Ukrainian написав:А ти операторів бпла не любиш називаєш їх зневажливо «дроноводи», хоч вони на відміну від тебе від служби не ухиляються.
ну по перше ти вже збрехав коли сказав що я ухиляюся від служби. а по друге спитай не у Віки а у реальних окопщиків як вони називають операторів БПЛА перш ніж починати нести вумну ахінею. ще раз тобі кажу - приїдь в Україну. а то ти такий патріот з-за кордону.
він думає, що "паляниця" це матюк, як і "дроновод", це ще той провокатор під турбопатріотичним ніком
холява написав:Ви ж мали тут хату , квартиру , авто і таке інше , то чого ви дриманули як почалась війна ? А зараз важно вилупляючи очі , розказуєте як там добре і тут пагано . При тому переважна більшисть зьЇбала у незаконний спосіб .(99,9 відсотків )
Ви всі , я впевнений, колись пожалкуєте про це . Ви що гадаєте що вам забудуть що ви покинули Батьківщину ? Ви , ваші діти , завжди будуть іншими для громодян іншої держави тому що ви забираєте у них хліб , качаєте права , які ніколи не виконували
не слідкую за всією дискусією, але це вразило, хочу відповісти. Моя дитина зараз очікує на рішення по громадянству за процедурою натуралізації. Я завжди м'яко натякав їй, щоб вона їхала подалі, звідси від таких як ви. Яки вважають що хтось вам ( державі як би) винен, що держава тут щось дала. Йдіть ви всі накуй. Моя дитина давно працює, має так ж самі права як і громадяни тієї країна, вона захищена тією державою і не чує ніяке лано, яке їй каже, що вона комусь щось винна, всі з ким вона контактує навіт не знають, що вона поки громадянка. Вона здатна зняти житло, має медичне обслуговуваня, захист від поліції, її роботодавець труситься від страху, щоб не порушити трудове законодавство. А ще він доплачує податками, щоб вона ( не грормадянини євросоюзу) прцювала на нього. Бо йому насрати, йому потрібене фахівець. Тому так, просто - йдіть у сраку зі свохми байками про країну, який хтось щось винен. Єдине в чому вона обмежена, це в можливості голосувати на виборах. Україна звичайна недорозвинена держава з рівнем прав людини на рівні кріпосного права. А ви це захищаєте. Мозок є - зрозумієте. а ні - нюхайте чужі
Востаннє редагувалось d44 в Суб 07 вер, 2024 21:04, всього редагувалось 3 разів.
холява написав:Вам тут нічого робити , тільки побачиш хто пише -навіть читати не треба -ЛАЙНО .
як то кажуть - відкрийте кордони і подивимось скільки залишиться.
Головне не скільки, а хто залишаться.
що саме сумне - знаю людну яка пішла добровольцем 24-02-2024. на зараз вивіз сина в Європу, сам думає як туди переїхати. от і все що потрібно знати про думку не просто пересічного а патріота на початок війни.
Востаннє редагувалось tester7336 в Суб 07 вер, 2024 20:44, всього редагувалось 1 раз.
Нардеп: 99% затриманих працівниками ТЦК – це дезертири
Народний депутат Руслан Горбенко заявив, що 99% затриманих працівниками територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки — це військові, які самовільно залишили частину. Про це Горбенко розповів в ефірі Ранок.LIVE у п’ятницю, 6 вересня.
Нардеп зазначив, що Рада нещодавно послабила відповідальність за СЗЧ, дозволяючи перший раз просто сплатити штраф. Однак після цього потрібно все одно зʼявитися в ТЦК.
“Якщо ви йдете по вулиці в напрямок ТЦК — окей. А якщо не в напрямок ТЦК, а ви порушили закон — вас затримають і супроводять у ТЦК”, — пояснив Горбенко.
Депутат також зазначив, що командири мають 10 днів, щоб подати заяву до ДБР про самовільне залишення частини бійцем. Тоді цього військового оголошують у розшук.
tester7336 написав:Нардеп: 99% затриманих працівниками ТЦК – це дезертири
Народний депутат Руслан Горбенко заявив, що 99% затриманих працівниками територіальних центрів комплектування і соціальної підтримки — це військові, які самовільно залишили частину. Про це Горбенко розповів в ефірі Ранок.LIVE у п’ятницю, 6 вересня.
Нардеп зазначив, що Рада нещодавно послабила відповідальність за СЗЧ, дозволяючи перший раз просто сплатити штраф. Однак після цього потрібно все одно зʼявитися в ТЦК.
“Якщо ви йдете по вулиці в напрямок ТЦК — окей. А якщо не в напрямок ТЦК, а ви порушили закон — вас затримають і супроводять у ТЦК”, — пояснив Горбенко.
Депутат також зазначив, що командири мають 10 днів, щоб подати заяву до ДБР про самовільне залишення частини бійцем. Тоді цього військового оголошують у розшук.
холява написав:Ви ж мали тут хату , квартиру , авто і таке інше , то чого ви дриманули як почалась війна ? А зараз важно вилупляючи очі , розказуєте як там добре і тут пагано . При тому переважна більшисть зьЇбала у незаконний спосіб .(99,9 відсотків )
Ви всі , я впевнений, колись пожалкуєте про це . Ви що гадаєте що вам забудуть що ви покинули Батьківщину ? Ви , ваші діти , завжди будуть іншими для громодян іншої держави тому що ви забираєте у них хліб , качаєте права , які ніколи не виконували
не слідкую за всією дискусією, але це вразило, хочу відповісти. Моя дитина зараз очікує на рішення по громадянству за процедурою натуралізації. Я завжди м'яко натякав їй, щоб вона їхала подалі, звідси від таких як ви. Яки вважають що хтось вам ( державі як би) винен, що держава тут щось дала. Йдіть ви всі накуй. Моя дитина давно працює, має таких права як і громадяни тієї країна, вона захищена тією державою і не чує ніяке лано, яке їй каже, що вона комусь щось винна, всі з ким вона контактує навіт не знають, що вона поки громадянка. Вона здатна зняти житло, має медичне обслуговуваня, захист від поліції, її роботодавець труситься від страху, щоб не порушити трудове законодавство. Тому так, просто - йдіть у сраку зі свохми байками про країну, який хтось щось винен. Україна звичайна недорозвинена держава з рівнем прав людини на рівні кріпосного права. А ви це захищаєте. Мозок є - зрозумієте. а ні - нюхайте чужі
Я правільно зрозумів , що ви не працювали , були злиднем і не змогли надати дитині належний рівень життя, освіти ? І коли вона ,після життя з вами ,побачила що можно жити краще то почала все робити щоб залишитись в іншой країні ?
То ідіть ви в сраку ,і іще подалі, що так мучали дитину і самі мучали свою сімью не надаючи належний рівень життя .
tester7336 написав:Нардеп: 99% затриманих працівниками ТЦК – це дезертири
PS ТЦК має право затримувати згідно Закону?
Може він впустив слово "майбутні" (дезертири)?))
Був такий фільм, і навіть у Футурамі обіграли "арешт порушника згідно передбачення порушення " https://ru.wikipedia.org/wiki/Law_and_Oracle Наступний крок - ТЦК карає за "думкопорушення" (мислєпрєступлєнія)
Востаннє редагувалось flyman в Суб 07 вер, 2024 21:09, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав: київський хіпстер, зараз оператор БПЛА у Вовках Да Вінчі
кроме хипстера в дроноводах есть что то еще? кто нить из пехоты на нуле
Звичайно є. А ти операторів бпла не любиш називаєш їх зневажливо «дроноводи», хоч вони на відміну від тебе від служби не ухиляються.
Мобілізація: мій шлях від цивільного до військовослужбовця – 07.06.2024 п’ятниця, день перший
Це був початок нового етапу в моєму житті. Я прокинувся після свого другого сну, як зазвичай, десь в 12:00. І побачив сповіщення в телеграм від дружини:
“Є невеселі новини…
Щойно до тебе прийшли з сільради з повісткою.
Сказали, що сьогодні до 16.30 тобі треба підійти в сільраду забрати повістку, інакше будеш оголошений в розшук…”
Один мій близький знайомий був майже втіленням рупору російської іпсо. Точніше він то був за Україну і її перемогу, але став жертвою російської іпсо. Як тільки він дізнався про те що я отримав повістку він почав дзвонити мені і розповідати все те що кремлівська іпсо так професійно і обережно вклала нам в голови. Він почав розповідати що як тільки я явлюсь в ТЦК то мені одразу видадуть берці і пошлють в окопи. Розповідав що там ніхто ні на що не дивиться, що беруть і відправляють в окопи всіх – хромих, косих і сліпих. І взагалі що Україна вже майже програла. Вся коварність іпсо в тому що вона не каже одну тільки брехню, вона обережно додає і змішує її з правдою. І я навіть коли розумів що це російське іпсо, не знав де там правда, а де брехня. Тому це все надавало багато страху.
На одному із дзвінків я натрапив на Віку (в цілях безпеки ім’я змінено). Віка спитала мене “а чому ти хочеш піти на оператора дронів?” на що я відповів “якщо чесно то я не готовий до штурмів або окопів”, на що Віка відповіла “ну, якщо чесно то оператори БпЛА сидять в окопах разом з іншими солдатами”. Я щиро подякував Вікі за таку чесну відповідь, і спитав що ж тоді робити. Віка сказала що наприклад є вакансія діловода. Я був дуже здивований як це вона так одразу назвала саме ту вакансію на яку я первісно хотів потрапити. Я так і сказав “я думав що на цю посаду неможливо влаштуватися”. Віка сказала що у них є така вакансія. Потім Віка спитала який тип служби я хочу – як мобілізований чи як контрактник. Я відповів що трохи побоююсь підписувати контракт і мабуть хочу піти як мобілізований. На це Віка відповіла що у людей є хибне уявлення про те що мобілізація дає більше свободи. Насправді навпаки – той хто пішов через мобілізацію є мобілізованим ресурсом, і цей ресурс кидають туди де більш за все потрібні люди. Частіше за все люди потрібні там де великі витрати. Віка запропонувала мені приїхати до них і більш детально все обговорити.
Вже третій день на Почайній в Києві на книжковий благодійний ярмарок - можна було себе спробувати оператором бпла,отримати необхідну інформацію і з'ясувати переваги контракту
холява написав:Я правільно зрозумів , що ви не працювали , були злиднем і не змогли надати дитині належний рівень життя, освіти ? І коли вона ,після життя з вами ,побачила що можно жити краще то почала все робити щоб залишитись в іншой країні ?
Вона достатнь розумна, щоб зрозуміти рівень відношення держави до громадянина там та тут. А ящо міг, то і дав, маю від неї повагу.