|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:56
detroytred написав: andrijk777 написав:detroytredТрохи не так. В силу своєї некомпетентності Зе думав що можна приїхати і послати пу на**й. Він так і зробив. Він вважав
Власне про це і була мова. А причини і те, що він вважав, -- да яка різниця)) Все ж таки я гадаю, що і ПАП не зміг би відтерміновувати або йти на дрібні поступки безкінечно. Власне путло і приймав це відтермінування лише тому, що розраховував на нову владу, яка вже піде на принципові значні поступки -- а саме на формулу Штайнмаера.
Так ПАП і готувався. В нього звичайно була купа недоліків але до війни він готувався - це факт. А Зе будував дороги і закликав на шашлики. Але ж так проголосував народ!!! Я вже писав - вибрати коміка Верховним Головнокомандуючим перед такою великою війною - це іронія долі. 
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 13 вер, 2024 16:57, всього редагувалось 1 раз.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:57
detroytred написав:Все ж таки я гадаю, що і ПАП не зміг би відтерміновувати або йт
гадаю при ПАПі все обмежилось би анексіею ОРДЛО, ну може спробою вийти на адмінкордони
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:00
fox767676 написав: detroytred написав:Все ж таки я гадаю, що і ПАП не зміг би відтерміновувати або йт
гадаю при ПАПі все обмежилось би анексіею ОРДЛО, ну може спробою вийти на адмінкордони
Почему?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:02
fox767676 написав: detroytred написав:Все ж таки я гадаю, що і ПАП не зміг би відтерміновувати або йт
Що на це скажуть прихильники тези цілі, як "повного знищення України та українців"?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:06
andrijk777 написав: detroytred написав: andrijk777 написав:detroytredТрохи не так. В силу своєї некомпетентності Зе думав що можна приїхати і послати пу на**й. Він так і зробив. Він вважав
Власне про це і була мова. А причини і те, що він вважав, -- да яка різниця)) Все ж таки я гадаю, що і ПАП не зміг би відтерміновувати або йти на дрібні поступки безкінечно. Власне путло і приймав це відтермінування лише тому, що розраховував на нову владу, яка вже піде на принципові значні поступки -- а саме на формулу Штайнмаера.
Так ПАП і готувався. В нього звичайно була купа недоліків але до війни він готувався - це факт. А Зе будував дороги і закликав на шашлики. Але ж так проголосував народ!!! Я вже писав - вибрати коміка Верховним Головнокомандуючим перед такою великою війною - це іронія долі. 
Так готувався, що навіть за 5!!! років не навів порядку з військоматами. І так, що навіть на третьому році війни зараз і досі лунає про "маленьку совецьку армію". По суті ПАП готувався - да, до АТО... Ну нехай з черговим більшим загостренням.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:09
detroytred написав:Все ж таки я гадаю, що і ПАП не зміг би відтерміновувати або йти на дрібні поступки безкінечно. Власне путло і приймав це відтермінування лише тому, що розраховував на нову владу, яка вже піде на принципові значні поступки -- а саме на формулу Штайнмаера. Або хоч яку хформулу, хоч кого, хоч що, головне -- реалізацію Мінських угод. Не відтермінування, а вже реалізацію.
Так після Парижу, де Зе, начебто, намахав і прслав Пу, не було загострення на фронті. Навпаки, Пу зробив ставку на медведчукв, на політичну перемогу, як в Грузії. Канали брехали, рейтинги зростали, все йшло по плану. Але плани були і в Зе, план повторити шлях Пу до абсолютної влади: канали, олігархи, опозиція. Ну і результат - Пу взбісиася, за кума, через рік підготовки почалась велика війна.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:10
sashaqbl написав: ЛАД написав:Вы знаете, мне несколько надоела игра в одни ворота. Меня тут засыпают вопросами, я как относительно воспитанный человек на них более или менее подробно отвечаю. Причём часто вопросы довольно личного характера. Потом получаю оскорбления и упрёки, что меня слишком много. При этом на мои вопросы часто не отвечают.
І все ж ви не відповіли. Який на Вашу думку мав бути мир, якого мав досягнути Зеленський. Повернення Криму і Донбасу, а що взамін ми мали дати?
Киев - мать городов русских для широкой дружбы и полного подчинения.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
ЛАД написав: flyman написав:............. а хто пролюбив, Порошенко, чи ваш любімчик, який знав але готувався отріцатєльно?
Вы умнее Schmit, но недалеко ушли от него по другим параметрам. Зеленский не мой "любимчик" и вы это прекрасно знаете по политветке еще с 2019. Я голосовал за него, т.к. меня не устаивал "армовир", особенно 2-я и 3-я часть лозунга.Кроме того я надеялся, что у него хватит мужества сопротивляться "рівню незламності громадської думки" и добиться мира с РФ. Но, к сожалению, он фактически продолжил политику Порошенко. Может быть, откладывал изменения на потом, но этого мы уже не узнаем. Результат есть.
мені цікаво, а з якого переляку міг не влаштовувати армовір??? особливо віра - ви людина не віруюча, чого ж ви проти? дуже цікаво...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
detroytred написав: fox767676 написав: detroytred написав:Все ж таки я гадаю, що і ПАП не зміг би відтерміновувати або йт
Що на це скажуть прихильники тези цілі, як "повного знищення України та українців"?
вибір 2019 ще далі понизив рейтинг України\українців як в очах путіна так і світового співтовариства до рівня бананової республіки хоч якось рахуватися з такими не мало сенсу для світових хижаків При Петрі все скінчилося би засіданням радбезу рф 22.02.2024 з рішенням про визнання і анексію ЛДНР. Можливо спробували б якусь новоросію в Маріуполі організувати
Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 13 вер, 2024 17:11, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 13 вер, 2024 17:11
detroytred написав: andrijk777 написав:detroytredТрохи не так. В силу своєї некомпетентності Зе думав що можна приїхати і послати пу на**й. Він так і зробив. Він вважав
Власне про це і була мова. А причини і те, що він вважав, -- да яка різниця)) Все ж таки я гадаю, що і ПАП не зміг би відтерміновувати або йти на дрібні поступки безкінечно. Власне путло і приймав це відтермінування лише тому, що розраховував на нову владу, яка вже піде на принципові значні поступки -- а саме на формулу Штайнмаера. Або хоч яку хформулу, хоч кого, хоч що, головне -- реалізацію Мінських угод. Не відтермінування, а вже реалізацію.
але є один ньюанс, попередник діяв згідно принципу "хочеш миру - готуйся до війни", а в наступника "просто пєрєстать"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1