|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 24 вер, 2024 20:12
budivelnik написав:Може краще про хороше? Як таке Вчителька напівсільської школи , четверо дітей Старший син в ЗСУ з початку війни , потрапив в полон , звільнили по обміну Дочка - не остання людина в госпітальєрах Середній син , 19 років , вже місяць як в ЗСУ, ясно що доброволець
"добре" коли чужі діти воюють, а мої нє... писати що це "про хороше" це якийсь треш. пля куди я попав...
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 34 раз.
- Попередження: 1
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2024 20:13
sergey_stasyuk555 написав:хз чому він так впевнений, по аргументам там слабувато... а якщо він вдруг окажеться правий -
Будемо сподіватися, що він має інсайд. Це мабуть єдина причина такої впевненості. Бо інших серйозних не може бути. До речі, інсайд перебиває будь-які аргументи. Нещодавно це наочно продемонстрував один фахівець. Він і логічно, і аргументовано більше півроку доводив одне (й повинно було так бути), але виявилось інакше. То він не притаїв це, а прямо визнав -- да, чув він півроку тому цей інсайд, але логіка та аргументи вказували на інше. Аргументації ж інсайду не було... Так що за великим рахунком нам (тим, хто не має інсайду) лише і залишається або сподіватися або вірити))) Ну і бавитися обміном аргументами.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2024 20:17
fox767676 написав:купіть собі пірамідку юшунсьсу для мозгового кровобігу
Поясніть навіщо мені купляти оту пірамідку? Мож я чого не знаю. І головне - з якою метою ви цю пораду надали?
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2024 20:19
sergey_stasyuk555 написав: budivelnik написав:МА може досить лайна? всю гілку засмерділи.. Може краще про хороше? Як таке Вчителька напівсільської школи , четверо дітей Старший син в ЗСУ з початку війни , потрапив в полон , звільнили по обміну Дочка - не остання людина в госпітальєрах Середній син , 19 років , вже місяць як в ЗСУ, ясно що доброволець Молодший син в четвертому класі... Чи таке Відсилають волонтери гуманітарку на Схід , в гуманітарці два столика(специфічних медичних) - виставляють їм ціну за палету 2400 грн...вони показують на ці столики і кажуть -це ж в госпіталь...пару хвилин і ціна падає до 1100.... Проходить три дні , з госпіталя присилають волонтерам дві подяки особисто від поранених(пересуваються в інвалідних кріслах) у відеоформаті з проханням прислати ще парочку таких столиків, бо з їх допомогою реабілітація проходить швидше.... Волонтери беруть ще три тумбочки +довантажують як завжди щоб вийшла ціла палета і відвозять на ту саму пошту... Показують відеозвіт працівнику і той...через пару хвилин вартість пересилки падає до 340 грн... А ви тут про шкурне....
"добре" коли чужі діти воюють, а мої нє... писати що це "про хороше" це якийсь треш. пля куди я попав...
Ти воюєш? Волонтериш? Економічно тримаєш ЗСУ ? чи просто лайно розкидаєш а потім жалієшся що навколо смердить?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 24 вер, 2024 20:20, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 24 вер, 2024 20:20
detroytred написав: fox767676 написав:купіть собі пірамідку юшунсьсу для мозгового кровобігу
Поясніть навіщо мені купляти оту пірамідку? Мож я чого не знаю. І головне - з якою метою ви цю пораду надали?
Дивують люди наче з вищою освітою, що припускають якісь "інсайди" від шарлатана.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 409 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2024 20:22
А все-таки, шо там у москалів з верхівкою влади? А то пані fler знову інтригує і тіпа ми нічого не читали, у т.ч. москалів немає від Кринок до Каховки. Чи це модно серед проФФесорського складу?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2024 20:36
fox767676 написав:Дивують люди наче з вищою освітою, що припускають якісь "інсайди" від шарлатана.
Шарлатани отам майже всі)) Чому б не припустити? Не потішити трошки себе ілюзією. Не гроші ж на нього ставлю. А так стосовно нього аргументація є -- все ж таки зустрічається не з нами форумчанами гілки, а, наприклад, нещодавно з Джонсоном, який Боріс, теревенів особисто. Та й інші співрозмовники в нього з тієї когорти.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2024 20:37
Water написав:А все-таки, шо там у москалів з верхівкою влади? А то пані fler знову інтригує і тіпа ми нічого не читали, у т.ч. москалів немає від Кринок до Каховки.
Забудьте вже про Кринки з Каховкою. Там позиції, як мяч у футболі, переходять від однієї команди до іншої. Свіжих москалів підвозять раз на два місяці. За кремлядів не знаю конкретики, дізналася від джерела з ВР. Пересічні кацапи у тг пишуть, що вживають йод про всяк випадок і очікують запуск ядерки на Банкову. Йолопи. З риторики Соловйова та іже з ним можна зробити висновок, що зростає невдоволення пуйлом і це вже не приховують.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2024 20:39
detroytred написав: fox767676 написав:Дивують люди наче з вищою освітою, що припускають якісь "інсайди" від шарлатана.
Шарлатани отам майже всі)) Чому б не припустити? Не потішити трошки себе ілюзією. Не гроші ж на нього ставлю. А так стосовно нього аргументація є -- все ж таки зустрічається не з нами форумчанами гілки, а, наприклад, нещодавно з Джонсоном, який Боріс, теревенів особисто. Та й інші співрозмовники в нього з тієї когорти.
Шарлатан зустрічався з пройдисвітом )) Вибачте, не в гуморі сьогодні
-
fox767676
-
-
- Подякував: 409 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 вер, 2024 20:40
fox767676 написав:гордон закончится в єтом году еще до детей подонка доберутся романенко еще подонки, топили за все, что привело к катастрофе а теперь поприкрывались диточками не выйдет
странно раньше ты всех убивать грозил что случилось?
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1