А если с побоями бусифицировать Витальку, Флуя, Летусрока с ЮА
У тебе коли дома починає капати кран, ти перестаєш і в хаті прибирати? Ну типу цю проблему поки не вирішив, то хай все падає , так? Від того що в країні є корупція, десь виникає право не платити податки чи не захищати державу? Чи може треба і ТУ проблему усувати, і за себе відповідати?
Hotab написав:........ У тебе коли дома починає капати кран, ти перестаєш і в хаті прибирати? Ну типу цю проблему поки не вирішив, то хай все падає , так? Від того що в країні є корупція, десь виникає право не платити податки чи не захищати державу? Чи може треба і ТУ проблему усувати, і за себе відповідати?
Shaman написав:бо якщо писати лише суцільний негатив - то починає здаватися, що немає виходу. якщо такий песиміст - то помийся та йди в гори
я можу менше писати якщо тобі так правда в очі коле. продовжуй далі людям лапшати "про шашлики" і "про каву".
брехня, брехня, брехня...
де я писав про шашлики та каву? де я таке підтримував?
мені очі коле якраз брехня чи вибіркова правда, як в тебе, коли лише суцільний негатив.
трохи для тебе виправив відомий віршик. присвячується Стасику-Стасюку "зачем ты намотал на шею шарфик спросил я у электрика Стасик ничего Стасюк не отвечает висит и тихо ботами качает"
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 17 вер, 2024 17:00, всього редагувалось 1 раз.
sergey_stasyuk555 написав:я пишу факти та цитати, і трохи добавляю свою думку "по поводу". ти хоч раз це "опровєрг"?
твої брехливі висновки - не один раз тому десь в іншому місці накидай, не треба тут засмічувати гілку де відповідь на питання, хто має захищати країну у випадку війни?
як хто: наприклад ті хто присягу давав плюс бажаючі.
в голові не вкладається ця абсурдність: залишки військовозобовязаних массово не бажають воювати, військові теж переважно наїлись війни по саме нехочу...., але наші нелегітимні разом з вовчицями, пенсіонерами, заброньованими качками-поліцаями та патріотами зі справкою, на все горло волають "жодних заморозок, до останнього і т.д." ...
ті, хто складав присягу так, бажаючі - так. але під час повномасштабної війни, як в нас, цього недостатньо, й держава використовує такий механізм як мобілізація. справедливої мобілізації все одно не буде, але проводити її треба.
питання про військових пенсіонерів - тут я теж вважаю, треба їх теж залучати. но то окрема тема.
а ось тепер маніпуляція - а хто проти перемовин? умови - поточна лінія та гарантії безпеки для України. справедливі умови? але Раша це не хоче навіть обговорювати. запропонуйте свої умови перемовин.
й ось такі маніпуляції тут постійно - коли роблять висновки, які не пов'язані з тим, що казали раніше
А хто вам пропонує «заморозку», щоб ви її «хотіли»?
- хочу знову переспати з Jerry Heil - а ви вже спали? - ні, я вже хотів.
Пітун підписав збільшення армії. Нарощує виробництво зброї. Для чого? Щоб запропонувати вам віддати курську область? Капітуляцію він прийме з радістю від вас, не сумнівайтесь. А за інші умови треба боротись. І гроші для цього також треба.
Shaman написав:де я писав про шашлики та каву? де я таке підтримував?
ти пишеш що треба менше негативу і треба брехати про позитив якого немає. чи сам не розумієш що пишеш? не люблю тупих.
ти вже не перший раз переходиш на особистості - я так розумію, аргументів не вистачає. але такі тупі накиди мене не надто зачіпають
це війна, тут звісно позитивних новин немає. позитив буде після закінчення війни. а щоб закінчення наступило треба дивитися - на рівень втрат Раші - хоча згоден 600 т малувато, треба значно більше. те що в Раші вже немає резерву танків та броні, й все більше тупо валять м'ясом. а м'ясо закінчується, й в них дилема, а де його брати далі, це м'ясо.
Курська волость - непогана новина. ще пару терактів, й нам таки дозволять бити вглибину. та й так вже трошки пошарпали їх НПЗ - й це ми ще не починали по-дорослому.
а тебе в нас ніякого позитиву, лише один негатив - читай вище, що тобі треба зробити з так настроєм по життю