Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 98369837983898399840 ... 14691>
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:33

andrijk777 написав:
  ЛАД написав:Не знаю, как по мне, то очевидно, что Зеленский готов к переговорам и только старается обеспечить лучшие условия.

Усі в Україні без виключення хочуть переговорів "на лучших условиях".
Тільки у песікота ці условия: кордони 91 + репарації від московії, а у мене, наприклад, кордони по сьогоднішній лінії вогню.
То на яких "условиях"(конкретно) Зе хоче переговорів?

На максимально благоприятных, которых удастся добиться.
А уж там, что удастся, то удастся.
Это будет зависеть не от песікота и не от Вас или меня. И даже не столько от Зеленского, сколько от наших "партнёров". Поэтому, имхо, Зеленский настаивает на "кордоны 91" - проси больше, получишь хоть что-то.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 13 вер, 2024 15:54, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:36

Denik написав:Орки підняли облікову ставку до 19%.
Тепер всі їх банки - це МММ, а наїбуліна - це Мавроді )))).

им там уже МВФ спешит на помощь...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:37

wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:Кроме того я надеялся, что у него хватит мужества сопротивляться "рівню незламності громадської думки" и добиться мира с РФ. Но, к сожалению, он фактически продолжил политику Порошенко.

якого, на вашу думку, миру він мав добитися? можете детально пояснити? особливо, якщо рф не збиралася ніякого миру добиватися, а хотіла знищити україну. невже це не очевидно?

ЛАД з Харкова, враховуйте це. Там інший менталітет.
Хочете детально? Дуже просто - Лукашенко. Мир з РФ, без особливих поступок. + ще й знижки на газ/нафту. Ідеальний правитель(в плані взаємодії з РФ) для людей зі Східної/Південної України.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:39

sens написав:киньте посилання на реєстр з текстом.

https://reyestr.court.gov.ua/Review/112988151
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:51

Чіткі терміни служби ▶ Довготривалий пікет за чіткі терміни військової служби

Шановні любителі шукати та розганяти зраду!
Наголошуємо, що Довготривалий пікет за встановлення чітких термінів військової служби у м.Київ є ініціативою виключно спільноти за Чіткі терміни служби!
Не окремих депутатів, не громадських організацій, не будь-яких інших спільнот тощо!
Пікет відбуватиметься за умов дотримання чинного законодавства України та підзаконних актів. Учасників з метою захисту від прокацапських провокацій супроводжуватиме поліція діалогу. Впевнені, що Служба Безпеки України також триматиме руку на пульсі!
Наші вимоги законні! Ми не маємо на меті нашкодити державі або похитнути її суверенітет! Навпаки - ми хочемо, щоб українське військо було могутнім і непохитним, задля добробуту країни та відсічі, яку ворог не забуде тисячоліття!
Разом до мети!

# ріднізатермінислужби
# чіткітермінислужби
# термінислужби
# звільненнязіслужби
# правоназвільнення
# рідні
# ridni
# демобілізація
# demobilization

Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:53

wild.tomcat написав:..............
а якщо по темі поста, мова йде не про сприйняття теперіщніх результатів війни, а того, що було в 19у. так все ж таки, якого миру мав добитися зе? не збиралася раша ні в який зі способів добиватися миру, інакшого як знищення україни. до зе це дійшло лише після 22го. але пізно, час втрачено. можете, хоча б коротко, написати, без відсилань на цитати інших учасників форуму, що мав зробити зе, щоб був мир. ну правда, дуже цікаво.

Вы знаете, мне несколько надоела игра в одни ворота.
Меня тут засыпают вопросами, я как относительно воспитанный человек на них более или менее подробно отвечаю. Причём часто вопросы довольно личного характера.
Потом получаю оскорбления и упрёки, что меня слишком много. При этом на мои вопросы часто не отвечают.
Но если вкратце, то
1. в 2019-21 должен был добиться примерно такого мира как до 2014;
2. "раша", може, і не збиралася;
3. треба було йти на якісь поступки, а не продовжувати спробувати довести, що наш погляд на Мінськ єдино вірний, можливо, навіть треба було проголосити незалежність ЛДНР;
4. ваше твердження щодо того, що єдина мета "раші" це "знищення україни" досить сумнівне, бо якщо так, то ніякий мир з РФ в принципі неможливий.

А теперь вопрос к вам. Не о 2019, и не о 2022. О сегодняшнем дне.
Хорошо, "час втрачено", что надо делать сегодня? Хоча б коротко.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:55

ЛАД
Не згідний.
Зеленський не "барига". У нього інший психотип.
Я думаю що путін кинув(обманув) Зе в 2022. Думаю були деякі розмови з Зе і вторгнення мало виглядати інакше. Тому в Зе ще є особиста образа на пу.
Не хоче Зе ніяких перемовин. В 2022 вони були тому що Зе пере*рав. Думав що це кінець. Але якось воно з часом налагодилось, ситуація була переосмислена і ... виявилось що можна воювати з РФ. Перед 2022 ніяка війна не передбачалась, напевно Зе думав що то буде гра в одні ворота.

Тепер ситуація заходить в тупік, "партнери" тиснуть все сильніше на нього - тому він змушений шукати шляхи переговорів. Але я впевнений, в душі він ніяких перемовин не хоче.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 15:57

andrijk777 написав:ЛАД
Не згідний.
Я думаю що путін кинув(обманув) Зе в 2022. Думаю були деякі розмови з Зе і вторгнення мало виглядати інакше. Тому в Зе ще є особиста образа на пу.
Не хоче Зе ніяких перемовин. В 2022 вони були тому що Зе пере*рав. Думав що це кінець. Але якось воно з часом налагодилось, ситуація була переосмислена і ... виявилось що можна воювати з РФ. Перед 2022 ніяка війна не передбачалась, напевно Зе думав що то буде гра в одні ворота.

Тепер ситуація заходить в тупік, "партнери" тиснуть все сильніше на нього - тому він змушений шукати шляхи переговорів. Але я впевнений, в душі він ніяких перемовин не хоче.

Тепер ця парочка буде при владі 20, 30 роки.
Бетон

Подякував: 191 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:01

ЛАД написав:
  wild.tomcat написав:..............
а якщо по темі поста, мова йде не про сприйняття теперіщніх результатів війни, а того, що було в 19у. так все ж таки, якого миру мав добитися зе? не збиралася раша ні в який зі способів добиватися миру, інакшого як знищення україни. до зе це дійшло лише після 22го. але пізно, час втрачено. можете, хоча б коротко, написати, без відсилань на цитати інших учасників форуму, що мав зробити зе, щоб був мир. ну правда, дуже цікаво.

Вы знаете, мне несколько надоела игра в одни ворота.
Меня тут засыпают вопросами, я как относительно воспитанный человек на них более или менее подробно отвечаю. Причём часто вопросы довольно личного характера.
Потом получаю оскорбления и упрёки, что меня слишком много. При этом на мои вопросы часто не отвечают.
Но если вкратце, то
1. в 2019-21 должен был добиться примерно такого мира как до 2014;
2. "раша", може, і не збиралася;
3. треба було йти на якісь поступки, а не продовжувати спробувати довести, що наш погляд на Мінськ єдино вірний, можливо, навіть треба було проголосити незалежність ЛДНР;
4. ваше твердження щодо того, що єдина мета "раші" це "знищення україни" досить сумнівне, бо якщо так, то ніякий мир з РФ в принципі неможливий.

А теперь вопрос к вам. Не о 2019, и не о 2022. О сегодняшнем дне.
Хорошо, "час втрачено", что надо делать сегодня? Хоча б коротко.

я вже теж писав про це, коли ще freeze тут бував і писав свої думки. повністю переводити країну на військові рейки, як би це ким не сприймалося. щоб всі впряглися. хто воює, хто працює (навіть місцями ішачить як папа карло, а шо поробиш?), щоб від всіх була користь. тільки в такому випадку можна на щось розраховувати. але зе на це не піде, падіння кількості лайків від вільнолюду не дозволить. тому маємо так як є.
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 16:07

andrijk777 написав:ЛАД
Не згідний.

"В душі" я теж "не "барига". І теж хочу не перемовин, а перемоги.
Но то "в душі".
А в жизни я понимаю, что надо договариваться, а для этого надо идти на уступки. С Вашими оценками Зеленского и объяснениями его поведения я не согласен, но спорить не буду. Будет Ваше мнение против моего, и оба недоказуемые.
Хочет он или не хочет "в душі шукати шляхи переговорів" это проблемы его души, которые мало кого волнуют. Главное, что сегодня он, по-моему, такие пути ищет.
Найдёт ли, как уже писал, зависит не только, а скорее не столько от него.

Вы там написали о менталитете юго-востока. Не знаю, откуда Вы. Но интересно, как представляете себе мир с РФ Вы.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 98369837983898399840 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему