BeneFuckTor написав: По перше там не регламентується порядок до 23 квітня(а оскільки ви тут хочете здаватись розумною то маєте знати що закон зворотньої дії не має. Саме тому у дп технічні проблеми. По друге я дані онивив і код є, але паспорт отримати НЕ можу.
Вєсті с полей, буквально сьогодні: у нас побільшало дівчат, краще б їх не було, але тепер так. Тож ви можете показати приклад, і стати першою на цьому форумі жінкою у зсу.
Так, всё. Сенс таки может заработать. Не на мне, а на Вас. Я, как пытающаяся казаться умной, посмотрю на результат и может быть Сенс сможет ещё заработать и на мне ) Просто, без купюр, если Вы не врёте дело то выигрышное, осталось дело за доверенностью на адвоката.
Вы и печалитесь в последнем абзаце и хотите гордиться мной, я заценила. Обещаю подумать
ЛАД написав:sens У вас несколько ответов (вроде бы?) на мои посты, но абсолютно непонятных. Один был понятный (насчёт добровольцев 2022г.), и то не правда. Я уже, по-моему, просил яснее высказываться?
Про міграцію хто правий ? Ви чи Вікіпедія ??
Опять не понял. Я, вроде, привёл вам цитату из Вики (причём, из украинской - ), подтверждающую мои слова. Откуда ваша цитата, не знаю. Вы ссылку не дали.
Wirująświatła написав:сейчас в обществе запрос на высокий EQ. Меня в 2021 приглашали помочь частной школе, там хотели обеспечить детям эмоционально насыщенную программу без гаджетов. За такое обучение родители были готовы башлять 10к в месяц. На поверку большинство персонала оказалось непрофпригодным и я отказался. У актеров как правило высокий EQ.
який нах EQ? всі хто знає що це таке - зараз вивозить своїх дітей. або вже давно вивіз...
Востаннє редагувалось sergey_stasyuk555 в Нед 08 вер, 2024 21:53, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Український політик Дмитро Корчинський заявив, що потрібно заборонити виїзд дітей за кордон під час війни. Він вважає, що молоде покоління має рости в Україні в ненависті до ворога.
Митя почав втрачати аудиторію, тому вирішив нагадав про себе бздурами
Вопрос не к нему (мало ли психов) а к тому кто пропускает его слова в эфир
detroytred написав:Український політик Дмитро Корчинський заявив, що потрібно заборонити виїзд дітей за кордон під час війни. Він вважає, що молоде покоління має рости в Україні в ненависті до ворога.
Митя почав втрачати аудиторію, тому вирішив нагадав про себе бздурами
Вопрос не к нему (мало ли психов) а к тому кто пропускает его слова в эфир
Iran sent over 200 Fath-360 short-range ballistic missiles to Russia. These missiles, with a range of up to 120 km, are expected to target Ukrainian infrastructure, cities like Kharkiv and Sumy, and military positions along the frontline such as Pokrovsk.
Ukrainian написав:Iran sent over 200 Fath-360 short-range ballistic missiles to Russia. These missiles, with a range of up to 120 km, are expected to target Ukrainian infrastructure, cities like Kharkiv and Sumy, and military positions along the frontline such as Pokrovsk.
Доки партнери чухаються Іран відправив нову партію ракет для нанесення ударів в межах Київської, Харківської, Сумської областей.