detroytred написав:Як на мене, питання треба починати з ранішого -- на що розраховували Світлоносні, коли самі піднімали з калєн гітлерів, путлерів, китайців, вчили-готуаали моджахедів і т.д.? Самі ж своїми руками робили їх потужними... Так на що розраховували-то?
имхо запад не однородный и пророссийских настроений там хватает, сейчас их не высказывают вслух (кроме орбана), но решения каким то чудом принимаются с учётом интересов рф. И Венгрию не изгоняют из НАТО за открытую пророссийскую позицию. Соответственно война закончится когда удовлетворятся хотелки путина или когда на рф/в Украине сменится власть.
То есть победа Украины вами не рассматривается вообще .
detroytred написав:Піду в ломбард, закладу нирку, і буду героїчно битись за Феррарі --- така хфілософія теж має місце. Головне в красиву обгортку загорнути.
Та можна і кндр побудувати в окремо взятій країні, виключно заради благородної мети, заради Перемоги. А що, хтось проти? То може, треба розрізняти хатєлки і реальність?
Wirująświatła написав:а там куда вывозят мёдом намазано? жить в статусе беженца положительно влияет на EQ? Кроме того проблемы с EQ во многих странах в т.ч. благополучных. В инете можно поискать статистику суицидов.
Провожу много времени на пляжах. Из подслушанного/наблюдений. - Мама, а почему в Польше полиция хорошая, а в Украине плохая?
- Двое полицаев пьют воду с фонтанчика, никого не трогают. Бегут двое малых по пляжу и орут - Папа спасайся, бандиты
я другой такой страны не знаю, где так долго терпит человек
Wirująświatła написав:сейчас в обществе запрос на высокий EQ. Меня в 2021 приглашали помочь частной школе, там хотели обеспечить детям эмоционально насыщенную программу без гаджетов. За такое обучение родители были готовы башлять 10к в месяц. На поверку большинство персонала оказалось непрофпригодным и я отказался. У актеров как правило высокий EQ.
який нах EQ? всі хто знає що це таке - зараз вивозить своїх дітей. або вже давно вивіз...
У столичних приватних школах цього року навчатиметься на третину більше учнів порівняно з минулим роком. Частина сімей повертається з-за кордону, до Києва їдуть переселенці зі сходу та півдня
На 10% зросла кількість запитів на роботу із психологом, каже академічна директорка мережі освітніх проєктів МрійДій Мирослава Товкало. «Вчимо школярів, як ідентифікувати власні емоції, просити про допомогу, боротися із стресом тощо. У кожній із шкіл працюють психологи відповідно до віку учнів, тобто окремо початкова школа, окремо — середня і старша», — каже вона. Та додає, що всі вчителі - у львівській та київських школах проходять навчання з домедичної допомоги та психоемоційного супроводу. Схожі програми діють і в Європейському колегіумі. «З початку великої війни психологи вчать діток, як справлятися зі стресом, як проговорювати те, що дитина відчуває, навчають різних дихальних практик тощо», — каже Гордецька. І це — ще одна перевага приватної школи, які розробили хороші програми онлайн-навчання.
Wirująświatła написав:сейчас в обществе запрос на высокий EQ. Меня в 2021 приглашали помочь частной школе, там хотели обеспечить детям эмоционально насыщенную программу без гаджетов. За такое обучение родители были готовы башлять 10к в месяц. На поверку большинство персонала оказалось непрофпригодным и я отказался. У актеров как правило высокий EQ.
який нах EQ? всі хто знає що це таке - зараз вивозить своїх дітей. або вже давно вивіз...
У столичних приватних школах цього року навчатиметься на третину більше учнів порівняно з минулим роком. Частина сімей повертається з-за кордону, до Києва їдуть переселенці зі сходу та півдня
Что бы эта заметка стала "опровержением" - нужно знать процент "повертається з-за кордону" Знакомая как раз перед сентябрем в страну заезжала - говорит "очередей ВООБЩЕ нет". А в начале лета - были...
Схожі програми діють і в Європейському колегіумі. «З початку великої війни психологи вчать діток, як справлятися зі стресом, як проговорювати те, що дитина відчуває, навчають різних дихальних практик тощо», — каже Гордецька. І це — ще одна перевага приватної школи, які розробили хороші програми онлайн-навчання.
до 12 лет сейчас дети удивительно позитивные и адекватные. На них не давит марафон и лопаты кулебы. зло скопилось в одном месте, а дети в другом.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 09 вер, 2024 09:48, всього редагувалось 2 разів.
_hunter написав:Что бы эта заметка стала "опровержением" - нужно знать процент "повертається з-за кордону" Знакомая как раз перед сентябрем в страну заезжала - говорит "очередей ВООБЩЕ нет". А в начале лета - были...
detroytred написав:Піду в ломбард, закладу нирку, і буду героїчно битись за Феррарі --- така хфілософія теж має місце. Головне в красиву обгортку загорнути.
Та можна і кндр побудувати в окремо взятій країні, виключно заради благородної мети, заради Перемоги. А що, хтось проти? То може, треба розрізняти хатєлки і реальність?
Так домінування "Перемога за будь-яку ціну" проглядається чим далі, тим сильніше. Не "рпв за будь-яку ціну", а Перемога. Ціні, як не було уваги, так і немає. І не буде. Поки реальність не виставить неможливість.
Я казав і кажу: повний перехід на нову якість стане, коли політична влада вимушена буде віддати частину влади військовим. Обопреться на військових... Поки вона опирається на допомогу партнерів. Поки такої опори вистачає. Коли не стане вистачати, то на кого їй буде опиратися??? Окрім всл та ура-патріотів? Ні на кого. Тоді настане зірковий час отим бажанням, які лунають зара, як в ефірах, відосах, так і тут на гілці.
Нєє)) Ну ще може трапитися варіант жлобства зевлади ділитися. А що? Можливо і таке)) Але це менш ймовірно. Скоріше поділяться. Коли прийде час, що прижме конкретно. Саме тому і заміни залужних... На тих, хто буде саме підтримувати, а не сам схоче потягти ковдру на себе.
До речі! В оркостані саме це вже і відбувається. Зміни під саме це. На змогу опертися на своїх підходящих.