|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 12 вер, 2024 19:59
Mimohod написав: fox767676 написав:Буде ізраїльська модель де через армію доведеться пройти всім, і заброньованим, і пакртактиву, і нездоровим токсікоманам, і незламницям, і діточкам
Буде білоруська модель зовнішнього керування. Хто під свій ядерний зонтик нас візьме той і буде танцювати
Ну НАТО не візьме. А щодо Москви, то ми тут на цій гілці дискутуємо як запобігти цьому. Під чиєю ядерною парасолькою Сербія чи Єгипет ?
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 вер, 2024 20:02
Hotab написав: а потім розкажете з чого ви взяли що ціна буде сталою всі роки а не скажімо приймуть допку до угоди
Так ви мені скажіть, ви з Бенефактором зробили висновки про «переплата в 6 разів» виходячи з «допок» яких ще не існує?? Ви вже знаєте що буде в тих допках , якщо вони взагалі будуть? Ви ж не Коля Герасімов, який побував в космозоо і знає як воно буде на протязі 12 років з допками . І чи будуть вони взагалі. Ми можемо аналізувати лише наявний документ. І ціни в ньому. І чи є там мова про перерахування оплати на індекс інфляції. А індекс інфляції наприклад за останні 15 років нам відомо. То може там ніяких 6 раз переплати і не буде?? Чи у вас все одно «все однозначно»? 😅
і знову ви маніпулюєте. це ви стверджували що ціна стала на всі роки контракту. це не більше ніж ваша фантазія. і я вказав як запросто вона може бути змінена. ви побували в майбутньому щоб стрверджувати що її не змінять? я лише у відповідь зробив те саме що й ви - припустив як воно складеться. от тільки виходить що вам припускати можна а мені ні? з якого це дива ви так вирішили? ЗІ і ви так і не відповіли - що буде коли як ви кажете гривня обесціниться і через не вигідність проводити роботи арендодавець перестане робити ТО.
Востаннє редагувалось tester7336 в Чет 12 вер, 2024 20:30, всього редагувалось 1 раз.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 вер, 2024 20:06
Xenon написав:Західні партнери не дозволяють Україні запускати ракети навіть по всім російським цілям на окупованих територіях, — Le Monde
Українські війська нібито «зробили кілька помилок», тому країни Заходу обережні.
Наприклад, у червні ЗСУ поцілили ракетами ATACMS по військовій базі рф, на якій розташовані радари, що використовуються для ядерного стримування.
Эти чудо ракеты кнопкой на базе NATы не выключаются, как Кибертрак РамзанБадырова, если летят не туда и не столько, сколько с завода заложено, а чуть дальше? Пора бы эти пентагоновские пукалки на ЮМЗ чуть допилить, чтоб и на 1000км летели
-
барабашов
-
-
- Заблокований
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 вер, 2024 20:10
Зе - "все йде за планом" (десь я вже чув подібне). Що ж, запам'ятаємо ці слова.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 вер, 2024 20:31
В контексті Довго, 2:38 годин Міф про «визвольний похід» і «золотий вересень»: як СССР ударив у спину Польщі // Історія без міфів
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 12 вер, 2024 20:39
Schmit написав:Зе - "все йде за планом" (десь я вже чув подібне). Що ж, запам'ятаємо ці слова.
козацька/татарська/монгольська тактика: імітація відступу, заманювання в мішок
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 12 вер, 2024 20:52
ЛАД написав: Бетон написав:......... Для отримання довідки на 4 раз тьотя на пимоненка заявила ідіть робіть дитині кров з вени на загальний аналіз, проходьте окуліста і ще купу врачів.
Не знаком с вашей ситуацией, но вы уверены, что всё это не нужно? Вообще говоря, периодические обследования полезны и даже необходимы.
Не специалист. Но два других специалиста сказали, что тётка малость не в себе. 2:1. Тётка проиграла
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 12 вер, 2024 20:53
Schmit написав:Зе - "все йде за планом" (десь я вже чув подібне). Що ж, запам'ятаємо ці слова.
не так страшен отступ, как контрнаступ 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 12 вер, 2024 21:05
Бетон написав: ЛАД написав: Бетон написав:......... Для отримання довідки на 4 раз тьотя на пимоненка заявила ідіть робіть дитині кров з вени на загальний аналіз, проходьте окуліста і ще купу врачів.
Не знаком с вашей ситуацией, но вы уверены, что всё это не нужно? Вообще говоря, периодические обследования полезны и даже необходимы.
Не специалист. Но два других специалиста сказали, что тётка малость не в себе. 2:1. Тётка проиграла
Молодец, тётку победил ... Достойная победа штангиста Только ... Ты, вроде как, детей уже вывез. И сам собирался в декабре выехать А тут, дети, справки, школы Чёй-то не стыкуется
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 12 вер, 2024 21:22
tester7336 знову ви маніпулюєте. це ви стверджували що ціна стала на всі роки контракту.
А що в контракті про це сказано? Що не стала? Чи там цифра вписана? Чи діапазон? Як там? Ви ж читали? Бо я ні ЗІ і ви так і не відповіли - що буде коли як ви кажете гривня обесціниться і через не вигідність проводити роботи арендодавець перестане робити ТО.
Ви це у мене питаєте? Я вам зразу сказав «все не однозначно». Але ви кажете «однозначно» Так що там однозначно про це написано? )) Чи також не написано і таки неоднозначно? 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2462 раз.
-
-
Профіль
-
-
3