🇺🇸 США вважають непереконливими аргументи України для дозволу ударів углиб Росії, - WP
На думку американських чиновників, атаки на об'єкти в Криму, які Україна проводила раніше, довели свою ефективність, змусивши російські війська відступити з півострова.
Один з американських представників зазначив, що поточний запит України не виправдовує ризику ескалації з боку Росії.
Дивіться, СЗЧ - це злочин. Це ніяка не сміливість, звитяга і честь - це ганьба і зрадництво. Я розумію тих, хто заїбався - я теж заїбався. Я розумію тих, в кого командири довбограї - я теж не кажу, що все заєбісь, але якщо всі підуть в СЗЧ, то шо тоді будемо робити?
Є проблеми, є випадки, з цим треба точно щось робити, точно покращувати мобілізацію, точно комунікувати інакше весь процес, точно шукати підходи до суспільства і тих, хто служить. Щоб мобілізовані міняли тих, хто давно служить. Але СЗЧ - це не вирішення питань, а шлях до поразки.
Росіяни дуже хочуть, аби ми не вирішили питання, а навпаки розкласти армію зсередини. Їм треба популяризувати СЗЧ в тому числі. Я не знаю мотиви того Гнезділова, я в душі не єбу хто це, але я бачив купу коментів військових, які вважають його вчинок шкідництвом.
Кароче, сзч - не вирішення проблеми, а шлях до нашої поразки. Вирішувать треба проблему, але точно не підтримкою СЗЧ.
це думка військового. може дехто навіть знає якого
На цю його думку - в мене є чітка відповідь: далі настав час воювати синам Будівельника, Песікоту, чоловіку і сину Флер!
Умови тіж самі - ти повертаєшься, працюєшь в білу, платишь податки і не 200 грн, а значно більше. Донатишь, волонтеришь