|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 10 вер, 2024 14:19
andrijk777 написав: detroytred написав:Так я про те і кажу, що однакові вони. Якщо китайський план ви визначаєте, як побажання, то і трампівський такий же.
А я кажу ні. Трамп надав алгоритм виконання цього плану. Зокрема методи впливу на сторони "конфлікту". Китай - нічого цього не надав. Зокрема як Китай буде впливати на Україну - невідомо. *І до речі - в те що Китай хоче миру на будь-яких кордонах - я не вірю. Це просто слова.
Так і невідомо, якщо рфія та Україна одночасно відмовлять Трампу, що він буде робити. В плані не визначено ж?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 вер, 2024 14:28
detroytred написав:Так і невідомо, якщо рфія та Україна одночасно відмовлять Трампу, що він буде робити. В плані не визначено ж?
Мені особисто цей план не показували. Декілька постів вище я написав можливий варіант вирішення.Тобто є план Трампа де все більш менш-зрозуміло, але є деякі нюанси, які в принципі рішаємі. А є план Китаю, де взагалі нічого не відомо і не зрозуміло як це буде примирення виглядати на практиці. І ви стверджуєте "що однакові вони". Все, до побачення.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 10 вер, 2024 16:30, всього редагувалось 2 разів.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 вер, 2024 14:32
ЛАД написав:Речь о сегодняшней ситуации. Понимаю, что это следствие минувших 30 лет, но это уже прошло и не изменишь. Что должно государство делать сегодня?
если в рамках существующей социально-политической модели - упор на наемную армию. а диапазон моб-возраста должен быть значительно сужен. 25-40 например. олигархи дальше пусть нанимают чвк со всей африки и бангладешей. чапаи - платят гривной, нет гривны - пусть строят блиндажи на северных границах. не хатает таких ресурсов - значит менять социльно-экономическую модель. деприватизация предприятий олигархов, оказавшихсяне не на высоте положения. ревизию культурной политики , уж точно не переименновывать улицы украинца- ракетчика Глушко на древненорманских феодалов. Стигматизировать "чапаев" как безответственных крикунов, и диванных радикалов.
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 вер, 2024 14:41
Bobua написав:ХХІст. Я певен, що всі потрібні дані вони мають у зручному табличному вигляді на компах. І знайти та вивезти всіх зайвих -- просто. Завели в поїзди, закрили на замок, наказали владою ЄС полякам не втручатись -- і тутуту в Україну
Якраз тому що 21ст. то і зайвих людей вже немає. Люди це нова нафта. Кучма розпродав заводи, Тимошенко - землю, то Зе торгує тим що залишилось, людьми. За усіх зайвих вже заплачено, повертать нема дурних.
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 вер, 2024 14:48
detroytred написав: ЛАД написав:........... Что надо делать? Сдаваться? Или есть другие варианты?
Держава це хто? Хто від її імені вирішує? Посадовці, можновладці. Перш за все чітко озвучити пріоритети. По-друге, самим стати отакими ідеальними, патріотичними і т.д. Як вони хочуть від пересічного.
Таких идеальных не бывает почти нигде. Разве что типа Альенде, но это редкость и результат часто неудовлетворительный. И никто не требует от пересичных "идеальности". Требуют выполнения основных обязанностей гражданина. Грудью на дот никто не предлагает. По-третє, чого хочуть від вищестоящих навіть патріотичні герої? Зранку давав посилання. Герой так і каже: "Мене ніхто не запитує". Не питають, що йому потрібно для кращого виконання задач...; як зробити ефективніше. Навіть героїв не питають, а не те що пересічних.
Тому не дивно, що несамураї, тим паче обирають несамурайський шлях.
В Вашем примере мнение этого комроты должен выслушивать комбат, иногда комполка. Но это не генералы, о которых он говорит. Ни в какой армии не будет генерал выслушивать мнение комроты, каким бы героем он не был. Разве что в случае, если эта рота это спецотряд с каким-то особым заданием. И Вы это сами прекрасно понимаете (и, если не ошибаюсь, сами писали).
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 10 вер, 2024 14:51, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4853 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 10 вер, 2024 14:55
Mimohod написав:Люди це нова нафта.
важное уточнение - молодые люди новая нефть. Благодаря медицине продолжительность жизни выросла и кто то должен работать чтобы этих стариков кормить. Европа стареет и не хочет рожать. население ЕС 449,2 миллиона. Проглотить 12-20 млн молодых украинцев? легко. Их и не заметят. Это как на весь поезд 15 вагонов будет ехать 20 иностранцев. Если их не собирать в одном месте получится чуть больше одного на вагон. Старичков отправят на пенсию раньше и вот вам рабочие места. При низкой инфляции у большинства 50+ уже есть пенсионный капитал. Тут другая проблема, если мигранты с Украины не будут наполнять наш пенс.фонд (а с какой радости им это делать?) наши пенсы после открытия границ быстро останутся без пенсий (или будут ее получать необеспеченными деньгами). По данным ООН, в 1994—2014 годах количество людей старше 60 лет удвоилось, и уже в 2014 году количество пожилых людей в мире превысило число детей в возрасте до пяти лет
Worldometer, 15 ноября 2022 года население Земли достигло 8 млрд[11]. Учёные из ООН и Вашингтонского университета в 2014 году считали, что население Земли к 2100 году составит 11 млрд человек
ранее понадобилось 10 000 лет, чтобы число жителей планеты выросло с 5 млн до 1 млрд человек (1800 год), чтобы удвоить население до 2 млрд человек понадобилось ещё 125 лет (1925 год), и лишь 50 лет, чтобы удвоить это число вновь до 4 млрд человек (1975 год)[25], что дало повод говорить о демографическом взрыве
как то не очень похоже на новую нефть, количество которой растёт в такой прогрессии. За 200 лет +7 млрд. 1800 1 000 000 2022 8 000 000 Имхо ближайшие войны будут за еду и за пресную воду.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 10 вер, 2024 15:25, всього редагувалось 9 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 10 вер, 2024 15:03
fox767676 написав: ЛАД написав:Речь о сегодняшней ситуации. Понимаю, что это следствие минувших 30 лет, но это уже прошло и не изменишь. Что должно государство делать сегодня?
если в рамках существующей социально-политической модели - упор на наемную армию. а диапазон моб-возраста должен быть значительно сужен. 25-40 например. олигархи дальше пусть нанимают чвк со всей африки и бангладешей. чапаи - платят гривной, нет гривны - пусть строят блиндажи на северных границах. не хатает таких ресурсов - значит менять социльно-экономическую модель. деприватизация предприятий олигархов, оказавшихсяне не на высоте положения. ревизию культурной политики , уж точно не переименновывать улицы украинца- ракетчика Глушко на древненорманских феодалов. Стигматизировать "чапаев" как безответственных крикунов, и диванных радикалов.
Хорошие предложения. Но деприватизация предприятий олигархов прямо сегодня денег не даст. А на зарплату армии денег уже не хватает. Второй момент. Очень сомневаюсь, что такая бедная (и до войны, а, тем более, сегодня) страна сможет нанять армию, достаточную для войны с РФ. РФ сегодня тоже фактически воюет наёмной армией, но денег у неё значительно больше. И третье. Эти крикуны, о которых Вы говорите, кричат так громко и так сильно, что, боюсь, при попытке их стигматизировать сами стигматизируют кого угодно. В. т.ч. и власть. Для реализации Ваших предложений власть должна обладать властью (простите за тавтологию) примерно как была у Сталина. Такого сегодня и близко нет.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4853 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 10 вер, 2024 15:23
flysoulfly написав: flyman написав: olmyb написав:Трамп імхо вже провів таємні переговори з путіним, і погодив віддати росії Крим, Донецьку і Луганську області, в адмін. кордонах, що повинно бути закріплено юридично, можливо через референдуми "самовизначення" населення через 15 років, що за умови контролю, заміни населення, вигнання корінних жителів аля Калінінградська обл., є гарантованим сценарієм остаточного захоплення території, плюс Україну не приймають в НАТО, плюс статус російської мови в Україні. Тому таким важливим для росіян є контроль саме над усією Донеччиною до американських виборів, з надією на перемогу Трампа. "Плюшки" для України - повернення частини Запорізької і Херсонської областей. На Україну Трампу начхати, з нею він нічого не погоджував, а буде діяти "кнутом", заблокувавши усю допомогу.
джерело: <del> ОБС </del> генерал СВР
підполковник ФСБ
В основі мого імхо лише простий логічний висновок, що лежить на поверхні, погуглив "генерал СВР", не знав такого. У мене є родичі в США, дві сім'ї, були прихильниками Трампа, переконав голосувати за Харріс.
-
olmyb
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 вер, 2024 15:26
whois2010 написав: холява написав:На счет открыть границы , очень плохо отношусь . Судя по сообщениям некоторых форумчан , государство еще НЕДОСТАТОЧНО поработало над призывом . Жалуются , что не выпускают , что хотят заставить служить той стране , в которой учились , зарабатывали , покупали недвижимость и не одну . Мол я заработал , а вы там хоть все сгиньте , мне неинтересно . Так не пойдет .
кожен раз зарікаюся коментувати висери клоуна-тєрапєвта і кожен раз воно пробиває дно. 1. Держава з владою нездар-імпотентів замість того, щоб забезпечити роботу існуючих норм законодавства з мобілізації, бере у заручники громадян, обмежуючи їх у правах по статевій та віковій ознаці. Чим порушує норми Конституції. 2. Наш проктолог-урінотерапевт забуває, що держава не вчить, не лікує і не рятує безкоштовно. Все це було оплачено нашими податками або податками, сплаченими нашими батьками. Хто вчився на комерційній основі та лікується у приватних клініках, взагалі не розуміють, про що ти верзеш. 3. "Зарабатывали , покупали недвижимость и не одну". Тобто, я створив робочі місця, платив податки, не смоктав і не розпилював бюджет, то через це я тепер в заручниках, а заброньовані ухилянти з ОВА, які все життя були нікчемами та жерли мої податки, зараз приходять до мене з комісією перевіряти журнал війського обліку працівників та погрожують мені штрафами. Це "норм". Халява, а якщо хлопець 18 років ще не придбаd нерухомість, вчився у приватному садку та на комерц. основі в універі, лікувався в приватній клініці, чим він зобов'язаний цій території, що його тримають тут у заручниках? Яке ж ти мерзенне...
Только вернулся с огорода , а тут ..... Послушайте ,я с вами свиней не пас , обращайтесь ко мне как и я к вам . По первому пункту , ВЫ обязаны были явится в ТЦК и исполнять конституционный долг по защите , а не оговаривать его , что буду делать , что не буду . По второму пункту , проктолог -уважаемая профессия , если бы я знал ..... , уринотерапевт -даже не слышал -это вам в голову вставили или что это ? Третий пункт , вы зарегистрированы в Податковий Украины , работали и платили налоги , согласно которых могли свободно распоряжаться своими деньгами и соответственно иметь все что хотели на территории государства . Вы имели дом , квартиру , машину ...... и т. д., а теперь горите все в аду .....? Я поехал ...? Распределение налогов , собранных государством ,никак не может быть зависимым от вас или меня . Людей распоряжающихся финансами назначает исполнительная власть . А хлопчик что , случайно попал в Украину , или тут родился ? Если тут , то он гражданин Украины , соответственно должен исполнять законы Украины . ....когда вы следующий раз будете писать о всех видимых вами трудностях , постарайтесь вспомнить о других ... например о тех кто защищает вас , о солдатах .... погибших ребятах . Вы даже можете встретить похоронную процессию , и прямо маме или папе погибшего в лицо спросить ,ПОЧЕМУ вас или вашего сына не выпускают за границу . Вы же заплатили налоги .... Лучше это делать в каске ..... Вы заметили , что наиболее болезненно к этому вопросу подходят те кто или не желают служить , или те кто сьебнули или хотят сьебнуть (ПАТРИОТЫ ) Мол нас это не касается ...
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Вів 10 вер, 2024 15:36
ЛАД написав: detroytred написав: ЛАД написав:........... Что надо делать? Сдаваться? Или есть другие варианты?
Держава це хто? Хто від її імені вирішує? Посадовці, можновладці. Перш за все чітко озвучити пріоритети. По-друге, самим стати отакими ідеальними, патріотичними і т.д. Як вони хочуть від пересічного.
Таких идеальных не бывает почти нигде. Разве что типа Альенде, но это редкость и результат часто неудовлетворительный. И никто не требует от пересичных "идеальности". Требуют выполнения основных обязанностей гражданина. Грудью на дот никто не предлагает. По-третє, чого хочуть від вищестоящих навіть патріотичні герої? Зранку давав посилання. Герой так і каже: "Мене ніхто не запитує". Не питають, що йому потрібно для кращого виконання задач...; як зробити ефективніше. Навіть героїв не питають, а не те що пересічних.
Тому не дивно, що несамураї, тим паче обирають несамурайський шлях.
В Вашем примере мнение этого комроты должен выслушивать комбат, иногда комполка. Но это не генералы, о которых он говорит. Ни в какой армии не будет генерал выслушивать мнение комроты, каким бы героем он не был. Разве что в случае, если эта рота это спецотряд с каким-то особым заданием. И Вы это сами прекрасно понимаете (и, если не ошибаюсь, сами писали).
Саме так. Думка від взводного повинна доходити до ГК. По ланцюжку вгору. Проблема в тому, що отим нагорі пох, що внизу. А форма, за якою вони повинні взнавати і забезпечувати отих нижніх (хоч самі особисто, хоч через ланцюг) це вже лише варіанти. Учора спілкувався зі знайомим... Добровольцем. матюгається, що паперів-доповідей-перевірок-розслідувань втричі більше, ніж до війни, стало. Знов. А розпорядження, накази, перевірки йому роблять ... м'яко кажучи, непрофесіонали)) Не його питають, як йому треба для підвищення ефективності, а навпаки --- валять і валять його, професіонала, ефективність, нижче і нижче.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|