|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 07 вер, 2024 23:42
Ukrainian написав: Звідки ти вирішив що у мене є чи був паспорт громадянина України ?
тримайте <del> наркомана </del> засланого козачка
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 07 вер, 2024 23:46
stm написав:Какие проблемы у детей с загран паспортом? Откуда в 10 лет формируется ненависть к стране? )))
Які проблеми з заграном у дітей, не розумію? якщо є мама українка то немає, або ви про що, якщо можу проінформувати пишіть, що знаю розповім. Проблема у батьків НЕ НЕВЧАТИ дитину. Ви захотіли що б я це написав, тримайти, написав. Пані стм Ви наштовхнули мене на думку. Тобто розумієте як, наприклад є українець і якась з африки дівчника жили з років універу наприклад років 7 за цей час родилась донька, виїхали, в польщі африканці дали статус укр без громадянства бо польща таким допомагає, а зараз вони дитині не можуть зробити новий паспор бо у чоловіка немає коду. Це весь сюр, інша країна більше піклуєть про чужих людей чим своя)) це Зробили так Зробили, надумали так надумали.
Востаннє редагувалось BeneFuckTor в Суб 07 вер, 2024 23:55, всього редагувалось 1 раз.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 262 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 вер, 2024 23:48
UA написав:.......... Але ж 2 сорт найчисленніший. Саме він буде голосувати на наступних виборах за Арестовича, Чаплигу та ін. пустозвонів.
А за кого будете голосовать вы?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 07 вер, 2024 23:51
BeneFuckTor написав: stm написав:Какие проблемы у детей с загран паспортом? Откуда в 10 лет формируется ненависть к стране? )))
Які проблеми з заграном у дітей, не розумію? якщо є мама українка то немає, або ви про що, якщо можу проінформувати пишіть, що знаю розповім. Проблема у батьків НЕ НЕВЧАТИ дитину. Ви захотіли що б я це написав, тримайти, написав.
Говорить на польском - это не гарантия кудрявой жизни. Там образование стоит дороже поборов на шторы  Крутить провода на заводе правда тоже можно.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 вер, 2024 23:57
stm написав:это не гарантия кудрявой жизни. Там образование стоит дороже поборов на шторы  Крутить провода на заводе правда тоже можно.
Це навіть не тролінг. вибачайте
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 262 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 вер, 2024 00:00
stm написав: BeneFuckTor написав: stm написав:Какие проблемы у детей с загран паспортом? Откуда в 10 лет формируется ненависть к стране? )))
Які проблеми з заграном у дітей, не розумію? якщо є мама українка то немає, або ви про що, якщо можу проінформувати пишіть, що знаю розповім. Проблема у батьків НЕ НЕВЧАТИ дитину. Ви захотіли що б я це написав, тримайти, написав.
Говорить на польском - это не гарантия кудрявой жизни. Там образование стоит дороже поборов на шторы  Крутить провода на заводе правда тоже можно.
на Фуджікурі в Україні можна з мовою кудряво
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 08 вер, 2024 00:03
BeneFuckTor написав: stm написав:это не гарантия кудрявой жизни. Там образование стоит дороже поборов на шторы  Крутить провода на заводе правда тоже можно.
Це навіть не тролінг. вибачайте
Это лезвием по мечте. Я очень внимательно изучала вопрос. Если взрослый М18-60 выехал законно проблем с консульством у него нет. Услуги предоставляются в полном объёме. Даже те кто незаконно выехал должны были быть умнее и сделать второй загран сроком на 10 лет и не иметь проблем. Но мы имеем трусов и не умных, которые из-за отсутствия смекалки очень прям не любят Родину. UA тоже фактически говорит прямо "я устал, я ухожу" но формулирует другими словами, много, как Волошин в Испании, очень убедительно выходит  Его усталость никаким боком к демократическому пути не имеет. Он сдатся и там )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 вер, 2024 00:24
UA написав:Мне интересно какое соотношение постов За тцк и Против тцк будет, если не удалять посты Против тцк? 1 к 10 или 1 к 100 Имея уверенность что точно удалят вероятно многие не пишцт Тогда 1 к 1000? С точки зрения реальных настроений хотя бы местной аудитории.
Ай молодец, лучший пост! П,С, Реальные настроения видно по увеличению за последний год кол-ва подписчиков (+ 100тысяч (!)) столичного телеграм канала эээ "...подсказывающего гражданам места где можно быстро и без очередей встретится с тцк" 
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 вер, 2024 00:34
холява написав:............... Чому така кількість людей , які мали все і навіть більше обісрались при першому пострілі ? Нема було що захищати ? Спілкуватись можно по різному , але це твоя мова , країна , і ти повинен її захищати .. Я не кидаюсь гаслами , але так повинно бути .
+++
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 08 вер, 2024 00:35
katso написав:Реальные настроения видно
реальные настроения люди не хотят воевать до последнего украинца. Власть сбежит с нахомяченными миллионами, а новая власть скажет ваши проблемы решайте сами. И кто в итоге дурак?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2