буде і буде процвітати корупція в ТЦК і міністерствах... 3 Те що я правий вже почали доводити й депутати , СТВОРЮЮЧИ закон по якому економічне за гроші можна ввести простим листом до податкової.
Тому ще раз Перш ніж мене кудись приписувати -подумайте три рази чи розумієте про що я пишу.
а ваші сини готові піти на фронт за ті кошти? от поки на фронті не будуть платити стільки що ваші сини готові - то і не базікайте про економічне бронювання.
Shaman написав:коли люди не сумнівається, то вона займається тим, що потрібно в майбутньому - мову вчити, ну й потренуватися що робити на перший період - посуд помити, на конвеєрі щось збирати, вантажити щось
Хочь хтось за мене турбується. Країну яку обрав з конвеєрами не дуже. (інший профіль) ПММ Переважно якась мала механізація вантажить. Дикуни ... Мова подібна на українську(більше за польську) Українці за 3 місяця виходять на мінімальний рівень.
tester7336 написав:а ваші сини готові піти на фронт за ті кошти? от поки на фронті не будуть платити стільки що ваші сини готові - то і не базікайте про економічне бронювання.
1 Скільки ви платите сидячи в тилу? 2 Поки платите менше ніж я з синами - до того часу сиди й не базікай. 3 Якщо платиш більше ніж я - то признай що користуєшся економічним бронюванням... Звідси висновок Ти невіглас,який завжди тримає ніс як флюгер по вітру...не розуміючи що деколи дме з параші..
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 07 вер, 2024 18:24, всього редагувалось 1 раз.
ИМХО обычному гражданину все равно на доводы любой стороны. гражданин говорит - да мне похрен. пусть жрущие в три горла идут воюют. вот и вся правда.
«Доводи» чого? Йти воювати? Це було б смішно, якби я чи ще є якийсь анонімус переконав когось тут йти на фронт, якщо йому страшно. Мова ж саме тут про фактаж, про те, що є істиною. В даному випадку про міфічні «воєнні злочини».
Забуваю все спитати, а хто оці хто «жруть в 3 горла»? Он UA точно їсть добре, і спить солодко. Ви про них? Це ж у них є статки, які ви по легенді «безсеребряник» не повині захищати? Якась чухня, відверто, оці постійні натяки, що саме багаті повинні брати зброю, бо бідним нема чого захищати. «Багатий» UA вивозить статки за кордон . Разом з сімʼєю. А кацапів «вивозити» доведеться вам.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 07 вер, 2024 18:25, всього редагувалось 1 раз.