Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 99069907990899099910 ... 14683>
Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2024 18:05

andrijk777 написав:
  Shaman написав:але звісно негатив теж є
Мало не дійшло до сварки. Польська делегація була «здивована» стилем спілкування Зеленського під час зустрічі із Сікорським — ЗМІ

«Говорити з нами треба було до війни». Президент Бразилії відреагував на критику Зеленського

як наш Президент спілкується з союзниками та просто іншими країнами - в мене інколи виникають запитання. та й не тільки в мене.

А в мене не виникають.
Якщо людину загнати в кут то що від неї очікувати?
Говорящій голові типу Подоляка легко говорити, він ніякої відповідальності не несе, за ні що не відповідає. Просто пиз***.
А з Зеленського спитають, все повісять на Зеленського - це прям очевидно для мене.
А Зе, на відміну від тебе, прекрасно знає що наближається ж**а. Причому по усіх фронтах.
Ось він і нервує.

голова країни, яка воює має думати не про те, що про нього скажуть після війни, а працювати на перемогу країни.

це ти припускаєш, що буде .опа - чого від тебе ще чекати, від такого поцінувача потенціалу Раші. а що знає Зе - це тобі невідомо, тому не фантазуй ;)

у вас друга зміна чи то як? :lol:
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2024 18:07

Вчора Девід Венс дав інтерв'ю, де у нього прямо спитали про "план Трампа"
Ось що він сказав:
-РПВ на сьогоднішній лінії війни
-Україна не вступає в НАТО
-Україна дає гарантії РФ!!!, не пам'ятаю які
-Європа відбудовує Україну після війни

Умови достатньо неприємні для України. Але я все-рівно за Трампа, бо Камела взагалі ніякого плану не має. Краще поганий план ніж ніякий.

На каналі Любарського є вирізни з цього інтерв'ю, якщо кому цікаво.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2024 18:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Імхо наразі, у цьому році, перемир'я не досяжне, так як сторони дуже далеко від компромісу. Росія включила 5 регіонів України в свою конституцію і поступатись не хоче, бо знаходиться на піку своїх військових потужностей. Україна відповідно теж не може піти на закріплення територіальних поступок, так як є приклад Мюнхенської змови 1938 року, коли Чехію офіційно обкорнали, "мир в обмін на територію", а через пів року Германія окупувала її всю. Та і Мінські угоди - теж показові. Якщо росії вдасться у чергове віджерти української території, вона знову нападе. Україні з попереднього року Захід обмежив допомогу, практично до межі виживання, але це поки не змусило її піти на "Мюнхенську угоду", премію миру Байден не отримав, а до американських виборів сторонам вже нема сенсу домовлятись. Тоді як росія вже досягла піку, Заходу і Україні є куди рости, вони поступово розкочегарюються, що дає надію українській владі, роблячи її не поступливою.
Востаннє редагувалось olmyb в Вів 17 вер, 2024 18:23, всього редагувалось 1 раз.
olmyb

Подякував: 120 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2024 18:19

andrijk777 написав:Вчора Девід Венс дав інтерв'ю, де у нього прямо спитали про "план Трампа"
Ось що він сказав:
-РПВ на сьогоднішній лінії війни
-Україна не вступає в НАТО
-Україна дає гарантії РФ!!!, не пам'ятаю які
-Європа відбудовує Україну після війни

Умови достатньо неприємні для України. Але я все-рівно за Трампа, бо Камела взагалі ніякого плану не має. Краще поганий план ніж ніякий.

У демократів була одна гіпотетична перевага перед Трампом - до середини 2024 вони явно не відкидали членство України в НАТО. Потім позиції зрівнялися.
Зараз те ж саме з рпв по ЛБЗ. Трампісти прямо говорять що деокупації нема в планах, а демократи поки ломають комедію, сподіваючись що українці самі дойдуть до цих висновків через втрати. Але рано чи пізно вони і тут зрівняються з респами.
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 181 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2024 18:25

Xenon написав:
Politico: Зеленский требовал атаковать Курскую область еще зимой, Залужный был против

Залужный, по словам источников Politico, возражал против вторжения в Курскую область, потому что не видел «четкого второго шага» следом за прорывом границы.

«Залужный спросил: когда вы получите плацдарм, что дальше? Он так и не получил четкого ответа от Зеленского. Он чувствовал, что это была авантюра», — рассказал собеседник издания.

https://www.politico.eu/article/kursk-r ... zelenskyy/

Тим не менш, курська операція в рази результатівниша за весь потужний контрнаступ 2023
fox767676

Подякував: 396 раз.
Подякували: 181 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2024 18:30

Xenon написав:урезать и задержать поставки оружия, запретить бить по обьектам на территории рф; а потмо многозначительно заявить - решение о переговорах принимать будете сами.

союзники они такие союзники...

Союзники Украины рассматривают прекращение огня в стране в 2025 году, — Bloomberg со ссылкой на источники

Однако агентство отмечает, что официальные лица четко дали понять, что любое решение о переговорах будет принимать Киев и никто не давит на Зеленского. Ему якобы было бы политически трудно подписать любое соглашение, предусматривающее территориальные уступки.

https://www.bloomberg.com/news/articles ... could-work

золотий мільярд не хоче йти на ескалацію, а тримати під контролем хоча таку активність як, або і меншу
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2024 18:33

Мало не дійшло до сварки. Польська делегація була «здивована» стилем спілкування Зеленського під час зустрічі із Сікорським — ЗМІ

«Говорити з нами треба було до війни». Президент Бразилії відреагував на критику Зеленського

як наш Президент спілкується з союзниками та просто іншими країнами - в мене інколи виникають запитання. та й не тільки в мене.

Лежат под высоченной пальмой Каа, Багира, и Балу.
Багира: — Каа, видишь наверху орех, ты можешь его достать?
— Нет, Багира, слишком высоко.
— А ты, Балу?
— Нет Багира, стар я уже, высоко слишком...
— А вот Маугли достал бы...
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2024 18:35

olmyb написав:Імхо наразі, у цьому році, перемир'я не досяжне, так як сторони дуже далеко від компромісу. Росія включила 5 регіонів України в свою конституцію і поступатись не хоче, бо знаходиться на піку своїх військових потужностей. Україна відповідно теж не може піти на закріплення територіальних поступок, так як є приклад Мюнхенської змови 1938 року, коли Чехію офіційно обкорнали, "мир в обмін на територію", а через пів року Германія окупувала її всю. Та і Мінські угоди - теж показові. Якщо росії вдасться у чергове віджерти української території, вона знову нападе. Україні з попереднього року Захід обмежив допомогу, практично до межі виживання, але це поки не змусило її піти на "Мюнхенську угоду", премію миру Байден не отримав, а до американських виборів сторонам вже нема сенсу домовлятись. Тоді як росія вже досягла піку, Заходу і Україні є куди рости, вони поступово розкочегарюються, що дає надію українській владі, роблячи її не поступливою.

Что изменится в следующем году?
Последняя фраза это слова. И насчёт того, что "росія вже досягла піку" ("через 2 недели ракеты закончатся" :) ), и насчёт того, что "вони поступово розкочегарюються". Если бы Запад хотел, то при их потенциале за 2,5 года уже мог бы "раскочегариться".
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2024 18:37

olmyb написав:Імхо наразі, у цьому році, перемир'я не досяжне, так як сторони дуже далеко від компромісу. Росія включила 5 регіонів України в свою конституцію і поступатись не хоче, бо знаходиться на піку своїх військових потужностей. Україна відповідно теж не може піти на закріплення територіальних поступок, так як є приклад Мюнхенської змови 1938 року, коли Чехію офіційно обкорнали, "мир в обмін на територію", а через пів року Германія окупувала її всю. Та і Мінські угоди - теж показові. Якщо росії вдасться у чергове віджерти української території, вона знову нападе. Україні з попереднього року Захід обмежив допомогу, практично до межі виживання, але це поки не змусило її піти на "Мюнхенську угоду", премію миру Байден не отримав, а до американських виборів сторонам вже нема сенсу домовлятись. Тоді як росія вже досягла піку, Заходу і Україні є куди рости, вони поступово розкочегарюються, що дає надію українській владі, роблячи її не поступливою.

Де ти бачиш цього разу Мюнхенську змову? Навіщо поширювати кремлівські наративи?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 17 вер, 2024 18:38

flyman написав:

Лежат под высоченной пальмой Каа, Багира, и Балу.
Багира: — Каа, видишь наверху орех, ты можешь его достать?
— Нет, Багира, слишком высоко.
— А ты, Балу?
— Нет Багира, стар я уже, высоко слишком...
— А вот Маугли достал бы...

Анекдот прикольный.
Но что хотели сказать?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 99069907990899099910 ... 14683>