Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1002810029100301003110032 ... 14687>
Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 14:27

flyman написав:Тому що не "автоматично", а через "людський фактор".
Напр., в кабінеті платника податку, якщо сума подактів та зборів за попередній квартал більше 40К, то появляється чекбокс з галочкою "бронь" і QR код

так там речь не про податки, а вы со своей уже заработной платы, что после налогов, относите еще 20-30К в "кассу"
Примат

Подякував: 24 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 14:28

Mimohod написав:
  sashaqbl написав:Якщо зеленим вдасться навести порядок з мобілізацією/СЗЧ, то можливо що вдасться виторгувати назад Запорізьку АЕС

Але віддати трубопроводи в компесацію "Північних потоків"

Нет, что бы нас не вынесли на зиму. Харьков полностью без ТЕЦ. Они пройдут зиму только на газе, если успеют подключить.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 14:31

stm написав:
  Бетон написав:2023 рік стане вирішальним у нашій спільній війні". Виступ Зеленського у Конгресі США
Четвер, 22 грудня 2022, 07:00

Хто забув

Бетон, по всем экономическим и стратегическим параметрам, орки должны были отползти. Но идёт уничтожение орков и нас, и, я не уверенна что до последнего деда, правда орковского, они не дойдут раньше. Подписывать Минск действительно больше никто из наших не собирается.

Є така небезпека що "наших никто спрашивать уже не будет".
Якщо ми самі не змозі договоритись, то договоряться замість нас.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 14:32

Все буде добре! Я знаю, хто врятує світ!)))

Mimohod написав:
  Успіх написав:Буде точка відліку часу до чого/якої події?

І друге питання - чому саме від мого пришвидшеного дембеля треба відраховувати?

З кінця. Я думаю що таких як ви там більшість.
Ну і тоді все. Можно буде сідати під Борисполем с пзрк і засівати неньку долляровими купюрами ))) (жартую)

Не може такого бути!©
З нами таке не трапиться ніколи!© :mrgreen:

Я ТВЕРДО вірю(та і всі ми повинні вірити), що сини Будівельника, як і син з чоловіком Флер - не допустять цього!
Вони ж вже десь напівдороги до ТЦК, чи вже, навіть, напівдороги до Серебрянського лісу? :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 14:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sergey_stasyuk555 написав:сподіваюсь ми тепленьку рашку візьмемо за 2-3 дні?
Країна-агресорка Росія у 2025 році планує збільшити витрати на оборону до 142 мільярдів доларів, або до 6,2% валового внутрішнього продукту.

по грошам на війну у них планується ріст на 20-30%.

Саме так.
https://mil.in.ua/uk/news/rosiya-planuy ... bloomberg/
А зростаючих доходів бюджету при падаючих цінах на нафту орки не запланували.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 14:39

Все буде добре!©

Mimohod написав:
  stm написав:Это как будешь взрывать банкомат, сообщи всем друзьям и соседям, они хотят быть в курсе)

Я думаю что в детстве вы тоже смотрели мультфильм "Ограбление по ... Итальянски". У нас та же ситуация, вот Успиха никто не осуждает, а даже поддерживают
Отож!
Я сам в шоці, що всі мовчки одобряють! :shock: :lol:

Як так?© :mrgreen:

А все, мабуть, просто - вже резерви заміни підготували!(вище написав, хто буде воювати далі) :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 14:41

ЛАД написав:
  sergey_stasyuk555 написав:
Мобілізований харків’янин готував ракетний удар РФ по власній бригаді та планував втечу до окупантів. Його затримала СБУ.

а в тцк стоїть плюс 1 до виконання плану.

У ТЦК есть какие-то сведения о благонадёжности граждан?
Я думал, что этими вопросами занимается СБУ.

ярого рашиста теоретично і при розмові можна було виявити,
в влк має бути психолог... але стоп, яке таке влк, "годєн".
sergey_stasyuk555

Подякував: 36 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 14:42

sashaqbl написав:
  andrijk777 написав:Ви сильно перебільшуєте і забігаєте наперед.
Процеси зменшення темпів росту населення може і відбуваються усюди, але вони відбуваються вже 70 років(з 1950 року).
Але ріст населення триває і триває досить інтенсивно. На якій цифрі зупинить - точно не відомо. Думаю до 10 лярдів дійде точно.
Про які 2 лярди ви говорите? - я не розумію. Хіба буде якась страшна епідемія або війна.

Почитайте про демографічний перехід.
Зі зростанням урбанізації знижується народжуваність. Десь швидше, десь повільніше - але знижується. Цей процес відбуваєтсья всюди.
Тому населення планети буде зменшуватися. Пік населенння на поточному етапі прогнозують на 60-70ті роки нашого століття, і не 10, лише 8.х мільярдів.
Можливо колись, з ростом роботизації виникнуть передумови для зростання народжуваності. Але не факт. Наразі діти в місті - це дорого.

1.
По состоянию на сентябрь 2024 года, население Земли составляет 8,17 миллиарда человек

2.
По данным прогноза Вашингтонского университета опубликованного в медицинском журнале «The Lancet» 14 июля 2020 года, население мира, достигнет пика в 2064 году и составит около 9,73 миллиарда, а затем снизится до 8,79 миллиарда к 2100 году, что на 2 миллиарда меньше, чем прогноз ООН 2019 года.

Прогноз ООН выше. Цитаты отсюда - http://surl.li/xuevhx.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 14:45

Wirująświatła написав:
  detroytred написав:*Досліджено сутність розв’язаної Росією війни в Україні та визначено її глобальний цивілізаційний характер, обумовлений розбіжністю стратегічних векторів розвитку обох країн.
у Венгрии и рф тоже разные векторы, но войны нет. Даже на Финляндию путин не напал до ее включения в нато. Шо то не сходится в консерватории.

Векторы БЫЛИ разные. Теперь мы такая же диктатура как и путин. А по коррупции впереди планеты всей. Так что по логике из цитаты мы не воевать с рф должны а целоваться в засос. Как путин и ким.

И ещё добавлю про "глобальность" конфликта. Нам помогает около 50 стран, но мы отступаем. Как же так пачиму? Неужели путин сильнее всех наших партнеров включая США? Дьявол в деталях. Нам помогают по чайной ложке, потому что не считают этот конфликт глобальным. Одна коррумпированная территория напала на другую. С точки зрения цивилизаций что рф что мы - дикари.

Яка ісходна точка?
Рашобізнес царює в ринку України; рашоагенти навіть міністрами Оборони країни, СБУ і т.д.; прорашозмі і інфопрострі --- фактично контроль країни.
Як ви це порівнюєте з Угорщиною, Фінляндією - ?

Чому ви вважаєте, що глобальний конфлікт обов'язково повинен мати метою перемогу або знищення - теж ?

Ви самі вносите якісь свої критерії...

Для мене є факт: глобальні що протистояння, що розбіжності, що протиріччя проявляються не тільки у глобальних подіях (типу глобальної війни - світової; хоч озброєної, хоч торгової), а й у отаких начебто територіальних війнах, як зараз в нас.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 24 вер, 2024 14:45

tester7336 написав:
  detroytred написав:Наші спецслужби могли б так само через соцмережі "купляти" підпальщиків в оркостані...
Там бухариків повно.. А просторів ще більше.

там бояться могут больше власть чем у нас.
это тут 8 лет грозит. а там могут и 20 влепить если доживет.

Тем не менее, случаи поджогов военкоматов там были, когда была мобилизация.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1002810029100301003110032 ... 14687>
Форум:
+ Додати
    тему