andrijk777 написав:Вчора Девід Венс дав інтерв'ю, де у нього прямо спитали про "план Трампа" Ось що він сказав: -РПВ на сьогоднішній лінії війни -Україна не вступає в НАТО -Україна дає гарантії РФ!!!, не пам'ятаю які -Європа відбудовує Україну після війни
Умови достатньо неприємні для України. Але я все-рівно за Трампа, бо Камела взагалі ніякого плану не має. Краще поганий план ніж ніякий.
А потім виявилось, що це не "план Трампа", а план самого Венса "це ж вже було..."(с)
Аналогії з цього плану у мене ... У тебе є два сусіда, перший хоче просто з тобою спілкуватись, другий хоче набити тобі пику, відлюбити твою дружину, забрати частину твоєї квартири
І ти такий, другий кращий - у нього є план, я за нього )
Знову запитую, тебе 777 регіон Москви. План Трампа, план Венса, чи ще якийсь план. Це все чудово А ми що, з США воюємо чи з Росією ?
Путін чітко визначив чого він хоче, він хоче капітуляції України Якщо ти згоден капітулювати, то так і кажи Не потрібно прикриватись чиїмось планами
PS. До речі, ти єдиний хто визнав свою помилку, щодо Путіна який не почне повномасштабну війну.
Зараз ти робишь ту саму помилку, що Трамп якось розрулить
Визнання та вибачення - це добре. Але не потрібно доводити до такої ситуації
pesikot написав:А потім виявилось, що це не "план Трампа", а план самого Венса "це ж вже було..."(с) Аналогії з цього плану у мене ... У тебе є два сусіда, перший хоче просто з тобою спілкуватись, другий хоче набити тобі пику, відлюбити твою дружину, забрати частину твоєї квартири
А в мене інша аналогія: у паціента гангрена. доктор Харріс пропонує давати морфій і всіляко пітримувати до кінця, а доктор Трамп пропонує хірургічно вирішити питання тут і зараз, і дає можливість паціенту жити без ступні (без юридичного оформлення її втрати) а не помирати, зате зі ступнею
Путін не гангрена, він ракова пухлина Йому віддай хоть щось, він захоче значно більше
Тобі про це вже котрий рік розказують, а ти - віддайте теріторії, відкрийте кордони і я сбіжу, а ви тут самі як-небудь
PS. І я вважаю тебе боягузом і всі твої дописи від страху. Але мені не зрозуміло, як можна сидіти за хребтом і так сцятись Тебе б в Чернігів з 24.02.2022 по 31.03.2022, напевно і в штані срався від страху
Shaman написав:ти вже не перший раз переходиш на особистості - я так розумію, аргументів не вистачає. але такі тупі накиди мене не надто зачіпають
це війна, тут звісно позитивних новин немає. позитив буде після закінчення війни. а щоб закінчення наступило треба дивитися - на рівень втрат Раші - хоча згоден 600 т малувато, треба значно більше. те що в Раші вже немає резерву танків та броні, й все більше тупо валять м'ясом. а м'ясо закінчується, й в них дилема, а де його брати далі, це м'ясо.
Курська волость - непогана новина. ще пару терактів, й нам таки дозволять бити вглибину. та й так вже трошки пошарпали їх НПЗ - й це ми ще не починали по-дорослому.
а тебе в нас ніякого позитиву, лише один негатив - читай вище, що тобі треба зробити з так настроєм по життю
ти про мене дитячі віршики сочиняв, не треба ля ля про перехід на особистості ))
ти сам визнаєш що позитиву майже немає, а далі бла бла і позиція страуса, або дитяче: якщо проблеми не помічати то їх немає...
курська волость - успіх був більше місяця тому, і вже починається песимізм але не буду далі - бо ти не витримуєш... далі знов бла бла "ми ісчо нє начіналі"...
а стосовно твоєї поради що мені пора в гори, ти хоча б дивився ціни на житло в швейцарських альпах? я дивився і реально не потяну (знов песимізм )) ).
оце так наказали. прикрили схему. одним каліцтво і загибель а іншим просто прикрилу схему і йди користуйся награблєним.
Открыли криминальное дело против зама Резникова и начальника департамента за кражу бюджетных денег. Не закрыли, насколько мне известно. А как надо? Резников кроме как языком на телевидении, руками документы не подписывал.
stm написав:Открыли криминальное дело против зама Резникова и начальника департамента за кражу бюджетных денег. Не закрыли, насколько мне известно. А как надо? Резников кроме как языком на телевидении, руками документы не подписывал.
а как бусифицируют не раскажите? тоже открывают дело и ведут годами за не явку по повестке?
у вас память коротка как резников отмазывал схему. у ментов есть хороший вопрос на любое впрягательство - а ваш какой интерес?
Что сказал бывший министр? Но у тогдашнего министра была своя версия. Мол, только в документе, обнародованном в СМИ, указана аномальная цена, которую восприняли как 17 грн за штуку. И весь скандал назвал "теорией заговора", а на самом деле это якобы — обычная техническая ошибка, допущенная поставщиком
Востаннє редагувалось tester7336 в Вів 17 вер, 2024 19:53, всього редагувалось 1 раз.
Politico: Зеленский требовал атаковать Курскую область еще зимой, Залужный был против
Залужный, по словам источников Politico, возражал против вторжения в Курскую область, потому что не видел «четкого второго шага» следом за прорывом границы.
«Залужный спросил: когда вы получите плацдарм, что дальше? Он так и не получил четкого ответа от Зеленского. Он чувствовал, что это была авантюра», — рассказал собеседник издания.
stm написав:Открыли криминальное дело против зама Резникова и начальника департамента за кражу бюджетных денег. Не закрыли, насколько мне известно. А как надо? Резников кроме как языком на телевидении, руками документы не подписывал.
а как бусифицируют не раскажите? тоже открывают дело и ведут годами за не явку по повестке?
А зачем тему переводить? ) Из последнего сис.админ вышел из дома за хлебом. Отписался через пару дней, что уже в учебке. Как трепетная лань по всему Киеву сквозь преграды не скакал, по лесам не прятался, через Тису плыть не думал... PS: как посадить Резникова не подписавшего документы? Что бы он не говорил.
загуглив нарешті за магістратуру, чи ще не розібрався? Експерт, вважає він)) Дуже зручно прикрившись потрібною бумажкою, з дивана корчити з себе потужного та незламного, а воюють хай інші, хоч і 20 років Може тебе просто жаба давить що комусь є куди бігти а тобі крім чернігова нічого не світить)).
Як з тебе поперло гімно )
Так біжи, якщо є куди. Біжи, Форест, біжи Але ж ти не біжишь, а сцишься за хребтом )))
А з приводу дивану Так я в Чернігові, коли була торба, нагадаю 24.02.2022-15.03.2022, теж сидів на дивані Коли чув, як заходять літаки на ціль Коли чув, як моя хата тряслась від вибухів
Проте вставав з дивану та ходив шукати, де купити продукти
І якось я не зламався
А ти, сидячі за хребтом, зламався майже одразу, навіть не маючи всього цього
Востаннє редагувалось pesikot в Вів 17 вер, 2024 20:04, всього редагувалось 1 раз.